Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın ballı bisküvilerr nasılsınııızz biliyorum kismecikler yok ancak öğlenden sonra geliyonuuzz ben yarından itibaren hareketlerimi yapmaya başlicam bu 1 haftada kilomda far edilcekmi bakalım zaten hedefime ulaşamadımm o ayrıı moralim bozuk mart ayındayız ben bu hızla kilo verirsem istediğim kiloya ulaşamicam sanırımm ooff yaaa

günaydın arkadaşlar hafta sonu olunca kimsecikler olmuyor bu haftaki hedefimi belirtiyorum bir kenara yazıla 80.800 toplamda 1.5 kilo hedefim bu bakalım ne kadar başarabilecem

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben sabah kalkinca bir dilim ekmek yadim beyaz peynir iki bardak su
tam bir saat ütü yaptim ögleden sonra ise gidecem kendinize iyi bakin fazla kacirmayin

Selam arkadaşlar ben bir kaç gündür protein diyeti yapmaya çalışıyordum ama bu gün bozdum çünkü bu gün feci bir boğaz ağrısı ile uyandım sadece çorba ıhlamur ve meyve suyu ile besleniyorum antibiyotiğe de başladım kısa sürede düzelmek istiyorum

Selam arkadaşlar ben bir kaç gündür protein diyeti yapmaya çalışıyordum ama bu gün bozdum çünkü bu gün feci bir boğaz ağrısı ile uyandım sadece çorba ıhlamur ve meyve suyu ile besleniyorum antibiyotiğe de başladım kısa sürede düzelmek istiyorum

geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iileşirsin...
bu arada hep sıvı gıdalarla besleniyorsun bu çok ii

inşaallah hafta sonunuz iyi geçmiştir bende kendimi toparladım tam gaz kaldığım yerden devam etmek istiyorum bakalım bu hafta ne olacak

Geçmiş olsun canım protein diyeti ile arkadaşım 1 haftada 2 kilo vermişti bende 1 haftalık bir diyet mi uygulasam diyorum karar veremedim protein diyeti nasıl kolay oluyor mu

Selam kardeş takımım nasılsınız gördüğüm kadarı ile gayet iyi gidiyorsunuz.artık önümüzdeki hafta yeni arkadaşlarla beraber derece yaparsınız sanırım

iyiyiz canımcım sağol sen nasılsın? İyi gidiyoruz gerçekten :) Dereceye oynayacağız bu hafta.

günaydın ballı bisküvilerr nasılsınııızz biliyorum kismecikler yok ancak öğlenden sonra geliyonuuzz ben yarından itibaren hareketlerimi yapmaya başlicam bu 1 haftada kilomda far edilcekmi bakalım zaten hedefime ulaşamadımm o ayrıı moralim bozuk mart ayındayız ben bu hızla kilo verirsem istediğim kiloya ulaşamicam sanırımm ooff yaaa

ben ö.sonra da gelemedim :KK43: Hava çok güzeldi bugüün hiç içeriye girmedim. Akşama da misafirim vardı ancak girebildim. Olsun canım geç olsun güç olmasın :hooray:

günaydın arkadaşlar hafta sonu olunca kimsecikler olmuyor bu haftaki hedefimi belirtiyorum bir kenara yazıla 80.800 toplamda 1.5 kilo hedefim bu bakalım ne kadar başarabilecem

Yazdım kenara melzeyitcim. Eğer yapamazsan ne ceza verelim yerimseniben

günaydıııınnn
kızlar ben gram gram vermeye başladım

süper, damlaya damlaya göl olur.

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben sabah kalkinca bir dilim ekmek yadim beyaz peynir iki bardak su
tam bir saat ütü yaptim ögleden sonra ise gidecem kendinize iyi bakin fazla kacirmayin

ben de sabah çok iş yaptım, ev ne çok karışan birşey böyle.

dikkat et kendine lölizcim havalar sakat. Önce iyileş te sonra devam edersin diyetine, bünyeni zayıf düşürme.

inşaallah hafta sonunuz iyi geçmiştir bende kendimi toparladım tam gaz kaldığım yerden devam etmek istiyorum bakalım bu hafta ne olacak

iyisin değil mi artık. Biraz kendini toparlamadan sıkı diyete girme istersen, bünyen yeniden zayıf düşmesin.

Herkese iyi geceler. Yarın mesai var, yatayım ben de biliyorsunuz bir de gece mesaim var.
Öpüldünüz.

:lepi: günaydın günaydın günaaaaaydııııııın her nekadar hafta sonu yine alışverişe çıkıp başarısız bir şekilde geri dönsemde ki (anlamıyorum bu insanlar nerden buluyor kıyafetlerini ben nedense bulamıyorum) arkadaşlar sabah tartıldım veeee 82.200 olan ben bu sabah itibariyle 81.600 geldim geriye ne kaldı aslında 800 gram ama hedefim 1 kilo olsun ne zamandır bunuda göremiyordum oldu işte demekki oluyormuş bu arada hafta sonu nerdeyse hiç bişey yiyemedim zaten bağırsak problemi yaşıyodum şimdi rahatım ama sabah o kadar aç uyandım ki küçük çok küçük 1 poğaçayı indirdim miğdeye olsun olsun bu hafta spor ve yediklerime dikkat edersem o 1 kiloyuda vericem ve sizi utandırmayacam daha doğrusu ceza almak istemiyorumdelikafadulden

Son düzenleme:
bu arada löliz çok geçmiş olsun protein diyetinden bahsetmişsin
Sabah 1 kibrit kutusu beyaz peynir
Domates, salatalık
Ara 1 porsiyon meyve
Öğle 2 kibrit kutusu beyaz peynir Bol salata
Ara 1 porsiyon meyve
Akşam 150 gr. tavuk
Bol salata
Ara 1 porsiyon meyve
bahsettiğin diyet bumu eğer buysa 2 günden fazla yapmamak lazımmış diğer türlü kilo alımına yol açıyormuş bu konuda bilgilendirirsen sevinirim

günaydıın kızlar löliz geçmiş olsun

ben iyiyim dosba sen nasılsınn :)

iiyim canım ben bu haftasonu kaçamak yapmadım kendimi çok şükür daha ii hissediyorum
artık düzenli su ve yeşil çay içiyorum veeee sporumu yapıyorum...
bu haftadan çok ümitliyim
senin nasıl gidiyor???

:eek:klava:aman arkadaşlar canım çok sıkkın işyeride işler pek yolunda değil bazen hayata bakış açımı değiştirmeye çalışıyorum ama yok olmuyor bu hafta içimde çalışmak adına bütün şevki kırdılar üf üf
Kralına yol vermişim soytarısıyla hiç uğraşamam diyodum ama etraf soytarı dolmuş çok bezginimkötükedihüso

iiyim canım ben bu haftasonu kaçamak yapmadım kendimi çok şükür daha ii hissediyorum
artık düzenli su ve yeşil çay içiyorum veeee sporumu yapıyorum...
bu haftadan çok ümitliyim
senin nasıl gidiyor???

pek iyi gibi değil canım

günlük içtiğim su miktarı 1 bardakken şimdi 1 lt oldu dün bölgesel hareket yaptımm bu hafta pek ümitli değill ve ayrıca akşam yemek az yememe rağmen 3 bardak kola içtim kızlar ve ayrıca canımda çok sıkkın iş yerinde çok tatsız bir olay yaşadımm kafam karışıkk allah yardımcım oldun dicem ama çok isyankar oldumm ben kısaca berbat haldeyim kızlar :1no2:

X