- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Teşekkür ederim canım çok daha iyileri senin olsun inşallahHayırlı olsun kaptan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım çok daha iyileri senin olsun inşallahHayırlı olsun kaptan![]()
Çok teşekkür ederim canım çok daha iyileri sizin olsun inşallahHayırlı olsun kaptanım, güle güle kullan
Benimki de Xiaomi canım, 1.5 yıldır kullanıyorum, memnunum![]()
Iyi aksamlar kızlar.
Bugün de yoğun bir gündü.Bitti çok şükür.Esim izinli olunca seviniyim mi uzuluyummu bilemedim.
Menüm
Sabah 10.00
1dilim pastırmalı börek.
1fincan çay.. Salatalık közde biber.maydanoz.taze nane.
14.00 şekersiz türk kahvesi
Aksam 17.00
1dilim ince yufka
3kasik bulgur pilavı
1servis kaşığı besameli tavuk.
Salata.
19.00 1top dondurma.
2lt su
1saat yürüyüş.
Oğlanı ananeye bırakıp esimle arabayı bırakıp bi yere yuruduk baya.
Selamlar. Kayınvalidem bende olduğu için telefonu elime alamadım pek kendisi muhabbeti fazla sever göz temasını koparamadım
Sabah 9.15
1 haslanmıs yumurta, 3çeri domates 2 3 parca yeşil biber, 1tatlı.kaşığı köy peyniri 3zeytin bi dilim peynirli pide
13.00
Şekersiz türk kahvesi
14.30
Mercimek çorbası, 2kaşık kuru fasulye pilav, yoğurt
18.30
Avuc ici kadar belki lavas, tavuk şiş 1tane ama sebzeli, birazda tas kebabı.
2litre su
Bütün gün çikolata yemedim ve akşam yemekten sonra hiç bişey yemedim benim için bir mucize
SPOR konusuna gelecek olursaak normalde çok hareketsizim ve kayınvalidemin burda olma temposu bana fazla fazla spor sayılıyor neredeyse hiç oturmadım![]()
İnanamayacağın kadar çok fark edecekBeğenmene sevindim. Çikolatayı kesmek ne kadar farkettirecek merak ediyorum birde tabi 7den sonra asla bişey yememek
evet su icmek gercekten de istahi kesiyor. maalesef suyla cok aram yok. bu yuzden de surekli biseyler atistiriyorum
@Akrrep hoş geldin kuzutilki gibi dönüp dolaşıp geliyoruz nolcak bizim bu halimiz :)) ben de 2 hafta önce geldim tekrar :))
Teşekkür ederim canım darısı sizlere okul evet birçok açıdan daha iyi tabi çok yüksek riskli bir bölgedeyiz ve okulda olmak biraz ürkütüyor işin açığı. Diyetisyenle de az önce görüştüm Kayseridenmiş.Umarım metabolizmami hareketlendirir de gider şu üzerime yapışan kilolar
En son baktığımda henüz aşılama sırası gelmemişti canım tekrar bir kontrol edeyim en iyisi. Asi olmadan okullara başladıkCanımmm aşını yaptırdın mı?
En son baktığımda henüz aşılama sırası gelmemişti canım tekrar bir kontrol edeyim en iyisi. Asi olmadan okullara başladık![]()
LAydLiNe canım şimdi tekrar kontrol ettim hala öncelik sıralamasında değilsiniz diyor
Başka bir takıma geçiş yapmıştım Canım, ama oraya da ara vermek zorunda kaldim
Hamileyim![]()
Sen menünün zaten farkındasın ama yazman büyük cesaret. Bu cesaretin için önce seni kutluyorum, sonra da bundan sonra böyle menüleri görmemek için senden söz istiyorum. Çok bir fazlan yok ve sen bu işi daha önce başardın. Şimdi yine başarma ve koruma zamanı. Anlaştık mı?İyi akşamlar herkese
05:30
Çeyreğin çeyreği ekmek, 1 tavada yumurta, 2 kaşık tavuklu pilav, 5 zeytin, 3 çeri domates, 1 salatalık.
18:40
1 tabak patatesli mantı, 1 tabak salata, 5 küçük hurma.
20.00
1 eti stick çikolata -7 gramcık
1 elma şekeri
22.00
1 portakal, 1 mandalina
2.5 litre su, spor yok.
