Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla bu bayram benide vurdu malesef. şükür olsunki bitti ve yarından itibaren rejime devam. tartılmaya korkuyorum veremediysem bile inşallah almamışımdır.şu 10 kiloyu atbilsem çok iyiolacak ama nerdee.bahara kadar forma girmem lazım.

slm arkadaslar bayram bıtınce herkes sıteye gerı donmus bayramda azıcık kılo verdım gıbı.sızler yuruyuse cıkabılıyorsunuz ne guzel ben oglusumdan dolayı cıkamıyorum oyuzden spor aletı sıparıs ettım dılerım faydasını gorurum :çok üzgünüm:

Sevcan ben de dışarı yürüyüşe çıkamıyorum, kızım var 4,5 aylık yürüme bandında yürüyorum. Eğer evde kimse yoksa kızımı uyutup yürüyorum, 1 saate tamamlamaya çalışıyorum, ama bazen erken uyanıyor. Senin ki ne kadar?

Sevcan ben de dışarı yürüyüşe çıkamıyorum, kızım var 4,5 aylık yürüme bandında yürüyorum. Eğer evde kimse yoksa kızımı uyutup yürüyorum, 1 saate tamamlamaya çalışıyorum, ama bazen erken uyanıyor. Senin ki ne kadar?

CANIM BENIM ALLAH BAGISLASIN BENIMKI BU AY TAM YASINA GIRDI YURUYUS BANDININ FAYDASI VARMI BENDE BACAKLARIM SIKILASSIN DIYE STEP ALETI ALDIM YURUYUS BANDINIDA DUSUNDUM AMA SUAN ICIN ELIM SIKISIK SADECE STEPLE YETINICEM ARTIK GERCI ASIRI BI KILOM YOK 7 KILO VERMEM LAZIM OKADAR 1SAAT CALISABILIYORSAN NE GUZEL DILERIM ISTEDIGIN IDEAL KILONA ULASIRSIN CANIM:teytey::teytey:SONRADA BOYLE ZAFERDEN MENDIL SALLARIZ

kızlar günaydın hepinize geçmiş bayramınızda kutlu olsun ayrıca aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ben bayram boyunca doğru düzgün et yiyemedim kepab yemedim ciğer kavurmasını çok severim yemedim ama kilom ne tamhin edin 67.7 bu tartı beni öldürcek yanlışmı bilmiyorum ama birgün 66.7 diye gösterdi birgünde 65.70 ama tartının üzerine çıkıp indikden sonra normal ölçüm ypamaz diye sinyali geliyor yağ- su ölçer tartı bizimki acaba hepsimi böyle anlamadım

bu sabah her zamanki kahvaltımı yaptım
bu arada yürüyüş yaptım
öylen makarna yedim yoğurtlu ve peynirli
akşama hafif birşeyler yerim
sanırım zayıflıyorum koşu bandında daha hızlı yürümeye başladım ve tıkanmıyorum her defasında arttırıyorum eve didince yürüyüş yapamıycam ama çocuklarla uğraşmak yürüyeşe bedel bir an önce tartılmak istiyorum

CANIM BENIM ALLAH BAGISLASIN BENIMKI BU AY TAM YASINA GIRDI YURUYUS BANDININ FAYDASI VARMI BENDE BACAKLARIM SIKILASSIN DIYE STEP ALETI ALDIM YURUYUS BANDINIDA DUSUNDUM AMA SUAN ICIN ELIM SIKISIK SADECE STEPLE YETINICEM ARTIK GERCI ASIRI BI KILOM YOK 7 KILO VERMEM LAZIM OKADAR 1SAAT CALISABILIYORSAN NE GUZEL DILERIM ISTEDIGIN IDEAL KILONA ULASIRSIN CANIM:teytey::teytey:SONRADA BOYLE ZAFERDEN MENDIL SALLARIZ

Teşekkür ederim seninkini de Allah bağışlasın. Ben 1 aydır hem yürüyüş hem de nivea body ile spor yapıyorum. Doğumdan sonra vücudum çok bozulmuştu selülit falan olmuştu. 1 ayda bayaa farketti hem selülitler azaldı hem de bel ve kalçadan (diğer yerleri ölçmemiştim) 6'şar cm inceldim. Bu 1 ayda spora rağmen kiloda fark etmedi yediklerime dikkat etmediğim için. Ama artık hep beraber yediklerimize de dikkat edersek ideal kilomuza ulaşacağız :dance:

kızlar günaydın hepinize geçmiş bayramınızda kutlu olsun ayrıca aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ben bayram boyunca doğru düzgün et yiyemedim kepab yemedim ciğer kavurmasını çok severim yemedim ama kilom ne tamhin edin 67.7 bu tartı beni öldürcek yanlışmı bilmiyorum ama birgün 66.7 diye gösterdi birgünde 65.70 ama tartının üzerine çıkıp indikden sonra normal ölçüm ypamaz diye sinyali geliyor yağ- su ölçer tartı bizimki acaba hepsimi böyle anlamadım

Senin de geçmniş bayramın kutlu olsun. Ben et tatlı börek herşey yedim kafamçokkarıştı Canım bizim baskül de bir tuhaf ben de güvenemiyorum, sapmalar gösteriyor bozuldu mu ne oldu. Ben de annemlerinki ile de tartılıyorum.

