Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Online diyetsyen mi? Kayseri'den miş deyince şaşırdım. Kayseri li miymiş yoksa?
Aslında kafana takacak çok ta fazla bi kilon yok bence, yeşil alandasın sonuçta. Bi kaç kilo versen daha iyi olur elbet.Ama çok da vermene gerek yok yani, az verip korunan yeterli👍
Eşimin işyerinin diyeyim anlaşmalı olduğu bir özel hastaneler Grubu var canım online danışmanlık hizmeti veriyorlar başka branşlar da var hatta benim başvurduğum bayan Kayseri'de özel bir hastanedeymis. Kayseri deyince aklıma ilk senle dira90 geliyor aklıma o yüzden yazdım☺️ güzel bir enerji aldım umarım işe yarar

Online diyetsyen mi? Kayseri'den miş deyince şaşırdım. Kayseri li miymiş yoksa?
Aslında kafana takacak çok ta fazla bi kilon yok bence, yeşil alandasın sonuçta. Bi kaç kilo versen daha iyi olur elbet.Ama çok da vermene gerek yok yani, az verip korunan yeterli👍
Bu arada evet çok kalmadı ama takıldım aylardır aynı yerdeyim 3-4 kilo daha vermek istiyorum nasipse. Umarım beslenme şeklimi değiştirerek gerceklestirebilirim

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum herkese:KK25:@Akrrep canım sen de hoşgeldin istikrarlı olduktan sonra elbet gidecek kilolar☺️
Bu arada kizlar iki gündür okula gidiyorum diye erken kalkıp kahvaltımı erken yapıyorum öğle öğünü falan yapıyorum ve çok yemiş olmama rağmen kilom azalmaya başladı. İki öğün bana hiç uymuyor aylardır aynı yerdeyim. Umarım devam eder kilo kaybı. Bu arada bugün diyetisyen randevum da var umarım işime yarar☺️
Hoşbuldum canım. Alıntı yapmıştım ama cevaplamadığımı gördüm az önce

Merhaba kizlar
Kahvalti 10
Yarim tereyagli yumurta 1dilim peynir 3 zeytin
Ara öğün 13.30
3 pankek 1 avuc cekirdek
15.30 3 kasik mercimek corba
Aksam 18.00
Cacikli Arap köftesi 1tabak dolusu
Su 1.5 lt yapmaya calisicam

İyi akşamlar kızlar kahvaltı 9 da yulaf lapası, akşam yemeğim yoktu kahvaltılık yedim saat 7 de ☺️ öğlen de bulgur pilavı, tavuk sote ve fırın sebze yedim, su 2 litre, 25 dakka hitt kardiyo

Eklentiler

• IMG_20210304_184733.webp
    IMG_20210304_184733.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210304_085602.webp
    IMG_20210304_085602.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 25
:KK57::KK57:Aman allahım ne kadar geçmiş birikmiş şoklardayım. Geçen hafta telefonumu yenilemiştim. İyi bir markanın yüksek bir modeline iyi bir meblağ ödeyerek aldığım bir haftalık telefonun mikrofonu bozuldu dün. Bugün sabah apar topar izin alıp Ankara’ya servise götürdüm. O yüzden hiç gelemedim. Çok şükür telefonu yenisiyle değiştirdiler. Birazdan pc başına geçip geçmişe hızlıca bir göz atayım.

Kızlar ayrıca yarın kızımı okuluna götürmem gerekiyor. O yüzden bildirimlerimiz en geç saat 11:30’ da bitirmiş olalım. Listeyi paylaşmadan evden çıkmak istemiyorum çünkü okulu uzakta. Eve dönmem akşamı bulacak. Saat 17:00’de diyetisyen kontrolüm var. Daha valiz hazırlamamız gerekiyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Biri bana yardım etsin yaaaaaa

