- 30 Nisan 2007
- 9.109
- 59
- 55
sevcancım teşekkür ederim lider adaylığın için, hafta arası kesinleştiririz bu durumu iki arkadaş gönüllü olmuşlardı yine sorar ona göre bir lider seçimi olabilir arkadaşlar çok gönüllü değillerdi ama mecburen olması gerektiği için sağolsunlar olabiliriz dediler... bunu bir kenara koyduk- ama ekleyelim gelen arkadaşlarımız olduğunda senin lider olmakonuna bir açıklık getirebilirler yani oany verebilirler yada ben olmak istiyorum diyebilirler her gelen cevap yazarsa sevinirim gerçi çok kişi tatilde...sımdı bende yazıları okuyordum ama mısafırım oldugu ıcın uzun uzun okumamda zor oluyor herkes konusuyor net anlayamıyorum sadece bıkac sorum olcak cevaplarsanız sevınırım lıder daha bulunamadı sanırım ıstersenız lıder olabılırım (eger bulunmadıysa).sımdı dıyete baslıyormuyuz.yada ne zaman baslıyacagız ?dıyetı sızmı belırlıyorsunuz yoksa herkes kendıne goremı bır dıyet yapıyor bılgılendırırsenız sevınırım
diyet listesni biz vermiyoruz canım herkes kendisine göre bir yöntem buluyor yani kimi destek alyor kimi diyetisyene gidiyor kimide yaşam biçimi haline getimeye uğraşıyor, eğer yaptığın bir diyet yoksa buradaki arkadaşların bir kaç tavsiyesi vardı okurken bulabilirsin, daha ilk haftalarında yarışmada birincilik bile elde ettiler demekki diyetleri işe yaramış.. bunun yanında sporda şart yapabiliyorsan tabiki...
destek ve paylaşım burada çok önemli, uzunca zaandır burada olduğum için bunda ısrar ediyorum, düzenli pylaşım olmaz ise takım hemen dağılabiliyor ve bu durumda üyeler verdikleri kiloyu tekrar geri alabiliyorlar tüm arkadaşlarıızın bu destek ve paylaşıma dikkat etmesi gerekiyo...
her gün yediklerinizi dzenli olarak paylaşırsanız bu yanlışların doğruların bulunmasında önemli rol oynuyor ama öğün öğün değilde tüm gün neleryediniz ne spor yaptınız hepsini tek mesajda toparlarsanız okuyan arkadaşarda buna göre yorum yapabilir...