Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşmak isterdim ben de ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim:) bugün doğum günümdü 32 oldu yaş. Pasta yoğun bir akşam yemeği vs derken ağır geçirdim bugünü. Yarından itibaren çeki düzen vereceğim. Okul da açıldı mesai başladı artık geç kalktım mazereti de yok düzene girecek inşallah menüler
Nice senelere cnm ☺️

İyi akşamlar kızlar bende bugün işe başladım kamuda esnek çalışma sona erdi ☺️ özlemişim işi ne yalan söyliyim evden çalışmak çok sıkıcı 😬 çok yoğundum bugün çokta güzel beslenemedim valla
Sabah 07.30 da kahvaltı (yumurtanın altında 1 dilim hindi füme var )
Öğlen 12.30 da meksika soslu tavuk, 7/8 tane kızarmış patates az salata
Ara öğün 16.00 1 tane muz
Akşam 18.00 1 tabak ıspanak yemeği, 4 kaşık yoğurt ve turşu yedim
Saat 8 de canım tatlı çekti pankek yaptım şekersiz ballı 3 tane yedim, epeyde mısır yedim 😬
Su 2 litre, spor yok

Eklentiler

• IMG_20210303_070523.webp
    IMG_20210303_070523.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 21
Iyi aksamlar kızlar.2gundur kosturmaktan öldüm.Esim 1hafta izinde.Hergun bi koşturma evde.Bugun hava güzeldi.Bağa gittik.Baya ıyi geldi bize.
Menüm
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
1yumurta haşlanmış.
2kasik menemen.
Salatalık 1dilim peynir 2zeytin

12.00 1dilim börek 1fincan çay

17.00 Akşam
1dilim ekmek
Fiirnda 1tavuk baget 2kasik kadar patates
1Kapya biber.Kozde soğan.
Salata 1bardak ayran.

19.00 1sutlu filtre kahve

2lt su..Spor yok yürüyüş yaptım ve baya hareketliydik.

İyi akşamlar herkese
05:30
Çeyreğin çeyreği ekmek 😃, 1 tavada yumurta, 2 kaşık tavuklu pilav, 5 zeytin, 3 çeri domates, 1 salatalık.

18:40
1 tabak patatesli mantı, 1 tabak salata, 5 küçük hurma.

20.00
1 eti stick çikolata -7 gramcık
1 elma şekeri 😔

22.00
1 portakal, 1 mandalina

2.5 litre su, spor yok.
Yine ağzımı geç saatte tutamadım 🤬

İyi akşamlar herkese
Çeyreğin çeyreği ekmek 😃, 1 tavada yumurta, 2 kaşık tavuklu pilav, 5 zeytin, 3 çeri domates, 1 salatalık.

20.00
1 elma şekeri 😔

22.00
1 portakal, 1 mandalina

2.5 litre su, spor yok.
5:30 da yenilen tavuklu pilava ve yanındakilere gözüm takılmıştı. Bu kadar erken nasıl bunca şey yiyebildi diye ama sonra 18:30 dan sonra yenilen onca şeker onca nişasta😕
Olmamış tatlım. Gün çöpe gitmiş amaa yarın en temizinden bir sayfa aç miss gibi devam et.. Sen yapabilirsin🌺🌺🌺

5:30 da yenilen tavuklu pilava ve yanındakilere gözüm takılmıştı. Bu kadar erken nasıl bunca şey yiyebildi diye ama sonra 18:30 dan sonra yenilen onca şeker onca nişasta😕
Olmamış tatlım. Gün çöpe gitmiş amaa yarın en temizinden bir sayfa aç miss gibi devam et.. Sen yapabilirsin🌺🌺🌺
Bugün niyetliydim canım, oruçluydum yani. Yoksa hiç bi kuvvet o saatte beni tatlı uykumdan kaldırıp bi lokma yediremez😃
Akşamkilerde iftar ve sonrası idi ve ipin ucu kaçtı biraz ne yazıkki👍

Merhaba 13.takım.
LAydLiNe LAydLiNe kaptanımın daveti ile geldim.. Hem de en şişko halimle...
Burası hepimize iyi gelsin hedefimize ulaşalım birlikte..

