Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kız vercezbiz bu kiloları merak etme sen ben düşersem sen beni tutcan sen düşersen ben seni tutcam kuşum benimm aferim sanaa görür o toplum çok değil 3 ay sora sen dolancan onların içinde süllüm gibi bbozma moralini emi bitanem benimm

ya dpğru mu duydum 1, mi olduk grupça harika inşallah bunu devam ettirebilirim nolur beni benle bırakmayın yoksa gene kilo alırım

bayrama girdik yandık annemin yaptıklarını yemeden nasıl duracam bilmiyorm
sabah kahvaltı kepek ekmeği peynir öyle de böyle geçti
akşam mücver ve yourt yedim tabi ekmeksiz

tebrikler kardelen yooo ne kadar güzel olsalarda sen hep şeyde çok kötü olmuşş

kıslarr ben çok sevinçliyim halamın dediğine göre tartı 2 kilo fazla gösteriyormuş :roflol: :1hug: :teytey: :dance: :lepi: kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt çok sevinçliyim gacılar çookk ama kişlom 67 olarak kalsınn hem bana moral olur farklı bir tartıya çıkarsammm yuupbiii yupbiiiii hihoyyyt :sm_cool: :lepi:

blackcats thanks hoşbuldum :)
bu arada takıma kabul olduktan sonra motive olmaya başladım bile.
Nivea body ile sporumu 1 saat yürüyüşümü yaptım. Öğlen 1 tabak türlü, akşam 1 tabak mantarlı tavuklu yemek, bol salata yedim. 8'den sonra bir şey yemedim yeşil çay içtim. Su içmekle meşgulüm hala küçük hanıma süt yetiştirmeye çalışıyorum :) suyumu 3 lt ye tamamlıyorum, 2 bardak kaldı.

nereus normal tartılar hep öyle yanlış gösteriyor.bende kendimi hep 59 bilirdim önceden tabii.daha baktım eltim tartı aldı birde onda deneyim dedim ne göreyim 61 kiloydum.yani takma kafana.biz bu kiloları verecez arkadaşlar sıkmayın canınızı.meracım güzel kilo veriyorsun.bu arada hepimizi tebrik ederim 1.olduk.kardeelen seni ayrıca tebrik ediyorum takım 1.olduğun için.
14.takım sağolsunlar.kaymaklım ve melis takıma hoşgeldiniz.inşallah sizde gitmezsiniz.eğer gerçekten inanırsak öncelikle kendimize sonra bu takıma bence başaracağız.dilerim herşeyin hayırlısı bizlerle olur.
kalliste ben listeye baktım kardeelen 1.görünüyor.2.1 kg vermiş.iyi akşamlar.

ad1cim o listeyi yapan arkadaş yapar yapmaz çıktı ve dzeltmeyide gelip kendisi yapması gereiyor biz müdahale etmiyoruz ama hata var saırım kardeelen arkadaşımız 2 olacak yarın arkadaş gelirse düzeltir ben durum size iletirim canım sizede iyi akşamlar...

CNM BENIM YAZDIKLARIN ICIN SAGOL HEPSINI UYGULAMAYA CALISICAM INS BENDE YAZICAM KAC KILO VERDIGIMI BIDE HANGI GUNLER TARTILIYOSUNUZ VE BURAYA YAZIYOSUNUZ BU KONUDADA BILGI VERIRSEN SEVINIRIM OPTUM:1hug:a.s.

Selam kızlar haftasonalrına bayılıyorum bu arada keyifler iyidir inşallah bayram temizliği son sürrat devam ediyormuş gibi bir his var içimde kaydirigubbakcemile3
Cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor kaymaklim ama bu cuma bayram nedeniyle yok kuralları okumanı öneririm ; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html biz perşembe akşamından bildrirsek sıkışma olmaz yani sona kalmayız pardon :jeyyar:
kalliste22 nasıl kapmışım bayağı dimi :sm_cool: ay çok neşeli gördüm kendimi göbüşüm biraz inmiş öyle dedilerde sırnaşık şey

valla benim için 1 olmuşum 2 .olmuşum önemli değil önemli olan kilo vermem
bu hafta ne yapacaz o zor bayram ve yemekler allah herkese kolaylık versin
bu arada sabah çeyrek ekmek kepek yoktu ve peynir
öyle bir sandüviç
akşam yaln yok ekmeksiz dürüm yedim bu ay ilk

güller merhabaa ben bugün yazamadım sizlere ama sanırım diyetin dışına çıkıyorum artık bugün işyerinde ayıptır söylemesi pizza yedim ama kahvaltı yapmamıştıom akşam yemeğide nerdeyse yemedim sayılır ama kendimi çok kötü hissediyorum diyetimi bozdum demi beenn

arkadaşlar yine benn :))))

bazı kararlar aldık yarışma genelinde, cuma günlei kilo bildirimlerinde hata olabiliyordu dün olduğu gibi, bu hataları düzeltmek amacıyla takımları ikişer ikişer eşleştirdik takımlar arası kardeş takım ilan ettik bu kararları okuyabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-14.html

sizin takımın kardeşi eim takımım yani 5. takımdır hafta arası hem size gerekli excel dosyalarını hem kullanmasını açıklayan birer mail atıcam hemde kardeş takım olarak neler yapabiliriz onları paylaşırız, önerisi ve sorunu olanlar her zaman 5. takıma gelip yazabilir veya bana profilden- özelden ulaşabilirsiniz...

Slm ben geldım sanırım gırısı burdan yapıyoruz benı aranıza kabul ettıgınız ıcın cok ama cok tesekkur ederım bana kısaca bılgı verırsenız cok memnun kalırım ben kısaca hakkımda bılgı vereyım 23 yasındayım 173 boyunda ve 65 kıloyum 58 kıloya ınmek ıstıyorum

sevcan hoşgeldin canım bak ne diyeceğim bu takım daha yeni kuruldu bir kaç gün oldu ve baştan beri senin gibi yeni olan üyeler için bilgilerle dolu ve takım arkadaşlarını tanıman için yararlı olabilir, şu anda hem aşam hemde tatil dolayısı ile çok fazla paylaşım yok bu boş zamanları sayfaları okuyup neler yapman gerektiği hakkında bilgi alarak geçirevbilirsin canım.
bir soru olduğu zaman bana profil mesajı-özel mesaj yolu ile veya buraya yada en olmdı 5. takıma gelip yazarak sorununu iletebilirsin ben 5. takım lideriyim bu takımın kurulmasına yardımcı oluyorum..

sımdı bende yazıları okuyordum ama mısafırım oldugu ıcın uzun uzun okumamda zor oluyor herkes konusuyor net anlayamıyorum sadece bıkac sorum olcak cevaplarsanız sevınırım lıder daha bulunamadı sanırım ıstersenız lıder olabılırım (eger bulunmadıysa).sımdı dıyete baslıyormuyuz.yada ne zaman baslıyacagız ?dıyetı sızmı belırlıyorsunuz yoksa herkes kendıne goremı bır dıyet yapıyor bılgılendırırsenız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…