Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

olursun tabiki hayatım dijital tartı doğrudur sen varya sadece kendi tartına odaklan ve gösterdiği kiloyu kabul et.daha sonra her perşembe kendi tartında tartıl başka tartılara sakın kanma.çok fazla takma ayrıca hayatım.ben çok takardım şimdi önemsemiyorum sadece perşembeleri tartılıyorum akşamdan.
görümcemin tartısı normaldi onda herseferinde 59 görünüyordum hatta sabit kiloda kaldım diye seviniyordum kilo almaktan iyidir diye.sonra eltim dijital tartı alınca bir tartıldım 61 kiloyu geçiyorum çok sinir olmuştum ama yapılacak birşey yoktu şimdi sadece onun tartısında tartılıyorum.öncelikle kilonu belirle ve o kiloyu kabul et hayatım.bence en güzeli bu takma bu kadar.olduğu yere kadar ama mücadelenden vazgeçme öptüm seni.

Arkadaşlar bir çoğumuzun bildiği gibi bazı yeni kararlarımız var, bu kararlar kapsamında her takımın eşleştiği yardımcı-denetleyici-kardeş takımı var.. Listeleri bilginize sunuyorum....​

a.s.a.s.a.s.​

KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
8.Takım - 6.Takım
4.Takım - 7.Takım
1.Takım - 9.Takım
3.Takım - 14. Takm
12.Takım - 2. Takım
5.Takım - 13. Takım

9 ve 12. takım paylaşım alanını kontrol edip görüşlerinizi bildiriniz lütfena.s.

kızlar selam kardeş takımınız olan 5. ci takım dan ve 81 ci etap birincisi olan ben gül78.
nasılsınız gördüğüm kadarıyla fazla kilolu yok burda. hemen verirsiniz merak etmeyin. yalnızca burdaki dayanışmayı bırakmayın ve yemek yerken arkadaşlarıma ihanet etmeyeyim düşüncesi olsun aklınızda. fazla yerseniz utanın yarın arkadaşlarıma nasıl yazıcam yediklerimi diye böylelikle az yiyorsunuz. ben bunu deniyorum. herkese iyi akşamlar bol kilo vermeler

slm nasılsını z dün yeme krizine girdiim ama bu gün kendime geldim sabah hafiff kahvaltı yaptım bayramda kilo vermemişim almadım bakalım bu ggünler nasıl geçecek

dün bende aynıydım kardelen Sabah bir kase şehriye çorbası içtim.Normal kahvaltı yapmadım çünkü peynire dayanamıyorum

kızlar merhaba nasıl gidiyor ben dün akşam yeme krizine girdim sanırım regl olucam kilo almadan kurtulsaydım bu dönemden

merhaba kardeş takımım
ben 5. takımdan emel42
bu zamana kadar uğrayamadığım için kusura bakmayın çok zaman ayıramıyorum kadınlar kulübüne ama sizinle de zaman geçirmek için uğraşıcam bundan sonra
herhangi bir konuda yardım isterseniz veya sorularınız olursa ben burdayım fırsat buldukça yazarım
ben çok eskidim artık bu forumda
hoşçakalın

h. buldum canım :1hug: ne yazıkki bende tatlıyı fazla kaçırdım ve dediğin gibi tartılmaya korkuyorum almışımdır diye .ama geriyi düşünseydik böyle olmazdı dimi verdiğimiz kiloları aldıkmı 4 günde offfff offffff korkumdan tartılmıyorum bile perşembeyi bekliycem tartılmak için.inşallah almamışımdır.beşi biyerdeyi geçensene kullandım ben bi faydasını görmedim açıkcası bende etki göstermedi inşallah sen faydasını görürsün.
bu arada küçük meleğinede geçmişler olsun :ecrin_bebek: hem diş hem nezle bebeğinide perişan eder senide .inşallah çabucak atlatır. takmana gerek yok ki canım normal olan şeyler bunlar bebekler diş çıkarmaya başlayınca biraz daha nazlı oluyorlar .nazıda sana olacak anniş .canım benim kafana takma gelip geçici moralini bozupta diyete ara verme olurmu. tekrar geçmiş olsun .inşallah çabuk atlatırsınız bu dönemi a.s.
bende başladım artık diyete ciddi anlamda cumaya iyi sonuçlar yazarım umarım

