Evett ya burayı boş görmek motivasyonumu düşürüyo hadi artık canlanalım yaza bir şey kalmadı bunlar son şanslarımız
Süper haber bu kuzum spor bu süreçte cok fayda veriyor ayrıca kararlılığınada bayıldım ... Hedeflerimiz aynı bende 55 olmak istiyorum bu ara sporu yoğunlaştırmaya çalışıyorum bende salona gitme imkanım yok evde leslie ve bölgesel hareketler yapıyorum😊hedeflerde aynı bakalım kim daha önce ulaşacak hedefe 😀💪
günaydın herkese
geçen hafta 102.5
bu hafta 99.4
fark 3.1
yüzdesi 3.02
geçen haftanın ödemide gittti sanırım bi sevindirik bi mutlu bişey oldum bi kaç gün gelemeyebilirim kızlar arkadaşımda kalıcam ıkı gündür telefondan girilmiyor telefondan girilirse gelirim
Kilo bildirimi
Gecen hafta 65.5
Bugün 67.1
Fark 1.6kg arti
Herkesten özür dileyerek ebrucum beni izine ayirirmisin bugün listede olmayayim. Zaten 2hafta sonra mecburi olarak izine ayrilacagim. 4hafta sonra listeye kilo verip girmeye cslisirim
Günaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 62 yim malesef
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 83
Bugün: 82
Fark: 1 kilo
Yüzde: 1.29
Bu hafta 1 kilo oldu bhaftaya hedefim 2 kilo inşallah 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese günaydınlaaaar
Geçen hafta: 70.1
Bu hafta: 69.5
Fark: 600 gr.
Yüzde: 0.86
Sonunda 60 lar.Rabbim 50 leri görmeyi de nasip etsin.
Burcucum gelmişsin. serçe de izne ayrılmak istedi. baktım iyice azalıyoruz yeni üye davet ettim. sende bir ara etmemizi söylemiştin zaten, umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. boy, hedef kilo falan sana veya ebruya yazılacaktı ama sen burdasın not edersin.
günaydın kızlar
geçen hafta:64.8
bugün:64.8
Geçen hafta:78.9
Bu hafta:78.0
Fark:900 gr
Yüzde:1.14
Bu hafta takıma giriyorumdur inşallah
ben özlem :) burcunun nicki burcugncy. ben diyete başladığım gün takıma geldim. 17 ocakta yani. ortalama 2.5 ay oldu. sağolsunlar çok yardımcı oldular bana. Amin darısı hepimizin başına.
merhaba arkadaşlar ben de az önce bu takıma katıldım 79 kg yım 15 kilo vermem lazım çok azimliyim vereceğiz bu kiloları gün içinde paylaşımlar yapıyor muyuz kaydım alındı mı şimdiden teşekkürler.
T
Tebrikler Özlem' cim
Çok iyi etmişsin canım. Yeni üyelere ihtiyacımız var takımın canlanabilmesi için. Kurallar içinde ayrıca teşekkürler
özlemcim iyi yapmıssın cagırın ama cağırdıklarınızı not alın yada bana veya ebruya mesj atın
Hoşgeldin canım ben Hilal.30 yaşındayım,evliyim,çalışıyorum. 3 haftadır deneme sürecindeydim bu hafta takıma girdimmerhaba arkadaşlar ben de az önce bu takıma katıldım 79 kg yım 15 kilo vermem lazım çok azimliyim vereceğiz bu kiloları gün içinde paylaşımlar yapıyor muyuz kaydım alındı mı şimdiden teşekkürler.
Slm kızlar
Çok iyi etmişsin canım. Kendini bırakmaman da iyi olmuş. Her şey üst üste geldi canım yoksa bırakıp gitmezdim takımı böyle ama yinede herkes çok güzel idare etti. Bu halimize bile şükür. Burcu sağolsun çok aratmadı yokluğumu
Harika bir menü olmuş afiyet olsun ama su az olmuş. En az 2,5 lt.
Günaydın canım
Harika bir sonuç. Tebrikler
Nur' cum çok kötü bir sonuç bu sonuç. Keşke hiç bildirim yapmasaydın. Bildirim yaptığın için bu hafta da seni listeye almak zorundayım.
***13. TAKIM 354. ETAP***
Alsimi (70.1/69.5/0.6/%0.86)
gubsej (90/90//%)
OoOturtleOoO ( 102.4/99.4//3/%2.93)
ozzlleemm (64.8/64.8/0/0) kilo sabit
ssercecik ( 65.5/67.1/-1.6/%-2.44)geri dönmek üzere ayrıldı
13.TAKIM ORTALAMASI: %
kızlar bayadır gelemedim k.bakmayın kafam yogun biraz hepinizi tebrik ediyorum nur hariç çok kınadım onu
Ben de bu takımdayım artık :) 3 haftaya kadar alınıyoruz demek bu takıma :) mutlaka zayıflamak istiyorum artık birbirimize destek olacağımıza inanıyorum ama bir an önce takıma alınmak istiyorum ben de bu süreyi kısaltamaz mıyız ve bu takımdaki arkadaşlarım zayıflama ürünü kullanıyor mu mutlaka bilmek istiyorum ya bunu bana da söyleyin
bugun 5 gün 5 kilo diyetindeyim yediklerim yaptıklarım her zaman olduğu gibi sabah zor uyandım hipotiroidi ilacımı aldıktan sonra 1 haşlanmış patates yarım ceviz yeyip işte öğle arasında yemek üzere iki haşlanmış patates ve tansiyonum düşmesinden korktuğum için kepek ekmekli sandiviç aldım. Masadan güçlükle olsa da kalkmayı başardım.
