• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canım yarın deniyorum mutlaka :KK39:

Bence de sen düğünü unutuyorsun :KK53::KK53:

Bir sürü cıss olacak ama senin o cısların tadına bile bakmaman lazım. Cıss yapanları listeye almayı düşünmüyorum artık biraz irademize sahip olmamız gerektiğine karar verdim. Yarın yiyeceklerini iyi seç lütfen ve çantana da yiyebileceğin sağlıklı yiyeceklerden de at. Ev sahibini kıramam ayıp olur diye düşünürsen eğer olmaz bu iş. Kimse senin kiloluyken sağlıklı olup olmadığını düşünmüyor. Kendine değer vermeye başla artık canım :KK39:

Ara öğünde yediğin bisküviler olmamış canım. Onun haricinde güzel menü.

Çok güzel gidiyordun ve seni bu hafta listeye almayı düşünüyordum ama son iki gündür yememen gereken yiyecekler yiyorsun. Haşhaşlı çörek ve haşlanmış mısır olmamış canım. Su ve spor güzel.

Kahvaltını açık açık yazdığın için teşekkür ederim canım.

Saat 17:00 de yediklerin ve akşam ki karpuzlar olmamış canım. İki defa ara yapmış gibi olmuşsun. Sebebi de bence saat 16:00 da yediğin o dört kayısı. Keşke yanına yoğurt ya da süt ekleseydin kan şekerini dengelerdi ve o arayı yapmanı engellerdi.

Kendini hafiflemiş hissediyor musun?

Çok güzel bir konuya değinmişsin canım. Lütfen herkes ara ara mutlaka başarı hikayelerini okusun. Çünkü büyük bir motivasyon kaynağı :KK36:
Kahvaltın yine çok geç. Veeee o sosisler hiç olmamış. Sosisler çok sağlıksız yiyecekler. Daha önce de söyledim diye hatırlıyorum. Salam ve sosis yemeyin lütfen. Çok ciddi kanser riski olan yiyecekler. Akşamı unutman kötü olmuş ama yememen güzel.

Yok yok kayisilara hiç suç bulma canım tamamen benim karpuz a olan askimdan kaynaklı.listemde tek meyve var zaten yoğurt yok bu hafta

Dolapta olunca gidip gelip bitirene kadar yiyebilirim. Üniversiteyi kazanıp evden ayrildigimda annem dedi ki karpuz bitmiyor bozuluyor sen olmayınca. Çünkü onlar bir kere sofra da görüyorlardi ertesi güne bitiriyordum ben tekrar sofraya ya kalıyordu az bişey ya da kalmiyordu

Çok sevdiğim için eve almıyorum yemeyeyim diye. Babam köyden getirmiş verdi. Kaç gündür kesmedim. Dün eşim kes dedi.

Ara öğünü yapmadan kesmiş olsaydım onu yerdim bi daha yemezdim ama sonrasında kesmiş bulundum.

Sen kızacaksın şimdi ama( kizma ama sadece karpuza ozel bir durum) yediğim için de pişman değilim. Akşam ekstra lesslie yaptım onları yedim diye. Malum her gün tartiliyorum ya ben. Sabah eksiyi de gördüm sıkıntı yok.

Bugün aramda karpuz yiyeceğim ve bir daha yemeyecegim :KK68:

O sabah içtiğin sirkeli suya dikkat et canım miden delinmesin. Sirke bir nevi asit gibi. Uyarmayayım dedim ama baktım bırakacağın yok midene zarar vermeni istemem. Ayrıca 12:30 a kadar aç kalman hiç iyi değil. Eski menülerine göre şu an çok iyi gidiyorsun ama daha iyisini yapabilirsin. Vee önemli olan kilo verebilmek değil sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek. Bunu da unutma lütfen.

Çiğ köfte yiyebilirsin ama dürüm yemeni tavsiye etmem. Ayrıca tartı gününden önce sakın yeme şişkinlik yapar. Solmez söylemiş zaten :KK48::KK48:

Diyetisyenin bile vermiş olsa bana etimekler yanlış geliyor canım. Totalde meyve fazla olmuş. Diğerleri gayet güzel. Suyunu özellikle dikkatle izliyorum. Sana 500 ml lik şişe tavsiye ederim. Hem çabuk bitiyor hem de daha fazla su içmeni sağlar.
3 ü bir arada mı :sinirli::sinirli: Çok sağlıksız hem şeker var hem krema. Bir de kahvaltı geç yapılmış. Saat 20:00 de gözleme yenmiş. Yediklerine dikkat etsen yaptığın sporlarla her hafta kesin 1 kilo verirsin. Ama sen yediklerine dikkat etmiyorsun :işsiz::işsiz:

Bence içebilirsin sakıncası yok. Ama normal su içmek daha mantıklı .

Sevindim internetinin geldiğine :KK9:

Ben yıllardır Tefal kullanıyorum çok memnunum hiç sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.

Devam et canım ama sağlıksız gibi görünmüyor sağlıksız resmen. İnşallah kendine bir zararın olmaz. Sağlığın her şeyden önemli.
İstersek eğer her şeyi başarabiliriz bunu unutma olur mu? Zayıf olmak bence bütün yiyeceklerden daha lezzetli. Bir mağazaya gittiğinde 36 beden pantolon isteyip içine cuk diye girebilmenin hazzını hiç bir yiyecek vermiyor. :KK39:
Ay evet canım ya onu yaşadım o hissi biliyorum, o kadar özgür hissediyor ki insan zayifken

Ben de spora başladım artık çok şükür. Dün 35 dk çok tempolu yürüdüm. Günlük adım sayım 10000 i geçti. Bu akşam da perşembe akşamı yani bisiklet akşamı. Bisiklet grubumla çıkacağım inşallah. :KK36:

bende sabahtan beri işlerimi anca bitirdim. yemek yaptım eşime ayrı bana ayrı. çamaşır yıkandı astım. evi süpürdüm. parka gittik alışveriş yaptık geldik onları yerleştirdim. kızı yatırdım tam uyudu azıcık kafa dinleyeyim derken kalktı. sıcaktan uyuyamadı herhalde yavrucuğum. oyun oynuyoruz şimdi. akşamda erkenden uykusu gelecek kötü oldu az uyuması.

