Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nereus canımcım sakın bırakma verirsin herkesler veriyor sen mi veremeyeceksin bunu küçük bir espiri olarak gör ve devam et sonuçtan memnun olacaksın hatta böyle böyle yapmıştım diye güleceksin inanıyorum hepimiz başaracağız hihoyyyt

arkadaşlar merhaba:)hemen çıkmam lazım ama size hoşçakalın demeden içim rahat etmedi.ben 10 gün yokum.hepinizi öpüyorum yolcu yolunda gerek:))iyi bayramlar şekerler bayramda aman ha dikkattttttt!bu uyarı en çok da kendime:)))görüşmek üzere

definya iyi yolculuklar + iyi bayramlar ay inşallah sen döndükten sonra benden 2 kilo daha gitmiş olur kaydirigubbakcemile3

Herkese merhabalar,
13. takıma girebileceğimi yazmışsınız teşekkür ederim Motivasyona ihtiyacım var. Sıkı bir rejim yapamayacağım, 4,5 aylık bebeğimi emziriyorum ama yediklerime dikkat edip abur cuburu keseceğim spor da yapıyorum. 67 kiloyum 55 kilo olmak hedefim. Boyum 1.63, yaşım 30.

meliscim hoşgeldin canım hayırlı olsunn inşallah verirsin kilolarını aynı kilodayız şuan ve hedefimizde aynı birlikte veririz bu kiloları değilimi blackcatss

melis08 hoşgeldin canım nereus'un dediği gibi birlikte vereceğiz inşallah kiloları :lepi:
nereus bu arada öğlen kaçırdığını unutmayarak akşama temkinli ol emi canım kaydirigubbakcemile3
nereus senin attığın diyeti yapıyorum tokum şekeri sadece yediğim meyvelerden alıyorum bir de Türk kahvesi ay bayılıyorum onaa
2 ay sonra nasıl olacağımı şimdiden merakla bekliyorum kendime güveniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :roflol:
Çok sık diliyorum inşallah kabul olur dileklerim :Saruboceq:

Hoşbuldum nereus. İnşallah beraberce veririz. Artık eski pantolonlarımı giymek istiyorum, inatla yenilerini almıyorum hamile pantolonlarımı giyiyorum. ama sıkıldım

Hoşbuldum nereus. İnşallah beraberce veririz. Artık eski pantolonlarımı giymek istiyorum, inatla yenilerini almıyorum hamile pantolonlarımı giyiyorum. ama sıkıldım

canım benim üzülme şimdilik eski pantolonlarını çok giyip çıkarma şevkin gidince giyinemye çalış giremeyince üzülür tekrar rejime başlarsın kaydirigubbakcemile3 :roflol: ben mesela bu öğlen kaçırdım moralim bozuk diye akşam bişi yememeliyim ve spor yapmalıyım beni tutun olurmuu -tatlicadiarzu- :jeyyar:

kizlar benide cagirmissiniz takima artik bendemi katildim )) yaniii tesekkurler kizlar ya sizler nasil yapiyorsunuz diyeti bana diyet konusunda bi bilgi veririseniz sizlerle bende basliyim neyse optum sizleri cvp bekliyorum kizlar

bu arada benim boyum 1 68 KILOM 73 umarim sizlerle beraber zayiflayabilirim insallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh bende moral sifir oldugu ucun motivasyona ihtiyacim umarim sizlerden alkirim o gucu

kaymaklim hoşgeldin canıımm ilk sayfalarda bir diyet listesi vermiştim ordaki liste güzel bende uygulamaya başlicam birde hareket yapman gerekiyor recep ivedikde boşa demiyor kalorilerimizi yakalım göbeklerden kurtulalımm :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile2

kaymaklim sende hoşgeldin aramıza ben önce yediklerimi yarıya indirdim yemek yemeyi çok seviyorum şeker kesinlikle kullanmıyorum tatlandırıcı kullanıyordum onuda bıraktım bu arada egzersiz imkanın varsa yapmanı öneririm en azından yürüyüş ama imzana bakılırsa küçük bir hanım var evde :) zor olabilir evde yaptığı egzersizler var arkadaşların onları yapabilirsin sonracığıma bir diyete başladım onu yapıyorum şu an ama küçük kaçamaklarım oluyor çaktırmıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/133278-25-ayda-17-kilo-verdigim-diyet-listem.html diyet bu düzenli şekilde devam etmeye çalışıyorum eğer başarırsam 2 ay sonunda yani bu diyetten sonra 1 ay boyunca da şunu uygulayacağım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/201645-1-haftada-3-kilo-dilara-kocak.html koydum kafaya kendime güveniyorum tabii sizlerede :lepi:

kız black senin yazılarını okdukça kilomu şimdi veresim geliyor bu iki günde kilo verme isteği öldürür beni heraldee haftaya bende yazsam şuraya kızzlarr 2 kilo vermişim hadi kutlayalımm amaa neerdee

nereus canımcım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bu da gerekli diye düşünüyorum sositososito
sanma kilolu halimi seviyorum neler yaşamıyorum ki toplum içerisinde ama artık diğer insanları değil kendimi düşünüyorum :1closedeyes: en azından çalışıyorum ahh ahh önceden de böyle olsaydım belki bu yarışmaya katılma gereği duymayacaktım ama işte zararın neresinden dönersek kâdır kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…