Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım
- Konu Sahibi LAydLiNe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar merhaba
ben Dilara siteye yeni üye oldum:) 19 yaşındayım 1.74 boyum ve 86 kilyoum
daha ıonce rejim yaptım 1.5 ayda 6 kilo werdim fakat geri aldım öss yüzünden
simdi diyet yapmaya karar werdim fakat bu sefer 6 kilo değil 16 kilo vermek istiyorum.
Takımınıza girebilirmiyim? Bir de leg magic almayı düşünüyorum ne diyorsunuz bunun hakkında?
simdi diyet yapmaya karar werdim fakat bu sefer 6 kilo değil 16 kilo vermek istiyorum.
Takımınıza girebilirmiyim? Bir de leg magic almayı düşünüyorum ne diyorsunuz bunun hakkında?
caım bu takıma gelebilirsin ama bayram tatili dolayısıyl paylaşım yok hata ortada kimse yok sabredersen bu takımda olabilirsin..Arkadaşlar merhaba
- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
teşekkür ederim=) zaten bayramdan sonra başlayacağım diyetime=) herkese iyi bayramlar diliyorum=)
slm canım aramıza hosgeldın hihoyyythihoyyyt
kızlar merhaba.nereus kilo vermişsin sevindim.kardeelen azmine hayranım.sen böyle yazdıkça valla helal olsun diyorum.ben malesef evet itiraf ediyorum baklava yedim valla yedim billa yedim gerçi çok abartılı değil ama olsun yinede yedim ya önemli olan o sanırım ama inşallah yarın olmıcak yarın sporada başlıcam.bu cuma 59 görsem kendimi ne mutlu olacam varya anlatamam.bugün sabah normal bir şekilde kahvaltı ettim.tabiki ekmek yemiyorum sadece kepek ekmeği kullanıyorum ama patates kızartması var diye onuda yemedim.öğlen geç yemek yedim yine ekmeksiz atıştırmayla geçirdim.ufaklıkla uğraşmaktan.akşam canım birşey istemediği için ymedim sadece bir elma yerim herhalde.oda acıkırsam.öyle işte bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz.herkesi öpüyorum tekrar tekrar iyi bayramlar kallistecim bizim takımlada ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim.çok iyisin.5.takım kardeş takım.
slm canım aramıza hosgeldın hihoyyythihoyyyt
Hoşbuldukkk=)) inşallah bayramdan sonra her gun burada yazacagım:)sengözlerimebaksanab
kızlar bu arada çok alakasız olacak ama şu pastörize sütten yoğurt yapıyorum böyle uzayı uzayıveriyor.normal bir yoğurt gibi olması için ne yapmam lazım bilen varsa lütfen yazsın.
canım pastörize sutten yapılan yogurt ne kadar guzel tutarsa tutsun sünük gıbı olur onun bır caresı yok malesef ben dısarı sutunude onuda denedım dısarı sutunu harıka tutturuyorum dıgerıde cok guzel tutuyor ama sünük gıbı oluyor mısafırım geldıgınde onu benmı beceremıyorum dıye onlarada yaptırdım sonuc aynı
kizlar aslinda ben tam olarak rejime baslamadim takimada yeni alindim ama yediklerime dikkat ediyim dedim bi suru baklava yedim dayanamayip aslinda ben tatliyi sevmem ama rejim diyince sevmedigim seyleri bile yiyesim geliyor ya pazartesinden itibaren siki rejim yapmaya calisicam persembe size heber veririm ins kilo verdigimi yazarim neyse kizlar seze tekrardan HAYIRLI BAYRAMLARR HEPINIZI OPTUM
Günaydın arkadaşlar,
Umarım bayramınız güzel geçmiştir.
Bayram bu, yediklerimi biraz abarttım, yürüyüşlerimi yapamadım. Ama kızımın küçük olması benim için avantaj oldu, onun uyku saatine denk geldiği için akşamları bayram ziyaretine gidemedik ve en azından akşamları evde olduğumdan dikkat edebildim. Tartılmıyorduk biliyordum ama merak ettim, neyseki bayramı kilo almadan atlatmışım. Bugün Yalova'ya teyzeme gideceğim bugünü de kazasız atlatırım inşallah.
Hepinize güzel günler.
Umarım bayramınız güzel geçmiştir.
Bayram bu, yediklerimi biraz abarttım, yürüyüşlerimi yapamadım. Ama kızımın küçük olması benim için avantaj oldu, onun uyku saatine denk geldiği için akşamları bayram ziyaretine gidemedik ve en azından akşamları evde olduğumdan dikkat edebildim. Tartılmıyorduk biliyordum ama merak ettim, neyseki bayramı kilo almadan atlatmışım. Bugün Yalova'ya teyzeme gideceğim bugünü de kazasız atlatırım inşallah.
Hepinize güzel günler.