Yine ağzımı geç saatte tutamadım![]()
Hoş geldin canım aramızaMerhaba 13.takım.
LAydLiNe kaptanımın daveti ile geldim.. Hem de en şişko halimle...
Burası hepimize iyi gelsin hedefimize ulaşalım birlikte..
Not: şu minnak bol hareketli smiller neden ben de çıkmıyor. Ben mi bulamıyorum acaba?
Ekmek miktarın bugün fazla olmuş canım. Sadece bir öğünde ekmek yemeye özen göster ve mümkünse o öğün kahvaltı olsun. Anlaşılan dünkü mantı bitmemiş. Bundan sonra mantı da yememen lazım. Su ve yürüyüş gayet güzel.İyi akşamlar arkadaşlar
10.00
Çeyrek ekmek, 5 kaşık mantar sote, 3 zeytin
14:30
1 kase mantı, yarım elma, 1 küçük hurma
18:30
Çeyrek ekmek, balık, salata
2.5 litre su, 1 saat dışarda kızımı gezdirdim.
Pankek ve çekirdek hiç olmamış. Su çok az olmuş.Merhaba kizlar
Kahvalti 10
Yarim tereyagli yumurta 1dilim peynir 3 zeytin
Ara öğün 13.30
3 pankek 1 avuc cekirdek
15.30 3 kasik mercimek corba
Aksam 18.00
Cacikli Arap köftesi 1tabak dolusu
Su 1.5 lt yapmaya calisicam
Allah kabul etsin canım.selam kizlar
niyetliydim bugun
aksam 7 de 2 tane enginar, 1 bardak ayran, 2 kasik manti, 2 dilim ekmek, zeytin, peynir
Aynen canım çift maske dolaşıyorum zaten kolonya en yakın arkadaşımSen kendini yeterince koruyorsundur. O nedenle endişelenmene gerek yok. Aşıdan sonra daha rahat olursun ama ben yine her yerde çok temkinliyim. Hem hastalığı geçirdim hem de iki doz aşı oldum yine de dikkatliyim![]()
Yok canım daha aşı olan yok okulda.yani bana kadar kronik hastalıkları olan arkadaşlar da var onlar da olmadı henüzAllah allah çok ilginç. Milli Eğitim Müdürlüklerinin bildirmiş olması lazım sizleri. Okulda aşı yapılan oldu mu?
Eşimin işyerinin diyeyim anlaşmalı olduğu bir özel hastaneler Grubu var canım online danışmanlık hizmeti veriyorlar başka branşlar da var hatta benim başvurduğum bayan Kayseri'de özel bir hastanedeymis. Kayseri deyince aklıma ilk senle dira90 geliyor aklıma o yüzden yazdımgüzel bir enerji aldım umarım işe yarar
Yok canım daha aşı olan yok okulda.yani bana kadar kronik hastalıkları olan arkadaşlar da var onlar da olmadı henüz
Umarım iyi gelir canım yasaklı falan hiçbir şey söylemedi bana açıkçası ve metabolizma hızlandıracak çay tarifleri falan da verdi hatta.makarna var menumde düşünEeeeee nasıl başladınız. Güzel enerji almana çok sevindim. Bana çok iyi geldi diyetisyen. İki haftadır listenin dışına çok az çıktım onda da hep sağlıklı şeylerle çıktım. Yasaklı hiçbir şey yemedim ama benim diyetisyenin yasaklı kavramı yok. Sanırım bende onun rahatlığı da var. Ona rağmen hiç kaçamaksız iki hafta geçirmek üzereyim. Eminim diyetisyen sana da iyi gelecektir.
3 Mart Çarşamba menüm
10:00
Türk kahvesi (sade)
12:00
2 haşlanmış yumurta
1 çiğ havuç
17:30
1 kase tirşik çorbası
2 porsiyon yaprak sarma
2 kaşık ev yoğurdu
Su
2 litre
Spor
Tibet egzersizi
Kitap
Yesribde Bahar
Bizim il her şeyde en sonlarda yapar küçük il olmamıza rağmen.kirmizi durumdayız bir de haritadaSizin ilin müdürlüğü yavaş çalışıyor anlaşılan. Telegramda Türkiye geneli bir gezginler grubum var. Grupta öğretmen arkadaşlar da var. Çoğu aşı oldu. Pazartesi hastaneye gittiğimde bi araştırayım bakalım bizim burada durumlar nasıl diye.