sevcancım teşekkür ederim lider adaylığın için, hafta arası kesinleştiririz bu durumu iki arkadaş gönüllü olmuşlardı yine sorar ona göre bir lider seçimi olabilir arkadaşlar çok gönüllü değillerdi ama mecburen olması gerektiği için sağolsunlar olabiliriz dediler... bunu bir kenara koyduk- ama ekleyelim gelen arkadaşlarımız olduğunda senin lider olmakonuna bir açıklık getirebilirler yani oany verebilirler yada ben olmak istiyorum diyebilirler her gelen cevap yazarsa sevinirim gerçi çok kişi tatilde...sımdı bende yazıları okuyordum ama mısafırım oldugu ıcın uzun uzun okumamda zor oluyor herkes konusuyor net anlayamıyorum sadece bıkac sorum olcak cevaplarsanız sevınırım lıder daha bulunamadı sanırım ıstersenız lıder olabılırım (eger bulunmadıysa).sımdı dıyete baslıyormuyuz.yada ne zaman baslıyacagız ?dıyetı sızmı belırlıyorsunuz yoksa herkes kendıne goremı bır dıyet yapıyor bılgılendırırsenız sevınırım
şimdimi sonramı diyete başlıyoruz konuna gelince tabiki şimdi başayabilirsin ama arkadaşların tatilde olduğu için motive olamayabilirsin... En kısa sürede akım toparlanacaktır..tüm bunların yanında yeni kararlarımız var ve bu kararlar gereği 13. Takım ile 5. Akım kardeş takım oldular burada yalnız kaldığında bizim takıma gelip paylaşım yapabilirsin..
Haydi hayırlı olsun.....
Selam kızlar nasılsınız? Umarım keyifler yerindedir bayramlarımızı kutlayan arkadaşlar Allah Razı Olsun hepimizin kurban bayramı mubarek olur inşallah!
kalliste22 canım bana uyar dediğim gibi çok yoğunum zaten büyük bir zevkle geri çekilirim kaydirigubbakcemile3 sevcan_201'in olması benden 10 puan :lepi:
Bu arada sende hoşgeldin sevcan_201 kolay ve kalıcı kilolar vermemiz dileklerimle a.s.
canım bu hafta bildirim yapmayacağız haftaya iki haftalık birleştirilmiş etap olacak..Arkadaşlar bir şey soracağım bu hafta bayram dolayısı ile bildirim yapmayacakmıyız, yoksa perşembe gününden mi yapacağız?
Herkese sevdikleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum.