- 19 Aralık 2011
- 5.465
- 6.690
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar akşama babam yok annemde kahvaltı türü yiyelim dedi ne yemeliyim sizce fikir verin bana
kızlar akşama babam yok annemde kahvaltı türü yiyelim dedi ne yemeliyim sizce fikir verin bana
omlet bence. bizde öğlen yedik.
Omlet ye şekerim yanında da az kahvaltılık bu arada napıyosun cnm görüşmeyeli bn 62 ye cıktım sende durum ne? Yaza 55 olucazmı
tmm kizlar omlet yiyim... olucaz beste 55 yazi beklemeden hatta mayis sonu ins. bozmazsam
Aynen canım benim bende inanıyorum kendime daha önce yapmadığım şey değil yine başarıcaz hep birlikte😍
B]Burcugncy[/B] Canım resimlerine baktım da fiziklerimiz çok benziyomuş:) üstye o kadar bişey yok göbek kalça basen... Sen masaallah çok güzel yol almışsın darısı başıma inş. :)))
Bugünkü menümm
Sabah 7:30
2 dilim tb az krem peynir bol domates az salça 1 kk peynir ve çay
Öğlen 13:00
2 yumurtadan omlet 1 dilim tb
Ara 14:30
1 kupa süt
Ara 17:00
Türk kahvesi
Akşam 19:00
2 fırınlanmış baget 2 kepçe bulgur pilavı
Bol su ve sporumda var hu huu 😀
vayy beste harikasınnnn![]()
inş. cnm bnm bnm hiç göbek sorunum klmadı ama basenler genetik şimdi onu eritmek için girdim bu yola aslında göbegin için ebru şallının platesi var 15 dklık onu yapmanı öneririm canım çok ise yarıyor eger android tel kullanıyorsun fitness workour bide ücretsiz günlük egzersizler var onlarda yararlı oluyo![]()
Merhaba arkadaşlar
Sabah
Zeytin peynir domates az bal ince Bir dilim salam yarım kepekli ekmek ile kahvaltı 1 bardak çay
Öğle
Fırında sütlaç
1 bardak çay
Ara
1 bardak çay
Akşam
Çorba
Salata
1 tabak tavuk soteden bir kaç adet küçük tavuk
1/2 haydari
Su: 3lt
Yürüyüş : yarım saat
Bugün doktor kontrolü için Edirne'ye gittim baya gezdim bol bil hareket ettim çok yoruldum bu arada :) alışveriş keyfi dalan derken epey kalori yaktığımı düşünüyorum bakalım sevgili kk üyeleri iyi akşamlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kahvaltı:10
1 domates
4 zeytin
Az tereyağlı 2 yumurta
İki dilim bugday ekmegi
1 tk tulum peyniri
1 tk acı ezme
Sekersiz çay
Kahvaltıyı gec yaptığım için ögle yemegi yemedim..
15:00 madensuyu
16:00 bi kase baharatlı yogurt karışımı
18:00 bi tabak sebze yemegi
Bi kase yogurt
*midem agrıdıgı için 1 lt su içtim ve spor yok bugün maalesef![]()
Merhaba sıra kendimi tanıtmakta :) Adım ece. 20 yaşındayım üniversite okuyorum. Daha önce 5. takımda yarışmış, kaptanlık yapmıştım.
Şaşırtıcı bir başarıyla mezun olmuştum. Ancak üniversite sınavlarına hazırlık, tercih dönemi, üniversiteye hazırlık, başlangıç sınavlar yeni arkadaşlar yeni ortam derken üzücü bir şekilde kilolarım geri geldi. Moralimi bozmamak açısından bu konuya girmemeye özen gösteriyorum.Aslında yarışmak için dönmüştüm geri ama bundan vazgeçtim. Bunun yerine ihtiyacı olan takımlara yardım etmek istiyorum. Bu daha iyi geliyor bana.şu an 66.3 kiloyum. Hedefim 48 e inmek..
gönül hilal ve eda arkadaşlık istegi yollsadım kbl edip fotolarıma bakabilirsinizzz