:KK57::KK57:Aman allahım ne kadar geçmiş birikmiş şoklardayım. Geçen hafta telefonumu yenilemiştim. İyi bir markanın yüksek bir modeline iyi bir meblağ ödeyerek aldığım bir haftalık telefonun mikrofonu bozuldu dün. Bugün sabah apar topar izin alıp Ankara’ya servise götürdüm. O yüzden hiç gelemedim. Çok şükür telefonu yenisiyle değiştirdiler. Birazdan pc başına geçip geçmişe hızlıca bir göz atayım.
Güle güle kullan kaptanım hemen değiştirmeleri iyi olmuş hangi markaymış bu böyle 😃 ben de telefonumu yeniledim iki gün önce ben de ona alışmaya çalışıyorum birçok uygulanan ya sıfırlandı ya da ayar gerekti

Güle güle kullan kaptanım hemen değiştirmeleri iyi olmuş hangi markaymış bu böyle 😃 ben de telefonumu yeniledim iki gün önce ben de ona alışmaya çalışıyorum birçok uygulanan ya sıfırlandı ya da ayar gerekti
İphone canım 🙊 Eskisi de iPhone’du benim geçişim kolay oldu. İki telefonu yan yana koyunca aktardı ne var ne yoksa. Mikrofonun bozulması çok ilginç geldi bana normalde pek olmaz öyle şeyler. Şansım varmış 15 gün henüz dolmamıştı. Servis hata raporu tuttu. 15 dk içinde yenisiyle değiştirdiler çok şükür. Sana da hayırlı olsun yeni telefonun güle güle kullan 🥰

İphone canım 🙊 Eskisi de iPhone’du benim geçişim kolay oldu. İki telefonu yan yana koyunca aktardı ne var ne yoksa. Mikrofonun bozulması çok ilginç geldi bana normalde pek olmaz öyle şeyler. Şansım varmış 15 gün henüz dolmamıştı. Servis hata raporu tuttu. 15 dk içinde yenisiyle değiştirdiler çok şükür. Sana da hayırlı olsun yeni telefonun güle güle kullan 🥰
Teşekkür ederim canım ben de aktardım da bazı uygulamalar nedense sıfırlandı onlarla uğraştım baya. Xiaomi aldım ben de. Hiç iphonum olmadı benim😄 çok gereksiz pahalı geliyor bana ama müdavimleri de başka telefon kullanamıyor orası ayrı

Hayırlı olsun kaptan 😍

Iyi aksamlar kızlar.
Bugün de yoğun bir gündü.Bitti çok şükür.Esim izinli olunca seviniyim mi uzuluyummu bilemedim.
Menüm
Sabah 10.00
1dilim pastırmalı börek.
1fincan çay.. Salatalık közde biber.maydanoz.taze nane.

14.00 şekersiz türk kahvesi

Aksam 17.00
1dilim ince yufka
3kasik bulgur pilavı
1servis kaşığı besameli tavuk.
Salata.

19.00 1top dondurma.

2lt su
1saat yürüyüş.
Oğlanı ananeye bırakıp esimle arabayı bırakıp bi yere yuruduk baya.

Hayırlı olsun kaptanım, güle güle kullan
Teşekkür ederim canım ben de aktardım da bazı uygulamalar nedense sıfırlandı onlarla uğraştım baya. Xiaomi aldım ben de. Hiç iphonum olmadı benim😄 çok gereksiz pahalı geliyor bana ama müdavimleri de başka telefon kullanamıyor orası ayrı
Benimki de Xiaomi canım, 1.5 yıldır kullanıyorum, memnunum 👍

Aynen öyle canım yaaaa aslında cidden gereksiz pahalı ama bir kez kullandıktan sonra bırakamıyorsun. Diğerini 5 yıl kullandım. Şimdi de kızım kullanmaya başladı. Hiç sıkıntı yaşamadık. Bunu da uzun süre kullanacağımı düşünüyorum inşallah. Parayı vermişken bir kere vereyim diye düşündüm. Yoksa xiaomi de düşünmüştüm. Eşimle büyük kızım Xiaomi kullanıyorlar. Ama aynen dediğin gibi çok düşündüm yine de vazgeçemedim :işsiz::işsiz:

Back
X