esmer yarim hoşgeldin.senin o dediğini bende yaptım tatlıyı fazla kaçırdım ne güzel 1.4 vermiştim ama sanırım geri aldım o yüzden tartılmaya korkuyorum bir dahaki haftaya kadar tartılmayı düşünmüyorum.bende yarınbdan itibaren sanırım tekrar diyetime başlıcam bırakmamıştım gerçi ama şu tatlılar işi bozdu.kurban eti zaten yemiyorum o yüzden yemekte abartmadım.dün aktardan şu meşhur beşi bir yerde çayı aldım.bugün başladım içmeye herkes çok metediyor bakalım bu hafta faydası olacakmı.benim için en önemlisi spor işini halletmek onuda yarından itibaren yoluna sokarsam çok iyi olacak.ama malesef benim yavrunun dişi çıkacak sanırım vede nezle oldu o yüzden çok huysuz çok kafaya takıyorum o yüzden birşey yapasım gelmiyor.ama inşallah yarın eski düzenime girerim ve yavrum iyileşir.herkesi çok öpüyorum hayırlı akşamlar.
esmeryarim çok sağol iyi dileklerin için.bebişim bu günlerde biraz daha iyi ama öksürüğüde başladı atlatacak inşallah.elimden geldiğince az yemek yemeğe çalışıyorum ekmeği zaten bıraktım.beşi bir yerde inşallah etki eder.bende bir deneyimde olmazsa başka çareler bakıcam artık çok öptüm. bu arada emel42 ve gül 78 iyi dileklerinize teşekkürler.paylaşımlrımız bol olur ve bol kilolar veririz ama sağlıklı bir şekilde inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?