Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sevcancım teşekkür ederim lider adaylığın için, hafta arası kesinleştiririz bu durumu iki arkadaş gönüllü olmuşlardı yine sorar ona göre bir lider seçimi olabilir arkadaşlar çok gönüllü değillerdi ama mecburen olması gerektiği için sağolsunlar olabiliriz dediler... bunu bir kenara koyduk- ama ekleyelim gelen arkadaşlarımız olduğunda senin lider olmakonuna bir açıklık getirebilirler yani oany verebilirler yada ben olmak istiyorum diyebilirler her gelen cevap yazarsa sevinirim gerçi çok kişi tatilde...

diyet listesni biz vermiyoruz canım herkes kendisine göre bir yöntem buluyor yani kimi destek alyor kimi diyetisyene gidiyor kimide yaşam biçimi haline getimeye uğraşıyor, eğer yaptığın bir diyet yoksa buradaki arkadaşların bir kaç tavsiyesi vardı okurken bulabilirsin, daha ilk haftalarında yarışmada birincilik bile elde ettiler demekki diyetleri işe yaramış.. bunun yanında sporda şart yapabiliyorsan tabiki...
destek ve paylaşım burada çok önemli, uzunca zaandır burada olduğum için bunda ısrar ediyorum, düzenli pylaşım olmaz ise takım hemen dağılabiliyor ve bu durumda üyeler verdikleri kiloyu tekrar geri alabiliyorlar tüm arkadaşlarıızın bu destek ve paylaşıma dikkat etmesi gerekiyo...
her gün yediklerinizi dzenli olarak paylaşırsanız bu yanlışların doğruların bulunmasında önemli rol oynuyor ama öğün öğün değilde tüm gün neleryediniz ne spor yaptınız hepsini tek mesajda toparlarsanız okuyan arkadaşarda buna göre yorum yapabilir...

şimdimi sonramı diyete başlıyoruz konuna gelince tabiki şimdi başayabilirsin ama arkadaşların tatilde olduğu için motive olamayabilirsin... en kısa sürede akım toparlanacaktır..tüm bunların yanında yeni kararlarımız var ve bu kararlar gereği 13. takım ile 5. akım kardeş takım oldular burada yalnız kaldığında bizim takıma gelip paylaşım yapabilirsin..
haydi hayırlı olsun.....

cevabınız ıcın tesekkur ederım ozaman ben yarından ıtıbaren baslayayım ve buraya yazayım sonrada arkadaslar katıldıkca paylasırız bır arada lıderı ve yardımcıyı ayarlarız super olmus yarısma ınsallah basarırım

bende teşekkür ediyorum canım haydi başla bakalım yarın, ama diyetteki istikrar inan buradaki bir çok takımın sayfalarında gizli söylemedi deme.. takımlarda düzenli olarak mesaj temizliği yapılıyor ve gereksiz mesajlar siliniyor ama önemli bilgiler, diyette faydalı olalar her takımın ilksayfalarında yer alıyor, tüm arkadaşlarımız zaman buldukça bu sayfaları karıştırırlarsa istikrar sağlanır herkes sonuca kısa zamanda ulaşır...

nasılsınız kızlar bayram telaşı yüzünden gelemiyorum topiğe.hepinizin bayramını kutluyorum .
ve bayram da yediklerimize dikkat edelim olurmu.tatlıları etleri fazla kaçırmayalım.

kendinize iyi bakın bayramdan sonra görüşmek üzere .ara ara topiğe gelmeye çalışacam gelemzsemde bayramdan sonra artık yerimseniben

''Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... İyi bayramlar!''
4.TAKIM PINAR KOCAMAN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ Şeniz

Günaydın arkadaşlar,
Dün hiç sesim çıkmadı, misafirim vardı azıcık kaçırdım neler yediğimi yazamadım yazsan atarsınız beni burdan klava:
Neyse sakın kızmayın yemeğimi akşam 7de keserek dengeledim. Hani bir gün tatil yapın diette spor da yapmayın var ya o dünün olsun benim

Selam kızlar nasılsınız? Umarım keyifler yerindedir bayramlarımızı kutlayan arkadaşlar Allah Razı Olsun hepimizin kurban bayramı mubarek olur inşallah!
kalliste22 canım bana uyar dediğim gibi çok yoğunum zaten büyük bir zevkle geri çekilirim kaydirigubbakcemile3 sevcan_201'in olması benden 10 puan :lepi:
Bu arada sende hoşgeldin sevcan_201 kolay ve kalıcı kilolar vermemiz dileklerimle a.s.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...8.takımdan LUBABE

slm herkesin kurban bayramını şimdiden kutlarım bu sabah ekmek peynir ve yumurta öyleyi kepekle geçiştirmek zorunda kaldım akşamada balık var bu arada sabah yürüyüş yaptım ve dayanamayıp tartıldım 62 olmuşum bakalım perşembe günü kaç diyecem

bu gün alışveriş yaptık ve şimdi saçlarımı boyadım nar çiçeğine bayrama güzel girmek gerekir değil mi

Arkadaşlar bir şey soracağım bu hafta bayram dolayısı ile bildirim yapmayacakmıyız, yoksa perşembe gününden mi yapacağız?
Herkese sevdikleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum.

COK SAOL HOSBULDUK DILERIM IDEAL KILOYA GELMEYI BASARIRIZ BEN BUGUN GUN BOYUNCA BIR HASLANMIS YUMURTA BIRAZ PEYNIR VE BIRAZDA MANTI YEDIM OKADAR GUNU BU SEKILDE BITIRCEM SANIRIM SADECE AKSAM MEYVE YERIM .BU RADA HERKESIN BAYRAMINI KUTLARIM hihoyyyt

Arkadaşlar bir şey soracağım bu hafta bayram dolayısı ile bildirim yapmayacakmıyız, yoksa perşembe gününden mi yapacağız?
Herkese sevdikleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum.
canım bu hafta bildirim yapmayacağız haftaya iki haftalık birleştirilmiş etap olacak..

arkadalar bu bilgilei sizlere iletmeye çalışıyorum ama palaşım alanında aldığımız bu kaarlar her zaan güncel oluyor takip etmenizde yarar var..a.s.

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...

bu sabah sıtandart kahvaltımı ettim
öyle sütlaçla geçiştirdim ve bisiklete bindim akşam tabiki kavurma ekmeksiz yalnız bu gün 1-2 parça börek 2 parça tatlı kaçırdıma eve gelince tüm düzenim bozuldu işteyken diyet iyi gidiyordu neyse bol spor yaparım şimdi elma yiyorum akşamı kapadım yarına allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…