- 11 Aralık 2012
- 1.658
- 3.444
- 333
Teşekkür ederim canım yarın deniyorum mutlaka
Bence de sen düğünü unutuyorsun
Bir sürü cıss olacak ama senin o cısların tadına bile bakmaman lazım. Cıss yapanları listeye almayı düşünmüyorum artık biraz irademize sahip olmamız gerektiğine karar verdim. Yarın yiyeceklerini iyi seç lütfen ve çantana da yiyebileceğin sağlıklı yiyeceklerden de at. Ev sahibini kıramam ayıp olur diye düşünürsen eğer olmaz bu iş. Kimse senin kiloluyken sağlıklı olup olmadığını düşünmüyor. Kendine değer vermeye başla artık canım
Ara öğünde yediğin bisküviler olmamış canım. Onun haricinde güzel menü.
Çok güzel gidiyordun ve seni bu hafta listeye almayı düşünüyordum ama son iki gündür yememen gereken yiyecekler yiyorsun. Haşhaşlı çörek ve haşlanmış mısır olmamış canım. Su ve spor güzel.
Kahvaltını açık açık yazdığın için teşekkür ederim canım.
Saat 17:00 de yediklerin ve akşam ki karpuzlar olmamış canım. İki defa ara yapmış gibi olmuşsun. Sebebi de bence saat 16:00 da yediğin o dört kayısı. Keşke yanına yoğurt ya da süt ekleseydin kan şekerini dengelerdi ve o arayı yapmanı engellerdi.
Kendini hafiflemiş hissediyor musun?
Çok güzel bir konuya değinmişsin canım. Lütfen herkes ara ara mutlaka başarı hikayelerini okusun. Çünkü büyük bir motivasyon kaynağı
Kahvaltın yine çok geç. Veeee o sosisler hiç olmamış. Sosisler çok sağlıksız yiyecekler. Daha önce de söyledim diye hatırlıyorum. Salam ve sosis yemeyin lütfen. Çok ciddi kanser riski olan yiyecekler. Akşamı unutman kötü olmuş ama yememen güzel.
Yok yok kayisilara hiç suç bulma canım tamamen benim karpuz a olan askimdan kaynaklı.listemde tek meyve var zaten yoğurt yok bu hafta
Dolapta olunca gidip gelip bitirene kadar yiyebilirim. Üniversiteyi kazanıp evden ayrildigimda annem dedi ki karpuz bitmiyor bozuluyor sen olmayınca. Çünkü onlar bir kere sofra da görüyorlardi ertesi güne bitiriyordum ben tekrar sofraya ya kalıyordu az bişey ya da kalmiyordu
Çok sevdiğim için eve almıyorum yemeyeyim diye. Babam köyden getirmiş verdi. Kaç gündür kesmedim. Dün eşim kes dedi.
Ara öğünü yapmadan kesmiş olsaydım onu yerdim bi daha yemezdim ama sonrasında kesmiş bulundum.
Sen kızacaksın şimdi ama( kizma ama sadece karpuza ozel bir durum) yediğim için de pişman değilim. Akşam ekstra lesslie yaptım onları yedim diye. Malum her gün tartiliyorum ya ben. Sabah eksiyi de gördüm sıkıntı yok.
Bugün aramda karpuz yiyeceğim ve bir daha yemeyecegim