- 24 Şubat 2021
- 258
- 343
- 23
- 26
A
Allah Allah nedenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah nedenn
Hedefimiz 10kilo vermek olsun. İlk hedef tabii. Ne dersin?? Önce kim verecek bakalımHenüz yazan olmadı canikom.. Şart değil tabi ama azdan az çoktan çok gider diye şeetmiştim. Senin kilo kaç acaba![]()
Kendi kilosuna yakin biriyle kapismak istiyormusA
Allah Allah nedenn
Ben ara yapmıyorum canım.. Ara beni bozuyor.Fındığı ara öğün yapabilirdin bence baya zaman gecmis cünkü akşam yemeğine. Birde su göremedim hiç. Yürümene hayranım.
Bana ara yap deyince senin menünde ara var sandım. Hani sen daha uzun aralıklı beslenmişsin canım5 MART CUMA
Sabah kahvaltısı bu şekilde. Ekmeğin bir dilimini yemedim. SAAT 11.00
14.00 DA şekersiz türk kahvesi
18.00 bakla yoğurtlu, 3tane lahana sarması 1er kaşık diğerlerinden.
20.00 bir bardak kefir
2 litre su
Varım tabikiiBeeen inanılmaz bir rakibim seni kendime rakip görüyorum akreeepp var mısın![]()
Çekilme bence.. Senle de yüzde olarak yarışırız..
Tatlım ben dişli rakip ol dedim.. Sen kazan felan deyince öyle dedim yani..
Hmmm.. Böyle mi yarışalım haftalık olmasın mıHedefimiz 10kilo vermek olsun. İlk hedef tabii. Ne dersin?? Önce kim verecek bakalım
Yüzde aklıma gelmedi balım. Seni düşünerek dedimdi ama yüzde ile yarışırız. Sorun yokKendi kilosuna yakin biriyle kapismak istiyormus
Aboo nescafeselam kizlar
11.00 da peynirli omlet, 3 dilim beyaz ekmek
16.00 da 3 u birarada nescafe
18.30 da 2 enginar, 1 buyuk bardak ayran
2 lt su
1500 ip08.00:yeşil çay
09.30
-7zeytin
-1kk peynir
-domates + havuç
-haşlanmış brokoli+ karnabahar+pancar
-2 yumurta
-3 yk yulaf lapası + 1 yk mısır
-bol yeşillik
10.30: Türk kahvesi
13.30
-3 yk yoğurt + 2 yk yulaf
-1 muz+kakao+hindistan cevizi
17.30
-mangalda tavuk göğüsü+3 köfte+ 1 2 dilim sucuk
-2 yk pirinç pilavı
-Salata
-2 3 tane Kemalpaşa
2 lt su
1 mile leslie+ 1500 ip+karın egzersizleri
Menünü sevdim.. Çok tatlıİyi akşamlar kızlar bugün saatlere ve yiyeceklerini pek dikkat edemedim hafta sonu ve dışarı çıktığım için yine de paylaşayım
9.15
1 haşlanmış yumurta,2 parmak beyaz peynir,domates ve bolca yeşillik, közlenmiş kapya biber,1/3 avokado(baya küçük boydu)
11.30
1 Fincan metabolizma hızlandırıcı çay (diyetisyen önerisiyle 1 kırmızı elma,1 limon, çubuk tarçın, karanfil,tane karabiber ve 1 litre suyu kaynatıp 1 Fincan ayırıp poşet yeşil çayla tükettim)
14.00
2 kase mercimekli yoğurt çorbası ve 1 dilim ekmek
15.30
1 kupa sütlü kahve,1 çikolata tadelle
18.30
2 köfte büyüklüğünde tavuk sote,3 kaşık bulgur pilavı,salata
Su 2.5 lt,spor yok disarudaydim sadece. 9 gibi ara öğün yapacağım bir tane
Bende mi gelsem napsamHmmm.. Böyle mi yarışalım haftalık olmasın mı
Ya da şöyle olsun.. Bu 10 kilo yarışı güzel.. Bir de haftalık ekleyelim olur mu?![]()