- 24 Eylül 2018
- 99.952
- 297.785
- 698
Günaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın![]()
Akrep benSenin burç neydi konudan bağımsız![]()
İlk 3 de ikizler burcu var ondan sordumAkrep bensenin neydi
İkizler burcu ekip arkadaşları aranmaktadırİlk 3 de ikizler burcu var ondan sordum
Geçtiğimiz senenin ramazan sofrası da öyleydi ve sende yine 4 çü olmuştun![]()
Nevos bana bir oy gelmesi gerekiyor,müdahale eder misinİkizler burcu ekip arkadaşları aranmaktadır![]()
Hani siz para toplayıp bana yeni sihirli çubuk alacaktınızNevos bana bir oy gelmesi gerekiyor,müdahale eder misin![]()
Hep almadığımızdan ötürü zatenHani siz para toplayıp bana yeni sihirli çubuk alacaktınız![]()
![]()
![]()
Bana bari bir tane gelsin
Akrep kadınları ve erkekleri ile iyi anlaşırım. sevdiğim bir burçturAkrep bensenin neydi
Kızzz nasıl hatırlıyorsun nanem limonumm artık sana ajan diyeceğimİlk 3 de ikizler burcu var ondan sordum
Geçtiğimiz senenin ramazan sofrası da öyleydi ve sende yine 4 çü olmuştun![]()
Yaa akrebin adı çıkmış yok kinciymişiz yok kıskançmışız yok aklımız hep cinsellikteymiş külliyen yalan yani dünya tatlısı insanlarız bence(!)Akrep kadınları ve erkekleri ile iyi anlaşırım. sevdiğim bir burçtur![]()
Gidecek en son kişisinKoç burcuyum ben ,gideyim madem![]()
Günaydın diyelim, o bizim zaten kadrolu ajanımızKızzz nasıl hatırlıyorsun nanem limonumm artık sana ajan diyeceğim![]()