Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırlılı bayramlar,sağlıklı ve huzurlu ömürler dilerim.

hayirli bayramlar kizlarrr hepinize mutlu saglikli ve allah sevgisiyle gecen gunler diliyorum amin hepinizi opuyorum =))) kendinize iyi bakin hepinize zayif gunler dilerim[/B][/I][/QUOTE][/COLOR]

Arkadaşlar merhaba
ben Dilara siteye yeni üye oldum:) 19 yaşındayım 1.74 boyum ve 86 kilyoum
daha ıonce rejim yaptım 1.5 ayda 6 kilo werdim fakat geri aldım öss yüzünden

simdi diyet yapmaya karar werdim fakat bu sefer 6 kilo değil 16 kilo vermek istiyorum.
Takımınıza girebilirmiyim? Bir de leg magic almayı düşünüyorum ne diyorsunuz bunun hakkında?

kızlar merhaba hepiniz bayramı güzel geçiyordur inşallah ben kilo vermişim 65.700 kilo olmuşum ya çok mutluyumm ama 1. falan seçilmemyeyim çünkü bizim tartının hala düzgün tarttığından şüphelerim var kesin bilgiyi başka bir tartıya çıkınca vericem öptüm hepinizi

caım bu takıma gelebilirsin ama bayram tatili dolayısıyl paylaşım yok hata ortada kimse yok sabredersen bu takımda olabilirsin..

teşekkür ederim=) zaten bayramdan sonra başlayacağım diyetime=) herkese iyi bayramlar diliyorum=)

hepinizin bayramı kutlu olsun güzel ve tatlı hanımlar
6. takımdan fatunuz
bol bol et yiyin hatunlar olur mu?
(aayy bayramı bile kötü emellerime alet mi ediyorum nedir?)

slm yarışmaya ara verilsede ben yinede yeddiklerimden bahsedeyim
sabah kepek ekmeği ve tabiiiet
öyle bir kase sütlaç (baklava yememek için )
akşam tabii et ve bir dilim börek
ve tabii yürüyüş bayram sonrasını merakla bekliyorum

kızlar merhaba.nereus kilo vermişsin sevindim.kardeelen azmine hayranım.sen böyle yazdıkça valla helal olsun diyorum.ben malesef evet itiraf ediyorum baklava yedim valla yedim billa yedim gerçi çok abartılı değil ama olsun yinede yedim ya önemli olan o sanırım ama inşallah yarın olmıcak yarın sporada başlıcam.bu cuma 59 görsem kendimi ne mutlu olacam varya anlatamam.bugün sabah normal bir şekilde kahvaltı ettim.tabiki ekmek yemiyorum sadece kepek ekmeği kullanıyorum ama patates kızartması var diye onuda yemedim.öğlen geç yemek yedim yine ekmeksiz atıştırmayla geçirdim.ufaklıkla uğraşmaktan.akşam canım birşey istemediği için ymedim sadece bir elma yerim herhalde.oda acıkırsam.öyle işte bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz.herkesi öpüyorum tekrar tekrar iyi bayramlar kallistecim bizim takımlada ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim.çok iyisin.5.takım kardeş takım.

kızlar bu arada çok alakasız olacak ama şu pastörize sütten yoğurt yapıyorum böyle uzayı uzayıveriyor.normal bir yoğurt gibi olması için ne yapmam lazım bilen varsa lütfen yazsın.

kızlar bu arada çok alakasız olacak ama şu pastörize sütten yoğurt yapıyorum böyle uzayı uzayıveriyor.normal bir yoğurt gibi olması için ne yapmam lazım bilen varsa lütfen yazsın.

canım pastörize sutten yapılan yogurt ne kadar guzel tutarsa tutsun sünük gıbı olur onun bır caresı yok malesef ben dısarı sutunude onuda denedım dısarı sutunu harıka tutturuyorum dıgerıde cok guzel tutuyor ama sünük gıbı oluyor mısafırım geldıgınde onu benmı beceremıyorum dıye onlarada yaptırdım sonuc aynı

kizlar aslinda ben tam olarak rejime baslamadim takimada yeni alindim ama yediklerime dikkat ediyim dedim bi suru baklava yedim dayanamayip aslinda ben tatliyi sevmem ama rejim diyince sevmedigim seyleri bile yiyesim geliyor ya pazartesinden itibaren siki rejim yapmaya calisicam persembe size heber veririm ins kilo verdigimi yazarim neyse kizlar seze tekrardan HAYIRLI BAYRAMLARR HEPINIZI OPTUM

günaydın bayram bitsede sıkı rejimime dönsem diyorum tatilde olmuyor gelen giden ve tabbi tatlılar
herkesde durum aynı sanırım haftaya perşembe bakıcaz bayramın bana getirdiklerine inşallah kilo almamışımdır

Günaydın arkadaşlar,
Umarım bayramınız güzel geçmiştir.
Bayram bu, yediklerimi biraz abarttım, yürüyüşlerimi yapamadım. Ama kızımın küçük olması benim için avantaj oldu, onun uyku saatine denk geldiği için akşamları bayram ziyaretine gidemedik ve en azından akşamları evde olduğumdan dikkat edebildim. Tartılmıyorduk biliyordum ama merak ettim, neyseki bayramı kilo almadan atlatmışım. Bugün Yalova'ya teyzeme gideceğim bugünü de kazasız atlatırım inşallah.
Hepinize güzel günler.

tartımı evde bıraktığım için tartılamıyorum inşllah kilo almamışımdır bu gün diyetime geri döndüm bir an önce eve dönsemde eski düzenime kavuşsam sabah afif bi rkahvaltı yaptım şimdi elma yedim ve yürüyüş yapcam akşama allah kerim gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…