SLM ARKADASLAR BUGUN SABAH COKAZ SUCUKLU YUMURTA YEDIM CEYREK EKMEK YANINDADA SEKERSIZ YESIL CAY ICTIM BUKADAR OGLENDE SADECE MEYVE VE NESFIT YEMEYI DUSUNUYORUM AKSAMDA YEMEGI EKMEZSIZ YICEM BUGUNKI PLANIM BU HA BIRDE 40 DAKIKALIK BI SPOR ZATEN HERYERIM AGRIYOR SPORDAN DOLAYI AMA HEDEFIME ULASANA KADAR SABREDICEM 1 KILO VERMISIM BILE BAKALIM CUMAYA NE OLCAK MUTFAGIN HERYERINE BENI MOTIVE EDICEK NOTLAR YAZICAM BELKI ISE YARAR BU YONTEMI DENEYENLER VAR ETKILI OLUYORMUS SIZEDE TAVSIYE EDERIM :sm_cool:

esmeryarim çok sağol iyi dileklerin için.bebişim bu günlerde biraz daha iyi ama öksürüğüde başladı atlatacak inşallah.elimden geldiğince az yemek yemeğe çalışıyorum ekmeği zaten bıraktım.beşi bir yerde inşallah etki eder.bende bir deneyimde olmazsa başka çareler bakıcam artık çok öptüm. bu arada emel42 ve gül 78 iyi dileklerinize teşekkürler.paylaşımlrımız bol olur ve bol kilolar veririz ama sağlıklı bir şekilde inşallah.

canım coık gecmıs olsun dılerım en kısa zamanda ıyılesır bebısler hasta olunca ınsanın hıc keyfı kalmıyor senı anlıyorumm kendıne dıkkat et o bebısın sana ıhtıyacı var annesı op bebişi benim yerime:ecrin_bebek:

merhabalar kızlar 5 takımdan arakdaşlar gelmişler gül emel sizede merhaba
evet sizin kilolarınız az eminim vereceksiniz ha gayret ama çeyrek ekmek mi yemiş biirine ooo
afiyet olsun bakalım
arada bizede uğrayın kaynaşalım
gerçi ben gidiciyim ama beni postalıcaklar yakında

bir bebiş var galiba burda ad1 canım
kaç aylık bebişin
benim 10 ayılk bir oğlum var martta doğdu

ad canım geçmiş olsun ben yavaş yavaş diyeti bozuyorum yaa oofff acayip yemek yiyesim var

Arkadaşlar selam bayramınız iyi geçmiştir umarım uğradım ama kimse yokken yazmak gelmedi içimden. Bayramda abarttım maalesef neyseki çabuk toparladım 2 kilo veririm diyordum ama 1 ile 97 olacam inşallah uff utanıyorum sözümü tutamadığım için senağlama. İnşallah yaza kadar kilolarımı verip motor alırım sadece ben değil gerçi hepimiz veririz. Bu arada şu an mısır püskülü kaynattım şekersiz onu içiyorum

Arkadaşlar herkese merhaba,
Birkaç gündür yazamadım, malum hafta sonları eşim evdeydi hep dışarıdaydık ve evde olduğumuz zamanlarda bilgisayarı zapt etmişti. Ben halen izindeyim bebeğimden sonra, doğum izni yıllık izin derken. Bugün işe gitmek zorundaydım, bir zor geldi anlatamam git gel zaten yolum uzun, çok yorulmuşum akşam 10 olmadan sızdım adeta. Hergün düzenli başlayınca ilk zamanlar baya zorlanacağım herhalde.
Ben de yediklerime dikkat etmeye başladım (sıkı rejim yapamıyorum bebeğimi emzirdiğimden) gayet iyi gidiyorum, fakat dün akşam geç yemek yedik 9 falandı çok şişkinlik hissediyorum. Yemeği ne zamandır akşam 7'de kesiyordum ne kadar önemliymiş, insan rahat uyanıyor, ama şu an midem çok rahatsız.
Yarından itibaren yediklerimi de düzenli olarak yazacağım. Öpüldünüz...

günaydın kızlar
melis senin bebeğin kaç aylık canım
emzirdiğin iin kolay kilo verirsin benim gitti bile baksana
70 le başladım 85 le bitirdim şu an bu kilodayım bebeğim 10 aylık
hepinize sağlıklı incelmeler benimde oğluşum emiyo onun sayesinde gitti galiba kilolar

Bugün yineçorbayla başladım bu seferde mercimek çorbası yaptım.1 tanede elma yedim.Benim sorunum kızım okuldan eimde işten gelince başlıyor onlara hazırladıklarıma dayanamıyorum.Ama bu sefer başaracağım

arkadaşlar merhaba!uzunca bir süredir yoktum.bayramda Bursa daydım yeni geldim.öncelikle hepinize selamlar:)yeni katılan arkadaşlarımız olmuş hoşgeldiniz:)veeee 5.takımla kardeş olmuşuz:))merhaba 5.takım:)
ben bayramda bayağı abarttım yemek işiniama yine de mutluyum kilo almamışım:)sadece 100 gramcık vermişim:)ama zararda değilim dimi?bugün rejime ve yürüyüşe yeniden başlamayı istiyorum ama gel gör ki grip oldum ve benim hastalığım çok zor geçerumarım biran önce iyileşir dikkat edebilirim diyetime!
bugün sabah bir domates,bir bardak şekerli çay,peynir,bir kaşık ayva reçeli yedim.arayı atlamak zorunda kaldım iki bardak ve ne yazık ki şekerli çay içtim((birazdan da et döner yiyeceğim ama bir dilim ekmek eşliğinde.salata ve ayranım da var.hımmmmmm uzun süredir yemek düzeninde gevşek davranan ben bugün zorlanacağım galiba(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…