Evett ya burayı boş görmek motivasyonumu düşürüyo hadi artık canlanalım yaza bir şey kalmadı bunlar son şanslarımız
Süper haber bu kuzum spor bu süreçte cok fayda veriyor ayrıca kararlılığınada bayıldım ... Hedeflerimiz aynı bende 55 olmak istiyorum bu ara sporu yoğunlaştırmaya çalışıyorum bende salona gitme imkanım yok evde leslie ve bölgesel hareketler yapıyorum😊hedeflerde aynı bakalım kim daha önce ulaşacak hedefe 😀💪
günaydın herkese
geçen hafta 102.5
bu hafta 99.4
fark 3.1
yüzdesi 3.02
geçen haftanın ödemide gittti sanırım bi sevindirik bi mutlu bişey oldum bi kaç gün gelemeyebilirim kızlar arkadaşımda kalıcam ıkı gündür telefondan girilmiyor telefondan girilirse gelirim
Kilo bildirimi
Gecen hafta 65.5
Bugün 67.1
Fark 1.6kg arti
Herkesten özür dileyerek ebrucum beni izine ayirirmisin bugün listede olmayayim. Zaten 2hafta sonra mecburi olarak izine ayrilacagim. 4hafta sonra listeye kilo verip girmeye cslisirim![]()
Günaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 62 yim malesef
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 83
Bugün: 82
Fark: 1 kilo
Yüzde: 1.29
Bu hafta 1 kilo oldu bhaftaya hedefim 2 kilo inşallah 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese günaydınlaaaar
Geçen hafta: 70.1
Bu hafta: 69.5
Fark: 600 gr.
Yüzde: 0.86
Sonunda 60 lar.Rabbim 50 leri görmeyi de nasip etsin.
![]()
Burcucum gelmişsin. serçe de izne ayrılmak istedi. baktım iyice azalıyoruz yeni üye davet ettim. sende bir ara etmemizi söylemiştin zaten, umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. boy, hedef kilo falan sana veya ebruya yazılacaktı ama sen burdasın not edersin.![]()
günaydın kızlar
geçen hafta:64.8
bugün:64.8
Geçen hafta:78.9
Bu hafta:78.0
Fark:900 gr
Yüzde:1.14
Bu hafta takıma giriyorumdur inşallah![]()
kızlar bayadır gelemedim k.bakmayın kafam yogun biraz hepinizi tebrik ediyorum nur hariç çok kınadım onu