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli .bayramınız güzel geçmiştir inşallah.bende yoktum bayram süresince dün akşam eve geldim ama pc açamadım şimdi yazıp çıkacam sizlere bi slm atayım dedim .geçmiş sayfaları okudum çoğu arkadaşlar yok ve paylaşımda yapılmamış inşallah bayramdan sonra yine tam kadro oluruz düzenli paylaşımlarda bulunuruz. kaydirigubbakcemile5 belki yarından itibaren topik çoğalmaya başlar bayram tatili bitiyo tatildekiler döner şimdi kimsecikler yok .ben geldim ve hemen yazdım artık burda olduğumu bilin diye a.s
kızlar bi itirafda bulunacam ben varya ben size veda ederken yediklerimize eti tatlıyı fazla kaçırmayalım diyen ben malesef etle aram yok eti çok yemedim ama tatlıyı çok kaçırdım bana kızdınız öyle değilmi :eek:klava: inşallah önümüzdeki cumaya kadar tatlılar yüzünden almışsam kilo eğer inşallah veririm.zaten insan evden dışarda olunca rejim yapamıyorki neyseki evimdeyim ve tekrar düzene bindirecem.tekrar başlıycam akşam yemek yemiycem meyveyle filan geçiştirecem sabahda ilk iş limonlu sıcak suyu içip hareketlerimi yapmak olacak .bismillah diyip başlıycam cuma günü inşallah iyi bi sonuç yazmış olucam .
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoş gelmişsiniz a.s. inşallah hep beraber fazlalıklara veda edecez
kendinize iyi bakın :1hug: :1hug: :1hug:

günaydın herkese yarın gene iş başı alalh herkese kolaylık versin
diyet iyi gidiyor payramı zaiatsız kapattım yarın dahada hızlanırım
sabah köfte yeim 1 bardak portakal suyu
arada 1 elma öylen bir tabak yemek
akşama daha gelmedik hafif bir şeyler yarim yarın görüşmek üzere yola çıkacam

slm arkadaslar asıl duzenlı dıyete bugun basladım sabah sadece haslanmıs bır yumurta yedım sonra mandalına bıraz peynır ve nestle nesvıt yedım aksamada bı corba ıcmeyı dusunuyorum aralarda da meyvede yerım okadar bıraz oncede 40 dakıkalık spor yaptım umarım faydası olur

esmer yarim hoşgeldin.senin o dediğini bende yaptım tatlıyı fazla kaçırdım ne güzel 1.4 vermiştim ama sanırım geri aldım o yüzden tartılmaya korkuyorum bir dahaki haftaya kadar tartılmayı düşünmüyorum.bende yarınbdan itibaren sanırım tekrar diyetime başlıcam bırakmamıştım gerçi ama şu tatlılar işi bozdu.kurban eti zaten yemiyorum o yüzden yemekte abartmadım.dün aktardan şu meşhur beşi bir yerde çayı aldım.bugün başladım içmeye herkes çok metediyor bakalım bu hafta faydası olacakmı.benim için en önemlisi spor işini halletmek onuda yarından itibaren yoluna sokarsam çok iyi olacak.ama malesef benim yavrunun dişi çıkacak sanırım vede nezle oldu o yüzden çok huysuz çok kafaya takıyorum o yüzden birşey yapasım gelmiyor.ama inşallah yarın eski düzenime girerim ve yavrum iyileşir.herkesi çok öpüyorum hayırlı akşamlar.

merhaba arkadaşlar,bende bugün geldim.hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.
ben neyazıkki bayramda aşırı yedim ve verdigim 2 kiloyu geri aldımmmm:çok üzgünüm:yani 78den 80 olmuşum malesef,neyse yarın sabah diyete devam inşallah umarım veririm:eek:klava:

Mera beraber vereceğiz inşaallah şu kilolardan kurtulsaydık.Bend grip olmuşum bugün hiçbirşey yemedim sadece limon suyu ve yeşil çay keşke normaldede böyle iştahsız olsam.Birde elma çayımı içiyorum

kizlar ben yarin basliyorum siki diyetime umarim persembeye kadar biseler verebilirim artik hayirlisi olsun ins hepimiz icin persembeye gorusuruz artik hepinize kolay gelsin kizlar optum =))

Selammlarr herkezee

yarın sabah diyetime başlıorum:))) herkese kolay gelsinn artık her gun ne yedigimi yazarım buraya:) ama gerçi "öğlen" alternatifim yok:KK43: cunku yemekhanede ne cıkarsa onu yicem:KK43:

günaydın güzeller...yeni hata yeni umutlar yeni şevkler getirsin inşallah size..

svcancığım bana özel mesaj yolu ile mail adresini yollayabilirsen sana excel tablosu yapıp yollayacağım akşama...olmadı yarına.. yarında olmazsa cumaya garanti :))

günaydın bayanlarr geçmiş bayramınız kutlu olsunnn
bayram boyunca yediklerime dikkat ettimm ama yinede veremedim diyenler parmak kaldırsıınn .... beeenn ya başka tartıda denedim ben sanırım 66 kiloyum kızlar tartımız bozuk onu anladım sonunda sabahda tartılıyorum 69.7 akşamda tartılıyorum 69.7 gramı bile eksilmiyor başka tartıyıda akşam denedim onun için sanırım 66 diyorum ne yapcam ben ya şansım kırık valla benimm

nereus hayatım sen en iyisi git kendine acil tarafından bir dijital tartı al.valla ben bile merak etmeye başladım kaç kilosun diye hayatım.kafan rahatlar.birde eczanede falan tartılmayı denedinmi bazı eczaneler artık dijital tartı bulunduruyor.neyse öptüm seni.tam kilonu öğrenince muhakkak yaz meraktayım.

kız aldım tartı aldımmm dijital ama bizim tartı beni hep aynı kiloda gösteriyor 69.7 sabahda aynı akşamda dün akşam başka bir tartıya çıktım 68 gösterdi tok karnına çıktım 2 kilo düşer diye düşünüyorum 66 olurum değilmi

X