Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm
Sabah 9.00
Yarın lt limonlu su
Bir fincan yeşil çay
Ispanaklı peynirli omlet (1yumurtadan)
1tk çikolata

Öğle14. 30
1dilim ekmek tb
Bir kaç zeytin
1havuçlu kek
2 bardak çay

Akşam 18.00
1 tavuk pirzola
Köz patlıcan salatası 1 yk
Havuç yaratır 1 yk

3lt su
Yarım ayva
Yarın saat yürüyüş 🥰🥰

Sabah 10.00

1haslanmıs yumurta, 2çeri domates yarım salatalık, peynir, maydonoz, 2 cavdar ekmeği

Saat 14.00
1kase kısır, yarım poaca, 1tane muz

Akşam yemeği 18.00
1kase tarhana corbası, 3ymk.k. Bakla yoğurtlu, 1tane cıtır tavuk, 1kasık pirinc plavı

20.00
2leblebili kurabiye, yarım armut

Menüm
Sabah 9.00
Yarın lt limonlu su
Bir fincan yeşil çay
1tk çikolata

Öğle14. 30
1dilim ekmek tb
Bir kaç zeytin
1havuçlu kek
2 bardak çay

Akşam 18.00
1 tavuk pirzola
Havuç yaratır 1 yk

3lt su
Yarım ayva
Yarın saat yürüyüş 🥰🥰
Ayyyyy sanki ben içtim gibi midem bulandı :kusmuk:aç karnına nasıl içtin limonlu su üstüne yeşilçayı..
Menünü güzel kapatmışsın ama sporun az olmuş. Suyun çok güzel ama :super: ayvayı neden yarım yedin. Diğer yarısı ağlamadımı :KK72:ayvayı çok severimde:KK53:

Sabah 10.00

1haslanmıs yumurta, 2çeri domates yarım salatalık, peynir, maydonoz, 2 cavdar ekmeği

Saat 14.00
1kase kısır, yarım poaca, 1tane muz

Akşam yemeği 18.00
1kase tarhana corbası, 3ymk.k. Bakla yoğurtlu, 1tane cıtır tavuk, 1kasık pirinc plavı

20.00
2leblebili kurabiye, yarım armut
Armutun ve poğaçanın yarım olmasına kızdım. Bol bol yeseydin. Akşam 8 de kurabiye ve meyve yemen çok güzel:KK53:
Suyun ve sporun olmamasına ayrıca bayıldımmm:rolleyes::KK9:

Armutun ve poğaçanın yarım olmasına kızdım. Bol bol yeseydin. Akşam 8 de kurabiye ve meyve yemen çok güzel:KK53:
Suyun ve sporun olmamasına ayrıca bayıldımmm:rolleyes::KK9:
İnanılmaz ama şuan gerçekten hem sinir oldum hem hırs yaptım hem mutlu oldum destekten ayy çok iyi oldu bu. En çok pişman oldum tabi.. Kayınvalidem burda olmasaydı yürüyüş yapacaktım 😑😑

Benim menümmEn Büyük TÜRKİYE

10:30
Sade kahve

12:30
Soğanlı yumurta
Köy peyniri
Taze pide
Tereyağı
Çay

18:30
Ciğer ve kuşbaşı kebap porsiyon
Lavaş
Salata çeşitleri
Turşu

Su
2 litre olmuştur ve devam ediyorum.

Spor
100 ip
Tibet egzersizi 3 tekrar
Uff ne yani sadece pide Yemen mi sorun bugün 😑 yorulmadın mı ya o ne kadar spor şeyyapma öyle yıpratma kendini fazla 😑

Menüm
Sabah 9.00
Yarın lt limonlu su
Bir fincan yeşil çay
1tk çikolata

Öğle14. 30
1dilim ekmek tb
Bir kaç zeytin
1havuçlu kek
2 bardak çay

Akşam 18.00
1 tavuk pirzola
Havuç yaratır 1 yk

3lt su
Yarım ayva
Yarın saat yürüyüş 🥰🥰
Bence başarılı bir menü. Kek olmasa iyiymiş yürüyüş yakmıştır belki ama olmasaydı başka şeyler yakardı..

08.00:yeşil çay

09.30
-7zeytin
-1kk peynir
-domates + havuç
-haşlanmış brokoli+ karnabahar+pancar
-2 yumurta
-3 yk yulaf lapası + 1 yk mısır
-bol yeşillik

10.30: Türk kahvesi

13.30
-3 yk yoğurt + 2 yk yulaf
-1 muz+kakao+hindistan cevizi

17.30
-mangalda tavuk göğüsü+3 köfte+ 1 2 dilim sucuk
-2 yk pirinç pilavı
-Salata
-2 3 tane Kemalpaşa

2 lt su
1 mile leslie+ 1500 ip+karın egzersizleri
Ayyy bu ne ne zengin kahvaltı yahu.. Sebzeleri nasıl yedin kahvaltıda ben bi hoş olurdum neyseki zararsız. Yulaf lapasını akşam 6bucuk 7 gibi ara öğün gibi yeseydin keşke. Akşamı çok erken kapatmışsın.

Ayyy bu ne ne zengin kahvaltı yahu.. Sebzeleri nasıl yedin kahvaltıda ben bi hoş olurdum neyseki zararsız. Yulaf lapasını akşam 6bucuk 7 gibi ara öğün gibi yeseydin keşke. Akşamı çok erken kapatmışsın.
Aslında bir parça bir parça yazınca göze çok geliyor 😂😂 kahvaltıda tam doymayınca gün boyu canım birşeyler çekiyor o yüzden baya yiyorum. Yulaf lapası ekmek yerine tüketiyorum aslında. Hem lif açısından hem sağlıklı karb olma açısından hem tok tutmasından dolayı yulaf tercih ediyorum sabahları. Akşam çok yedim tavuk falan üstüne tatlıda var :KK64: :KK64:

İnanılmaz ama şuan gerçekten hem sinir oldum hem hırs yaptım hem mutlu oldum destekten ayy çok iyi oldu bu. En çok pişman oldum tabi.. Kayınvalidem burda olmasaydı yürüyüş yapacaktım 😑😑
Ay tatlım sen mutlu ol diye yazdım. Hırs yaparak yorma kendini.. Kıyamam:KK45:

Aslında bir parça bir parça yazınca göze çok geliyor 😂😂 kahvaltıda tam doymayınca gün boyu canım birşeyler çekiyor o yüzden baya yiyorum. Yulaf lapası ekmek yerine tüketiyorum aslında. Hem lif açısından hem sağlıklı karb olma açısından hem tok tutmasından dolayı yulaf tercih ediyorum sabahları. Akşam çok yedim tavuk falan üstüne tatlıda var :KK64: :KK64:
O 1500 ip yakmıştır hepsini merak etme.. İdolümsün:KK200:

Ayyyyy sanki ben içtim gibi midem bulandı :kusmuk:aç karnına nasıl içtin limonlu su üstüne yeşilçayı..
Menünü güzel kapatmışsın ama sporun az olmuş. Suyun çok güzel ama :super: ayvayı neden yarım yedin. Diğer yarısı ağlamadımı :KK72:ayvayı çok severimde:KK53:
Varya çok güzel ödem atıp idrar söktürüyor😊 denemelisin bence
Ayy çok güldüm 😂ayva ağlamadı. Ben hepsini bitiremiyorum mideme oturmuş gibi oluyor. Teşekkürler beybisi😘😍 hele birde havalar ısınsın 4 den aşağı düşmez su

Back
X