- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Peki teşekkür ederim. Nasıl yapıldığını anladım. Ancak bunu neden yapıyoruz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarışma var onun için sıralama yapılıyor yüzdeler üzerinden haftalık grup ve bireysel sıralama yapılıyor 11:30a kadar bildirim yapıyorsun sonra listeler açıklanıyor senin ilk haftan mi burda
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 83
Bugün: 82
Fark: 1 kilo
Yüzde: 1.29
Bu hafta 1 kilo oldu bhaftaya hedefim 2 kilo inşallah 😊
Herkese günaydınlaaaar
Geçen hafta: 70.1
Bu hafta: 69.5
Fark: 600 gr.
Yüzde: 0.86
Sonunda 60 lar.Rabbim 50 leri görmeyi de nasip etsin.
Günaydın canım. Sen kaç kilo ile başlamıştın.
merhaba arkadaşlar ben de az önce bu takıma katıldım 79 kg yım 15 kilo vermem lazım çok azimliyim vereceğiz bu kiloları gün içinde paylaşımlar yapıyor muyuz kaydım alındı mı şimdiden teşekkürler.
merhaba arkadaşlar ben de az önce bu takıma katıldım 79 kg yım 15 kilo vermem lazım çok azimliyim vereceğiz bu kiloları gün içinde paylaşımlar yapıyor muyuz kaydım alındı mı şimdiden teşekkürler.
Çok iyi etmişsin canım. Kendini bırakmaman da iyi olmuş. Her şey üst üste geldi canım yoksa bırakıp gitmezdim takımı böyle ama yinede herkes çok güzel idare etti. Bu halimize bile şükür. Burcu sağolsun çok aratmadı yokluğumuBursada okuyup uzun zaman orda kalınca çok özlüyorum gidip gezmk bana çok iyi geldi bu sefer uzunda kaldım.güvenini boşa çıkarmicam canım hiç merak etme kendimi kesinlikle salmadım 1 hafta ödül verdim diyelim :))
geçen hafta grup gayet iyiydi herkes bi sürü paylaşımda bulunuyordu ne olmuş anllmadım.Ebrucum senin geri dönüp el atman çok iyi olmuş en kısa zamanda aktif halimize döneriz sayende
Harika bir menü olmuş afiyet olsun ama su az olmuş. En az 2,5 lt.Bugünkü menüm:
09.30:
1 yumurta
Yarım domates
Yeşillik
2 dilim light ekmek
13.30:
1 kase çorba
5 y.k. pırasa
Salata
1/2 kase yoğurt
1 dilim light ekmek
15.30:
1 dilim light ekmek
1 dilim peynir
18.00:
5 y.k. ıspanak üstüne sarımsaklı yoğurt
1 fırında tavuk but
salata
1 dilim light ekmek
20.30:
1 elma
1/2 kase yoğurt
2 lt su+ 2 kupa çay
45 dk yürüyüş
Günaydın canımGünaydınlar.
günaydın herkese
geçen hafta 102.5
bu hafta 99.4
fark 3.1
yüzdesi 3.02
geçen haftanın ödemide gittti sanırım bi sevindirik bi mutlu bişey oldum bi kaç gün gelemeyebilirim kızlar arkadaşımda kalıcam ıkı gündür telefondan girilmiyor telefondan girilirse gelirim
Nur' cum çok kötü bir sonuç bu sonuç. Keşke hiç bildirim yapmasaydın. Bildirim yaptığın için bu hafta da seni listeye almak zorundayım.Kilo bildirimi
Gecen hafta 65.5
Bugün 67.1
Fark 1.6kg arti
Herkesten özür dileyerek ebrucum beni izine ayirirmisin bugün listede olmayayim. Zaten 2hafta sonra mecburi olarak izine ayrilacagim. 4hafta sonra listeye kilo verip girmeye cslisirim
79.7 ile başlamıştım gönül.
Tebrik ediyorum Gönül ilk hafta ve gayet güzel bir sonuç. Eğer bu haftan da güzel geçer yani paylaşımların çok olur ve haftaya cumaya güzel bir kilo verebilirsen listeye alabilirim seni.Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 83
Bugün: 82
Fark: 1 kilo
Yüzde: 1.29
Bu hafta 1 kilo oldu bhaftaya hedefim 2 kilo inşallah 😊
Günaydın Beste' cimGünaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 62 yim malesef
Tebrikler Özlem' cimHerkese günaydınlaaaar
Geçen hafta: 70.1
Bu hafta: 69.5
Fark: 600 gr.
Yüzde: 0.86
Sonunda 60 lar.Rabbim 50 leri görmeyi de nasip etsin.
Çok iyi etmişsin canım. Yeni üyelere ihtiyacımız var takımın canlanabilmesi için. Kurallar içinde ayrıca teşekkürlerBurcucum gelmişsin. serçe de izne ayrılmak istedi. baktım iyice azalıyoruz yeni üye davet ettim. sende bir ara etmemizi söylemiştin zaten, umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. boy, hedef kilo falan sana veya ebruya yazılacaktı ama sen burdasın not edersin.
Günaydın canımgünaydın kızlar
geçen hafta:64.8
bugün:64.8
Tebrikler Hilal. Gayet güzel bir sonuç. Bu hafta listedesin gözün aydınGeçen hafta:78.9
Bu hafta:78.0
Fark:900 gr
Yüzde:1.14
Bu hafta takıma giriyorumdur inşallah
Burcuydu dimi canım. Çok güzel tebrik ederim. Darısı başıma. Ne kadar sürede vermiştin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?