Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meliscim günaydın dün tutamadım kendimi zaten çekirdek yedim ve tost yedim reglda olmuşum dün eve gidince fark ettim haftaya kesinn 1 kilo gitmiş olucak inşallah bu ay sonu hedefime ulaşıcamm

merhaba canım ben de fıstık yedim biraz :KK43:
İyi olmuş haftaya rahatlarsın, inşallah 1 kilon gider.

Herkese merabalar bugün buralar yağmurlu insanın şöyle çıkıp yağmurda dolaşası geliyor

ben de çok severim yağmurda gezmeyi ama uzun süredir çıkamıyorum, sen çık biraz ne güzel.

Selam güzeller nasılsınız bizim takımda kimse yok sabahtan beri canım sıkıldı hoş bir sürü yazıyazdım ancak gelim azda size takılım dedim

canm ne zaman istersen bekleriz. :sm_cool:

ne olsun canım vallaha güzel gidiyor biliyosunuz bu hafta nerdeyse 1. diydim ancak elde olmayan süprizlerle 2. olduk ama canımız saolsun başka sefere oluruz değil mi.
vallaha canım bir kitap okuyorum hemde 2. kez hemde bu kitaptan tüm arkadaşlarım faydalansız diye özetleyip yazıyorum resimler ekliyorum sizlerde takip edin faydalanırsınız mutlaka buraya linki kopyalamıştım anck kaçıranlar diyet deneyimleri bölümünde siz diyettesiniz başlığına bakabilirler işte böyle canım.

birazdanda buseyremin yanına gideceğim bütün kızlar toplanacaz yani hadi şimdilik byy:1hug:

biz de çok bozulduk, dosbanın da dediği gibi şike var, 1 haftada verdiğini düşününce dosba yağlarını mı aldırdı acaba dedi. Kısmet haftaya da sen olursun şekercim.
Kitap özetini takipteyiz.
Buse de eski takımını unuttu yani bozuluyoruz :1closedeyes: gerçi biz kaçırdık onu hepimize kal gelmişti :dance:

Merhaba arkadaşlar dün nete giremedim. Var mısın yok musunun mülakatına gittim.Dijital tartım bozulduğu için kesin rakam veremiyorum ama kilom yaklaşık 63,5.

merhaba nurdant üye olduğun gün dışında haber alamadık senden, yazdık birkaç kez ama sanırım geçmişi okumadın. Takıma kabul edildiğin ilk hafta deneme haftan kurallar gereği ve sen varlığını hiç hissettirmedin, kendini tanıtmanı istedik ses çıkmadı, üstelik ilk resmi kilo bildirimi yapabileceğin gün de fırsat bulamadım diyorsun. Bizim takım paylaşımsızlıktan dağılıyordu neredeyse, toparlandık ve en önemli şartımız paylaşım artık. Gerçekten istediğinde belki başka takımlarda kendine bir yer bulabilirsin.
Umarım var mısın yok musuna kabul eidlirsin, seni izlemekten zevk alacağız.

Arkadaşlar iştahımı bastırmak için fikir verin evde oturdukça canım birşeyler istiyor koiş gelsin çoculları ona bırakıp kendimi dışarı atacağım.Senin tatlı cadı ne yapıyor melis kilo alımında bir problem yok değil mi?

merhaba.beim korkum da hamilelikten sonra daha da fazla kiloyla uğraşmak.en iyisi dediğiniz gibi daha dikkatli yeme alışkanlığı edinmek ve yağlardan verebildiğim kadar kilo vermek olacak.size kolay gelsin.mesajımı yanıtladığınız için de teşekkürler a.s.

arkadaşlar kusura bakmayın bugün sabah dışında giremedim hiç.
eşim nöbetçi annemlerdeyim burada kalacağım, erken geldim.

Arkadaşlar iştahımı bastırmak için fikir verin evde oturdukça canım birşeyler istiyor koiş gelsin çoculları ona bırakıp kendimi dışarı atacağım.Senin tatlı cadı ne yapıyor melis kilo alımında bir problem yok değil mi?

ben de aynıyım, eve hiçbirşey almamak ve yapmamak gerekiyor en güzeli, yoksa cokacimcoook
bence de at kaç, hatta kaçmışsan kaçmışsındır zaten :eek:
ben de eşime bari haftasonrları gece sen bak diyorum. Ama nerere :çok üzgünüm:
Hafta içi erken kalkıyor diye uyandırmıyoruz, hafta sonu geç saatlere kadar oturuyor, film falan izliyor diye uyanamıyor. Olan bana oluyor. Ben de komiğim ama ne yapayım, sanki kalksa ne yapacak, emziren benim -tatlicadiarzu-
benim cadı ile artık başedemiyorum, çok fena oldu, emeklemeye çalışıyor, yuvarlanıyor, tüm odayı sürünerek geziyor. Çok haraketli. Bu ay iyi benim tartıma göre, doktora pazartesi gideceğiz. Ama ben bu ay diyet işini abartmadım da çocuk kilo aldı. Geçen ay 2,5 kilo bu ay ise sadece 1 kilo verdim. Ne yapalım herşey onlar için. Ben de birgün hızlanacağım.

Son düzenleme:
merhaba.beim korkum da hamilelikten sonra daha da fazla kiloyla uğraşmak.en iyisi dediğiniz gibi daha dikkatli yeme alışkanlığı edinmek ve yağlardan verebildiğim kadar kilo vermek olacak.size kolay gelsin.mesajımı yanıtladığınız için de teşekkürler a.s.

sana da kolay gelsin kayaes, umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ve bebeğine kavuşursun.

arkadaşlar melis08 2 kişilik boşyer olduğunu söylemişti bu teklif geçerlimi aranıza katılma şansım nedir

arkadaşlar 2007deki başarısız diyetisyen deneyiminden sonra verdiğim alti kiloyu 2 katı olarak geri aldım şuan 82 kiloyum hedafim ise 20 kiloyu vermek nasılmı bilmiyorum tekrar diyetisyen yolları aşındırmak yada o kullanıp kendime zarar verdiğim zayıflama haplarını kullanmakta istemiyorum asma bildiğim bi tek şey var artık 30 yaşıma geldiğimde artık zayıf bir kadın olup kocamı utandırmak istiyorum

selam melzeyit.melis takım kaptamızdır sidanur yardımcısı.sanırım boşyer var.yaşını kilonu ve boyunu yazman gerekiyor.ayrıca en önemli konu bol bol paylaşımda bulunman.yani hergün yediklerini bizimle paylaşabilirsin yada bizim yazdıklarımıza cevap yazabilirsin.böylelikle birbirimize daha çok destek olabiliriz.

merhaba kizlar ben dün bütün gün calistim bugünde birazdan oglumun maci var ona gidecgim bugun malum pazar olunca gec kalktik
kahvalti
3 bardak cay ictim
3 dilim ekmke yedim
beyaz peynir
zeytin
daomates salatalik
yedim aksama bakalim aslinda 1 haftadir aksam calistigim icin yemiyorum
bugünde yeme herjalde sadece meyve yiyorum benim kilom o kadar degismdi ama esim bugün sabah sen zayifladin bu günlerde dedi kendimde fark ediyorum ve bugün cok mutluyum

X