işte saat 10 da yarım şekerli bir bardak çay içtim bi kaç yudum ve korktuğum başıma geldi tansiyonum düştü hemen ayran aldım şimdi kendimi tok hissediyorum bakalkım bnenle birlikte bu diyeti yapan arkadaşlarım var mı acaba.
bir de her gün 5 mesaj yazmak zorunlu mu :)))
Ben de bu takımdayım artık :) 3 haftaya kadar alınıyoruz demek bu takıma :) mutlaka zayıflamak istiyorum artık birbirimize destek olacağımıza inanıyorum ama bir an önce takıma alınmak istiyorum ben de bu süreyi kısaltamaz mıyız ve bu takımdaki arkadaşlarım zayıflama ürünü kullanıyor mu mutlaka bilmek istiyorum ya bunu bana da söyleyin
bugun 5 gün 5 kilo diyetindeyim yediklerim yaptıklarım her zaman olduğu gibi sabah zor uyandım hipotiroidi ilacımı aldıktan sonra 1 haşlanmış patates yarım ceviz yeyip işte öğle arasında yemek üzere iki haşlanmış patates ve tansiyonum düşmesinden korktuğum için kepek ekmekli sandiviç aldım. Masadan güçlükle olsa da kalkmayı başardım.
işte saat 10 da yarım şekerli bir bardak çay içtim bi kaç yudum ve korktuğum başıma geldi tansiyonum düştü hemen ayran aldım şimdi kendimi tok hissediyorum bakalkım bnenle birlikte bu diyeti yapan arkadaşlarım var mı acaba.
bir de her gün 5 mesaj yazmak zorunlu mu :)))
Tebrik ediyorum Gönül ilk hafta ve gayet güzel bir sonuç. Eğer bu haftan da güzel geçer yani paylaşımların çok olur ve haftaya cumaya güzel bir kilo verebilirsen listeye alabilirim seni.
Günaydın Beste' cimNeden artıdasın bir fikrin var mı?
Tebrikler Özlem' cim
Çok iyi etmişsin canım. Yeni üyelere ihtiyacımız var takımın canlanabilmesi için. Kurallar içinde ayrıca teşekkürler
Günaydın canımKilo almamış olman çok iyi ama keşke birazcık verebilseydin. Ortalamamız bu hafta yine düşük olacak. Eğer öyle olursa takım ceza alıyor. Bu da hepinize ayrı bir sorumluluk yükleyecek. Sonuç listelerini 4 hafta boyunca cezalı takımın üyeleri yapacak. :18:
Tebrikler Hilal. Gayet güzel bir sonuç. Bu hafta listedesin gözün aydın
teşekkür ederim ebrucum. ayrıca rica da ederim.
tamamdır. siz gelmeseydiniz atacaktım zaten mesaj.
***13. TAKIM 354. ETAP***
Alsimi (70.1/69.5/0.6/%0.86)
gubsej (90/90//%) bildirimde bulunmadı. geri dönmek üzere ayrıldı.
OoOturtleOoO ( 102.4/99.4//3/%2.93)
ozzlleemm (64.8/64.8/0/0) kilo sabit
saengie(78.9/78/0.9/1.14)yeni üye
ssercecik ( 65.5/67.1/-1.6/%-2.44)
13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.42
Özlemcim 60lı rakamları görmüşsün sonunda tebrik ederim.Uzun zamandır Havva ve sen en iyi kilo verenlersiniz
Tebrik ediyorum Gönül ilk hafta ve gayet güzel bir sonuç. Eğer bu haftan da güzel geçer yani paylaşımların çok olur ve haftaya cumaya güzel bir kilo verebilirsen listeye alabilirim seni.
Günaydın Beste' cimNeden artıdasın bir fikrin var mı?
Tebrikler Özlem' cim
Günaydın canımKilo almamış olman çok iyi ama keşke birazcık verebilseydin. Ortalamamız bu hafta yine düşük olacak. Eğer öyle olursa takım ceza alıyor. Bu da hepinize ayrı bir sorumluluk yükleyecek. Sonuç listelerini 4 hafta boyunca cezalı takımın üyeleri yapacak. :18:
Tebrikler Hilal. Gayet güzel bir sonuç. Bu hafta listedesin gözün aydın
Heyyyyyyy ben geldim nasılsınız bakalım. Bugün cumaa. Bildirimler nasıl. :)
Heyyyyyyy ben geldim nasılsınız bakalım. Bugün cumaa. Bildirimler nasıl. :)
canım Funda nerede ben kaçırdım galiba niye ayrıldı ki
sevindim buna :)hoşgeldin.tanımıyorum ama. bildirimler iyi, %30 un altına düşmedik en azından.
canım tanıyamadım profiline baktım yeni nick filan demişssin :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?