Ay bugün ne oldu bana bilmiyorum, gece uykusuz kaldım yavrularım sağolsun. Cami açık unutup önünde uyumuşum.su an boynum feci ağrıyor sağa dönemiyorum. Sabah yürüyüşe çıkacaktır çocuklar 6 30 da uyandı kaldı öyle ama akşam çıkacağım.

O sabah içtiğin sirkeli suya dikkat et canım miden delinmesin. Sirke bir nevi asit gibi. Uyarmayayım dedim ama baktım bırakacağın yok midene zarar vermeni istemem. Ayrıca 12:30 a kadar aç kalman hiç iyi değil. Eski menülerine göre şu an çok iyi gidiyorsun ama daha iyisini yapabilirsin. Vee önemli olan kilo verebilmek değil sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek. Bunu da unutma lütfen.

Çiğ köfte yiyebilirsin ama dürüm yemeni tavsiye etmem. Ayrıca tartı gününden önce sakın yeme şişkinlik yapar. Solmez söylemiş zaten :KK48::KK48:

Diyetisyenin bile vermiş olsa bana etimekler yanlış geliyor canım. Totalde meyve fazla olmuş. Diğerleri gayet güzel. Suyunu özellikle dikkatle izliyorum. Sana 500 ml lik şişe tavsiye ederim. Hem çabuk bitiyor hem de daha fazla su içmeni sağlar.
3 ü bir arada mı :sinirli::sinirli: Çok sağlıksız hem şeker var hem krema. Bir de kahvaltı geç yapılmış. Saat 20:00 de gözleme yenmiş. Yediklerine dikkat etsen yaptığın sporlarla her hafta kesin 1 kilo verirsin. Ama sen yediklerine dikkat etmiyorsun :işsiz::işsiz:

Bence içebilirsin sakıncası yok. Ama normal su içmek daha mantıklı .

Sevindim internetinin geldiğine :KK9:

Ben yıllardır Tefal kullanıyorum çok memnunum hiç sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.

Devam et canım ama sağlıksız gibi görünmüyor sağlıksız resmen. İnşallah kendine bir zararın olmaz. Sağlığın her şeyden önemli.
İstersek eğer her şeyi başarabiliriz bunu unutma olur mu? Zayıf olmak bence bütün yiyeceklerden daha lezzetli. Bir mağazaya gittiğinde 36 beden pantolon isteyip içine cuk diye girebilmenin hazzını hiç bir yiyecek vermiyor. :KK39:
Tamam kaptanım yemicem çok istiyorum ama yarın ilk isim tartıdan sonra almak olcak unutmazsam tabi:halay:

bende sabahtan beri işlerimi anca bitirdim. yemek yaptım eşime ayrı bana ayrı. çamaşır yıkandı astım. evi süpürdüm. parka gittik alışveriş yaptık geldik onları yerleştirdim. kızı yatırdım tam uyudu azıcık kafa dinleyeyim derken kalktı. sıcaktan uyuyamadı herhalde yavrucuğum. oyun oynuyoruz şimdi. akşamda erkenden uykusu gelecek kötü oldu az uyuması.
Ben her oglen kizima yoğurt yedirirdim mayisir uyurdu... kac yaşında kizin benim 1 kizim var 5 yaşında ;)

Ay bugün ne oldu bana bilmiyorum, gece uykusuz kaldım yavrularım sağolsun. Cami açık unutup önünde uyumuşum.su an boynum feci ağrıyor sağa dönemiyorum. Sabah yürüyüşe çıkacaktır çocuklar 6 30 da uyandı kaldı öyle ama akşam çıkacağım.
Gecmis olsun canım... hava sicak olmasa sicak havlu koy diyecemde iyice terlesin bu sefer.

Geçmiş olsun canım çok fena olur boyun ağrısı inşallah düzelirsin biran önce.

Kaptanım meyve olarak listemde sadece çilek vardı aslında, üzüm fazlaydı, ama biraz kabızlık problemim oldu üzümle destekledim. İşe yaradı.
Dün suyum Elmalı, maydonozla olanla birlikte 2.5 litreyi buldu. Ama zorluyorum kendimi. Hiç susamıyorum. Bu da bir alışkanlık galiba.

Kaptanım meyve olarak listemde sadece çilek vardı aslında, üzüm fazlaydı, ama biraz kabızlık problemim oldu üzümle destekledim. İşe yaradı.
Dün suyum Elmalı, maydonozla olanla birlikte 2.5 litreyi buldu. Ama zorluyorum kendimi. Hiç susamıyorum. Bu da bir alışkanlık galiba.
Uzumde bendede ise yarar wc iyi geliyor ;)

Geçmiş oldun canım. Kaç yaşında çocuklar?
Ben de 6.30-7.00 gibi gidiyorum spora, tatildeyim ama uyumuyorum.

Ben her oglen kizima yoğurt yedirirdim mayisir uyurdu... kac yaşında kizin benim 1 kizim var 5 yaşında :KK66:

ekim de 2 yaşına girecek canım. benim de 1 kızım var. uyuması iyi kendi uyuyacağım diyor gidiyor odasına ama bugün uyuyamadı nedense. sıcaktandır diye düşünüyorum ama inşallah hasta filan olmaz

Back
X