Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin hayirli cumalar❤Günaydın 13.takımın güzel hatunları
Hayırlı Cumalar![]()
Artik sporu aksatmicam insallah11 Mart Perşembe 13.takım raporu
LAydLiNe
1- @bi-zuzu Çarşamba menüsü cıslı, spor yok
Perşembe menüsü güzel, spor yok.
2-pessinus menü cıslı, spor yok
3-Sibal57 menü güzel, spor yok
4-Bravequeen menü cıslı, spor var
5- @polokey2244 menü güzel, spor yok
6- @berceste_ menü cıslı, spor yok
7-afrasyab08 menü cıslı, spor yok
8-dira90 menü güzel, spor var
9- @Mehtoskuzu menü cıslı, spor yok
![]()
cok tesekurler yonlendirme icin dikkat ederim❤Canım öncelikle şunu söyleyeyim 16 zeytin çok fazla içeriğinde çok yağ olduğu için biz de zayıflamaya çalışıyoruz sonuçta yarardan çok zararı olacaktır . Ayrıca kuru dut da çok şekerli miktara dikkat etmek gerek . Bir de menüleri yazarken miktar belirtiyoruz miktarları ne kadardı?
nasil durdun boyle süpersin,persembe diyemiPerşembe menüm
Saat 11:30
Sade kahve
Saat 13:00
1 kase domates çorbası
1 acı biber
Saat 19:00
1 yumurta
2 dilim köy peyniri
1 avuç fındık
Su
2,5 litre
Spor
1,5 saat yürüyüş
Kitap
Yesribde Bahar
(Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla.. Sizlere onlarla sükunet bulasınız diye nefislerinizden eşler yaratmış ve aranıza da sevgi ve merhamet ihsan etmiş olması O'nun ayetlerindendir. Hiç şüphe yok ki bunda düşünmesini bilen bir topluluk için ibretler vardır.)
Gunaydin kaptanimGünaydın kızlar takımı bugün ben açayım![]()
İçimden bir ses diyor ki bugün herkes harika sonuçlar alacak![]()
İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
7.30
1 omlet,1 wasa,25 Gr hindi füme,1 parça ızgara peynir,1 kandil simidi
11.00
1 elma
13.30
6 kaşık ıspanak yemegi,3 kaşık hindi sote,1 dilim tam buğday ekmeği
15.00
1 kupa sütlü kahve,2 minik brownie
18.00
1 kase tarhana çorbası, 2 köfte büyüklüğünde tavuk,3 kaşık kabak yemegi
Bir ara öğün daha yaparım 9 Gibi kefir içeceğim
Su 3 litreyi geçti,200 ip atlama,5k walk leslie
ayy kiyamam ya ne derdi vardi kimbilir ama ölüm care mi ki. offf cok uzuldum
Allah rahmet eylesin.Ya ne oluyor bu insanlara böyle.Artik haber bile izleyemiyoruz.
Günaydın kızlar.Genci yaşlısı insan büyük bir boşlukta tutunacak dal bulamıyorlar maalesef. Yani çocuğun sorunu neydi bilinmez ama hayatta yaşadığı bazı şeylerin ağırlığını kaldıramadı belki de![]()
Canımmmm fotoğrafı çekerken bir kağıda kullanıcı adımızı ve bugünün tarihini yazıp öyle çekiyoruz fotoğrafı. Yenileme şansın var mı? Bu arada tebrik ediyorum gayet güzel bir sonuçGunaydin herkese ilk kilo bildirimimi yapayim
pazartesi kilom: 85.8
bugun: 85.1
fark: 0.7 (%0.81)
Öyleymiş gerçekten.Ergenlik başlıbaşına zor bir donem herşey uçlarda yaşanıyor sanki.Once insanin aklına bu geliyor ama neler yaşadı da bunu yazmış kim bilir.Allah rahmet eylesin.Cok üzüldüm ya.Günaydın kızlar.Mektubunda hayat yaşamaya değmez, artık dayanamıyorum, yazmış ve anne babasına 2 dünyada da karşıma çıkmayın yazmış. O yüzden ne gidebildim ne de sorabildim aileyle ilgili bir durumlar var sanırım. Yavrum inşallahgittiği yerde rahat eder demekten başka çare kalmadı
![]()
olsun uzme kendini ara ara olur boyle. haftaya daha iyi olacaksin. sen baya da guzel gidiyordun.Eki Görüntüle 2800168
geçen hafta: 73.45
Fark: +50 gr
Mutsuzum dostlarım mutsuzum mutsuz
Arkadaşlar 2 3 gündür doğru dürüst tuvalete çıkamıyorum onun etkisi olduğunu düşünüyorum
en deli dolu yaslar. hicbir sebep canina kiymaya degmez. yazik anne babasi perisan olmustur simdiGünaydın kızlar.Mektubunda hayat yaşamaya değmez, artık dayanamıyorum, yazmış ve anne babasına 2 dünyada da karşıma çıkmayın yazmış. O yüzden ne gidebildim ne de sorabildim aileyle ilgili bir durumlar var sanırım. Yavrum inşallahgittiği yerde rahat eder demekten başka çare kalmadı
![]()
İnşallah öyle olur . Çok takılmamaya çalışıyorumm.olsun uzme kendini ara ara olur boyle. haftaya daha iyi olacaksin. sen baya da guzel gidiyordun.