Sevcan ben de dışarı yürüyüşe çıkamıyorum, kızım var 4,5 aylık yürüme bandında yürüyorum. Eğer evde kimse yoksa kızımı uyutup yürüyorum, 1 saate tamamlamaya çalışıyorum, ama bazen erken uyanıyor. Senin ki ne kadar?
CANIM BENIM ALLAH BAGISLASIN BENIMKI BU AY TAM YASINA GIRDI YURUYUS BANDININ FAYDASI VARMI BENDE BACAKLARIM SIKILASSIN DIYE STEP ALETI ALDIM YURUYUS BANDINIDA DUSUNDUM AMA SUAN ICIN ELIM SIKISIK SADECE STEPLE YETINICEM ARTIK GERCI ASIRI BI KILOM YOK 7 KILO VERMEM LAZIM OKADAR 1SAAT CALISABILIYORSAN NE GUZEL DILERIM ISTEDIGIN IDEAL KILONA ULASIRSIN CANIM:teytey::teytey:SONRADA BOYLE ZAFERDEN MENDIL SALLARIZ
kızlar günaydın hepinize geçmiş bayramınızda kutlu olsun ayrıca aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ben bayram boyunca doğru düzgün et yiyemedim kepab yemedim ciğer kavurmasını çok severim yemedim ama kilom ne tamhin edin 67.7 bu tartı beni öldürcek yanlışmı bilmiyorum ama birgün 66.7 diye gösterdi birgünde 65.70 ama tartının üzerine çıkıp indikden sonra normal ölçüm ypamaz diye sinyali geliyor yağ- su ölçer tartı bizimki acaba hepsimi böyle anlamadım