- 24 Eylül 2018
- 99.904
- 297.665
- 698
Türkiye de misin sen ? Azerbaycan'dan olan baskasiydi sankiTam 17.55 te oğlanı anaanesine teslim ederim uçarım buraya doğru bir saat dikilirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türkiye de misin sen ? Azerbaycan'dan olan baskasiydi sankiTam 17.55 te oğlanı anaanesine teslim ederim uçarım buraya doğru bir saat dikilirim![]()
Niye erken geleyim kahve içeriz?20: 00 dan beş dakika önce burda olsan yeterli![]()
Türkiyedeyim ben Azerbaycan da olan arkadaş başkası sanırımTürkiye de misin sen ? Azerbaycan'dan olan baskasiydi sanki![]()
Kolay kolay ,merak etme ,yapabileceğin bir şeyİnşallah becerebildiğim bir şey çıkar çünkü tatlı ve meze dışında bende iş yok maalesef![]()
Bunu beceremezsin adını beceriksiz diye çıkartırımİnşallah becerebildiğim bir şey çıkar çünkü tatlı ve meze dışında bende iş yok maalesef![]()
İnşallahKolay kolay ,merak etme ,yapabileceğin bir şey![]()
İnfinite idi sahi,saatler başkadır diye sordum ,saat farkından geç kalma diyeTürkiyedeyim ben Azerbaycan da olan arkadaş başkası sanırım
Bak kahveye hayır dememNiye erken geleyim kahve içeriz?![]()
Kolay dediğim gibiİnşallahNevreste ablam biliyor çok meraklıydım mezeydi kategori katılamadım çok üzülmüştüm evde değildik tadilattaydı ev
![]()
Abla okurken heyecandan beceremedim gibi oldu ay böyle gerildim ya ayyyy amanBunu beceremezsin adını beceriksiz diye çıkartırım![]()
Ne güzel sohbet ediyordunuz tek soruyla daldım kusura bakmayın şu yemek kategorisinde devamlılık sağlamak istiyorumKolay dediğim gibimezelere de yetisirsin,bu da kolay
Estağfurullah, her gelene kapımız açık zatenNe güzel sohbet ediyordunuz tek soruyla daldım kusura bakmayın şu yemek kategorisinde devamlılık sağlamak istiyorumneden diyeceksiniz:
Nevreste ablacığım ve sizlerle sohbet, yarışmalara katılıp kendimi geliştirmek bu sebeple ayda bir kere de olsa farklı bir yemek ile eş kişisi ile tadım yapıp üzerinde sohbet etmek![]()
Her zaman beklerizNe güzel sohbet ediyordunuz tek soruyla daldım kusura bakmayın şu yemek kategorisinde devamlılık sağlamak istiyorumneden diyeceksiniz:
Nevreste ablacığım ve sizlerle sohbet, yarışmalara katılıp kendimi geliştirmek bu sebeple ayda bir kere de olsa farklı bir yemek ile eş kişisi ile tadım yapıp üzerinde sohbet etmek![]()
Estağfurullah, her gelene kapımız açık zatensonradan gelip samimi olduğumuz çok arkadaşımız var bizim
her zaman sor ,yaz ,hiç sıkıntı yok
Her zaman bekleriz![]()
Demeyiz
Teşekkür ediyorum çok öpüyorum yarın kahveye geliyorum sonra gelengiden ne kahvesi demeyiniz![]()
Çaya, kahveye her zaman bekleriz
Teşekkür ediyorum çok öpüyorum yarın kahveye geliyorum sonra gelengiden ne kahvesi demeyiniz![]()
Ben zaten umudu kestim artık Sedoş ama bu kadar düşükte beklemiyordum. Çok bi oynama olmaz bundan sonra,sende bekleme
Evet aynen .Ben zaten umudu kestim artık Sedoş ama bu kadar düşükte beklemiyordum. Çok bi oynama olmaz bundan sonra,sende bekleme![]()