- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldim tatlım bekar ve öğrencisin sanırım :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen öyle lise sondayım ve bekarım![]()
Aman iyi canım erkenden ver o kiloları yoksa kalıyor sınav a girdin mi sonuç nasıl :))))
hoşgeldin ben özlem, 2.5 aydır takımdayım 10.2 kg verdim ve devam ediyorum hala. senin adın nedir? takımımızın kurallarını yapıştırıyorum sana. hoşgeldin tekrar, aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin.Merhaba yaşım onsekiz kilom 63 boyum 163 haftada 3 gün düzenli spor yapıyorum (yeni başladım) hedefim 55 kilo olmak beni de aranıza alırsanız çok sevinirim![]()
Selam kızlarbugün nöbetçiyim o yüzden pek giremiyorum foruma
takıma yeni arkadaşlar gelmiş gördüğüm kadarıyla hepiniz hoşgeldiniz
![]()
Verilen link var ya oradakileri takip ettim. O bahsedilen url var ya, "bbCode:" yazan yerdeki kutunun içindeki altta http ile başlayan linki kopyaladım.
"http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wPr1fZy/weight.png" şeklinde ama..bu linki [/img] yazısı takip ediyor. Bu kısmı kopyalamadım. Sonra kk'da kontrol paneli, profili düzenle kısmında, kilo ile ilgili bir kutu var. linki oraya kopyaladım.
İnşallah yapabilirsin, çok keyifli. Ben de bi yarım saat uğraştım.
Linki takip edersen, bide linkin altındaki yorumları ve uyarıları dikkate alırsan yapabilirsin...
evet arkadaşlar mutlu bir akşamdan merhaba diyorum yine hepinize bugun en çok ben yazdım galiba foruma fazla kişi olmadığını görüyorum
sabah (öğle de sayılabilir :) 13:30
peynir domates zeytin salatalık bal yarım tabak nestle ile kahvaltı
ara 16:00
bir paket mavi yeşil keten tohumlu bisküvi
akşam 21:00
2 tbk çorba
1 tbk yeşil fasulye yemeği
1 tbk yoğurt
1.5 kepek ekmeği
ara 22:00
1.5 avuç fındık
1.5 avuç leblebi
spor:1 saat çok hızlı tempoda yürüyüş
bol su içtim sporda koşu da yaptığım çok yorulduğum için bir tbk çorba daha içtim şimdiden kilo verdim ama cumaya kadar tartılmayacağım bir daha allah sabır versin hepimize yorumlarınızı bekliyorum :)![]()
İlk günümün özeti
Sabah ilk olarak ılık su limon karışımı içtim
Ardından egzersizlerimi yaptım
Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 10 adet zeytin ve su
Ara öğünlerimde minik bir kase naneli yoğurt diğerinde ise eti form mısır ve pirinç patlağı bir paket
Akşam ise küçük miktar patates püresi ve bol salatalık
Merhaba yaşım onsekiz kilom 63 boyum 163 haftada 3 gün düzenli spor yapıyorum (yeni başladım) hedefim 55 kilo olmak beni de aranıza alırsanız çok sevinirim![]()
akşam yemeğin çok çok geç olmuş.akşamdan sonraki arayı henüz yapmadın sanırım 22 de yapacakmışsın ama mümkünse yapma.
o saatte yediğin akşam yemeğinin üstüne 22 de toplam 3 avuç kuruyemiş kötü olur.
canım menün o kadar düzensiz olmuş ki öğlen, sabah birbirine girmiş saatler inanılmaz geç.diyete uygun bir menüye benzemiyor hiç.
pazar günü olduğu için böyle olduğunu umuyorum ve yarın daha güzel ve düzenli bir menü bekliyorum senden.
çorbalarının da türlerini yaz lütfen.
yudumer geçmiş sayfaları inceleyip menülerini oradakilere benzer şekilde ve yanlarına saat ekleyerek yazarsan sevinirim canım.suyumuzu ve sporumuzu toplam olarak menümüzün altına ekliyoruz. ayrıca patatesten mümkün olduğunca uzak duruyoruz.
![]()
Bugünkü menüm.
Sabah 09.00
Peynirli ve yumurtalı yeşil biber kavurması.
Öğlen 14.30
2 kase corba
Salata ve 2 tane haslanmıs yumurta
Aksam 20.00
1 adet tavada cupta
Salata ve şalgam
Cay ve kahveler şekersiz
Ekmek yok
Spor yok
Su 2 litre.
evet arkadaşlar mutlu bir akşamdan merhaba diyorum yine hepinize bugun en çok ben yazdım galiba foruma fazla kişi olmadığını görüyorum
sabah (öğle de sayılabilir :) 13:30
peynir domates zeytin salatalık bal yarım tabak nestle ile kahvaltı
ara 16:00
bir paket mavi yeşil keten tohumlu bisküvi
akşam 21:00
2 tbk çorba
1 tbk yeşil fasulye yemeği
1 tbk yoğurt
1.5 kepek ekmeği
ara 22:00
1.5 avuç fındık
1.5 avuç leblebi
spor:1 saat çok hızlı tempoda yürüyüş
bol su içtim sporda koşu da yaptığım çok yorulduğum için bir tbk çorba daha içtim şimdiden kilo verdim ama cumaya kadar tartılmayacağım bir daha allah sabır versin hepimize yorumlarınızı bekliyorum :)![]()
akşam yemeğin çok çok geç olmuş.akşamdan sonraki arayı henüz yapmadın sanırım 22 de yapacakmışsın ama mümkünse yapma.
o saatte yediğin akşam yemeğinin üstüne 22 de toplam 3 avuç kuruyemiş kötü olur.
canım menün o kadar düzensiz olmuş ki öğlen, sabah birbirine girmiş saatler inanılmaz geç.diyete uygun bir menüye benzemiyor hiç.
pazar günü olduğu için böyle olduğunu umuyorum ve yarın daha güzel ve düzenli bir menü bekliyorum senden.
çorbalarının da türlerini yaz lütfen.
yudumer geçmiş sayfaları inceleyip menülerini oradakilere benzer şekilde ve yanlarına saat ekleyerek yazarsan sevinirim canım.suyumuzu ve sporumuzu toplam olarak menümüzün altına ekliyoruz. ayrıca patatesten mümkün olduğunca uzak duruyoruz.
![]()
Canım ben saatleri yanlış yazmışım akşam yemeği 20 de ara 21 de ondan sonra iki saat daha uyanık kalıcam maalesef artık çok geç yedim bile ama çok spor yaptım evet bugün düzensizlik oldu baya çünkü pazar diye geç oldu baya yani üzgünüm ama bir kilo vermişim çok hareket ettim ve uzun süre aç kalmadım aslındabu arada terleten Eşofman da giyiyorum canım