Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm
Kahvaltı 9.00
Yarım Ankara simidi
4 zeytin
1 kaşık fındık ezmesi

Öğle 14.30
Ispanaklı kereviz çorbası
1 dilim tb ekmek
1 elma

Akşam 19.00
Etli patates yemeği yarım porsiyon
1 dilim ekmek

su 2.5 lt 2 bardak çay 1 küçük dilim havuçlu kek

İyi akşamlar kızlar ben bugün batırdım malesef 🙈 kahvaltı saat 07.30 da,
Öğlen 12.30 da 2 lahmacun, ayran
Akşam 19.30 da, 4/5 kaşık pirinç pilavı
2 dilim antrikot, salata
Çeyrekten biraz fazla beyaz ekmek
1 litre su 🤦
Spor yok

Eklentiler

• IMG_20210305_070825.webp
    IMG_20210305_070825.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 28
Çok teşekkür ederim canım. Daha iyisi senin olsun inşallah :KK36:

Hemen kontrol edeceğim ne zaman listeye girebileceğini :KK39:

Öğün atlamak iyi bir şey değil canım. Ben senden üç ana öğün duruma göre de ara öğünler bekliyorum. Akşamı bu kadar erken kapatmaman lazım. Börek ve çörek hiç olmamış. Su ve yürüyüş güzel. Hareket mutlaka şart. Ama hem yasaklı yiyeceklerden uzak durman gerekiyor bu dönemde hem de tok olman lazım. Menünde hiç salata yok? Protein yok denecek kadar az. Bu menünü hiç beğenmedim.

Hayır hayır yazman lazım. Bekliyorum yazmanı. Kötü de olsa bütün menüleri görmek istiyorum :KK39:

Biraz sabredersen o isteğin geçecek emin ol. Ben iki haftadır tek lokma kaçamak yapmadım ve şu an canım hiçbir şey istemiyor. Hatta mutfakta çok sevdiğim baklavalardan var ve yemek aklıma bile gelmedi. Eskiden olsa kutuyu bitirirdim. Şimdi aklıma bile gelmiyor. Sende de öyle olacak ama biraz sabır lazım. :KK39:

Onlar spor yaptırıyordur sana zaten ama hem onlarla oynayıp hem de bazı sporları yapabilirsin. Bir taşla iki kuş olur. Yaşları kaçtı çocukların?

Ahhhhh ahhhhh su meselesini bi halletsek çok güzel gidecek o kilolar. Suya çözüm bulmamız lazım.

Çok teşekkür ederim canım. Sen de gel :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Regl sorunu her zaman var mıydı? Çünkü çok ciddi bir artış var. Bu haftaki sonucun resmen takım ortalamasını yuttu. Bunun cezası olarak haftaya senden çok iyi bir sonuç bekliyorum. Bu haftanın ortalaması 0,30'un altında kaldığı için sarı kart aldık yine. Geçen haftaki birinciliğimize büyük ihtimal bu hafta sonunculuk eklenecek. Ayrıca hazır ol bu sonuçla bireyselde de sen sonuncusun muhtemel. Bu kötü sonucu ancak haftaya çok iyi bir sonuç alarak affetirebilirsin ona göre. Akşama menünü bekliyorum mutlaka. Bu hafta tek tek özellikle senin menüleri görmek istiyorum. Anlaştık mı? Bak ben de sana yaklaştım. Böyle gidersen seni geçerim. O nedenle kendine gelmen lazım .
Sonuncu olmuşum evet 😢 tarif yazıyorduk sanırım nereye yazıyorduk kaptancım?

Kızlar ben geldim ama çok vaktim yok. Listeyi bugün hazırlayamayacağım. Souldfly Souldfly senin menünü göremedim canım. Menülerini kamptan döndüğümde mutlaka kontrol edeceğim.

Kızlar bu arada aslında bu hafta 1 kilo vermişim. Diyetisyenin tartısında 70.8 çıktım. Geçen hafta onun tartısında 71.8 dim. Benim evdeki tartılar hep fazla tartıyor anacımmmmmm :süslü::süslü:

Pazartesi görüşmek üzere. Lütfen hafta sonunu herkes kaçamaksız geçirsin.

@Gonul83 cüm annen için çok çok geçmmiş olsun canım. İnşallah bir an önce güzel haberlerini duyarız :dua:

İyi eğlenceler canım🍁🌸🍁🌸🍁

4 mart perşembe menüm

10:30
Zeytin salatası
3 çeşit peynir
Siyah zeytin
Simit
Taze pide
Lorlu börek
Ayva,erik reçeli
İçi cevizli kuru kayısı

11:30
1 dilim yaş pasta
Kahve
:oops::KK22:
17:30
1 porsiyon yaprak sarma
2 kaşık yoğurt

Spor
3 saat yürüyüş (ayaklarım sızlıyordu akşam:ruh:)
Tibet egzersizi 3 tekrar

Su
2 litre

Kitap
Yesribde Bahar

Bugünkü menüm

11:00
Sade kahve

12:30
2 haşlanmış yumurta
1 porsiyon yoğurtlu karnıbahar
1 avuç çiğ fındık

18:30
1 kase yayla çorbası
Peynir
Zeytin

Spor
Tibet egzersizi 3 tekrar
1 saat yürüyüş
Fındığı ara öğün yapabilirdin bence baya zaman gecmis cünkü akşam yemeğine. Birde su göremedim hiç. Yürümene hayranım.

5 MART CUMA
Sabah kahvaltısı bu şekilde. Ekmeğin bir dilimini yemedim. SAAT 11.00
14.00 DA şekersiz türk kahvesi
18.00 bakla yoğurtlu, 3tane lahana sarması 1er kaşık diğerlerinden.
20.00 bir bardak kefir

2 litre su

Eklentiler

• IMG-20210304-WA0001.webp
    IMG-20210304-WA0001.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 24
  • DSC_1157~2.webp
    DSC_1157~2.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 24
Back
X