Not: şu minnak bol hareketli smiller neden ben de çıkmıyor. Ben mi bulamıyorum acaba?
Hoşgeldin canım, eskiden daha kolay bi yerden çıkıyordu, şimdi mesaj yazdığımız yerin üstünde ortadaki 3 noktaya basınca alt satırın solunda çıkıyor, ben de deneme yanılma ile buldum :KK52:

Selamlar. Kayınvalidem bende olduğu için telefonu elime alamadım pek kendisi muhabbeti fazla sever göz temasını koparamadım😂
Sabah 9.15
1 haslanmıs yumurta, 3çeri domates 2 3 parca yeşil biber, 1tatlı.kaşığı köy peyniri 3zeytin bi dilim peynirli pide
13.00
Şekersiz türk kahvesi
14.30
Mercimek çorbası, 2kaşık kuru fasulye pilav, yoğurt
18.30
Avuc ici kadar belki lavas, tavuk şiş 1tane ama sebzeli, birazda tas kebabı.

2litre su
Bütün gün çikolata yemedim ve akşam yemekten sonra hiç bişey yemedim benim için bir mucize😂
SPOR konusuna gelecek olursaak normalde çok hareketsizim ve kayınvalidemin burda olma temposu bana fazla fazla spor sayılıyor neredeyse hiç oturmadım😑

Bugün niyetliydim canım, oruçluydum yani. Yoksa hiç bi kuvvet o saatte beni tatlı uykumdan kaldırıp bi lokma yediremez😃
Akşamkilerde iftar ve sonrası idi ve ipin ucu kaçtı biraz ne yazıkki👍
Amaaaannn😜😀😀😀😀

Kafamda neler kurdum ben de.. Hemşire oldun dr oldun. Nöbetteydin vs vs 😀😀😀😀😀
Kurtardın beni hayalhanemden😘
Allah kabul etsin orucunu tatlım.

İftar sonrası yenenler yakmış seni. İftarda yenen 5 hurma da çok olmuş. Akşam şekerden ne kadar uzak o kadar giden kilo😜

Hoşgeldin canım, eskiden daha kolay bi yerden çıkıyordu, şimdi mesaj yazdığımız yerin üstünde ortadaki 3 noktaya basınca alt satırın solunda çıkıyor, ben de deneme yanılma ile buldum :KK52:
Hoş buldum canım. O üç noktalardan şüphelendim ama en sağdakine tıklayınca diğerine bakmadımdı.. Vay köftehor noktalar :63:

İyi akşamlar herkese

20.00
1 elma şekeri 😔

22.00
1 portakal, 1 mandalina

2.5 litre su, spor yok.
Ahh şu akşam çayı boş içememeler. Tatlı krizlerii. Brn hiç bişey yemedim bugün 6bucuktan sonra ve inanamadım. Sürekli az az şişe elimde su içtim o benim yeme ihtiyacımı kesti desem inanır mısınız

Selamlar. Kayınvalidem bende olduğu için telefonu elime alamadım pek kendisi muhabbeti fazla sever göz temasını koparamadım😂
Sabah 9.15
1 haslanmıs yumurta, 3çeri domates 2 3 parca yeşil biber, 1tatlı.kaşığı köy peyniri 3zeytin bi dilim peynirli pide
13.00
Şekersiz türk kahvesi
14.30
Mercimek çorbası, 2kaşık kuru fasulye pilav, yoğurt
18.30
Avuc ici kadar belki lavas, tavuk şiş 1tane ama sebzeli, birazda tas kebabı.

2litre su
Bütün gün çikolata yemedim ve akşam yemekten sonra hiç bişey yemedim benim için bir mucize😂
SPOR konusuna gelecek olursaak normalde çok hareketsizim ve kayınvalidemin burda olma temposu bana fazla fazla spor sayılıyor neredeyse hiç oturmadım😑
Menüyü beğendim.. Akşam sonrası ise mükemmel... Yarına süper hazırlık olmuş. Spor da olsaymış tadından yenmezmiş:dondurma::dondurma:

İyi akşamlar herkese

20.00
1 elma şekeri 😔

22.00
1 portakal, 1 mandalina

2.5 litre su, spor yok.
Rabbim kabul etsin inşallah. Keşke sahurda pirinç yemeseydin. Onun yerine 1dilim kepek çavdar ekmeği falan yeseydin daha doyurucu olurdu. Ve iftardaki hurmaları akşam üzeri yesen belkide 20.00 tatlılarını hiiç yemeyecektin. Suyu iftardan sonra bu kadar içebilmeni tebrik ederim ☺️

Back
X