Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım
- Konu Sahibi LAydLiNe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kıslarr ben çok sevinçliyim halamın dediğine göre tartı 2 kilo fazla gösteriyormuş :roflol: :1hug: :teytey: :dance: :lepi: kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt çok sevinçliyim gacılar çookk ama kişlom 67 olarak kalsınn hem bana moral olur farklı bir tartıya çıkarsammm yuupbiii yupbiiiii hihoyyyt :sm_cool: :lepi:
blackcats thanks hoşbuldum :)
bu arada takıma kabul olduktan sonra motive olmaya başladım bile.
Nivea body ile sporumu 1 saat yürüyüşümü yaptım. Öğlen 1 tabak türlü, akşam 1 tabak mantarlı tavuklu yemek, bol salata yedim. 8'den sonra bir şey yemedim yeşil çay içtim. Su içmekle meşgulüm hala küçük hanıma süt yetiştirmeye çalışıyorum :) suyumu 3 lt ye tamamlıyorum, 2 bardak kaldı.
bu arada takıma kabul olduktan sonra motive olmaya başladım bile.
Nivea body ile sporumu 1 saat yürüyüşümü yaptım. Öğlen 1 tabak türlü, akşam 1 tabak mantarlı tavuklu yemek, bol salata yedim. 8'den sonra bir şey yemedim yeşil çay içtim. Su içmekle meşgulüm hala küçük hanıma süt yetiştirmeye çalışıyorum :) suyumu 3 lt ye tamamlıyorum, 2 bardak kaldı.
nereus normal tartılar hep öyle yanlış gösteriyor.bende kendimi hep 59 bilirdim önceden tabii.daha baktım eltim tartı aldı birde onda deneyim dedim ne göreyim 61 kiloydum.yani takma kafana.biz bu kiloları verecez arkadaşlar sıkmayın canınızı.meracım güzel kilo veriyorsun.bu arada hepimizi tebrik ederim 1.olduk.kardeelen seni ayrıca tebrik ediyorum takım 1.olduğun için.
14.takım sağolsunlar.kaymaklım ve melis takıma hoşgeldiniz.inşallah sizde gitmezsiniz.eğer gerçekten inanırsak öncelikle kendimize sonra bu takıma bence başaracağız.dilerim herşeyin hayırlısı bizlerle olur.
kalliste ben listeye baktım kardeelen 1.görünüyor.2.1 kg vermiş.iyi akşamlar.
14.takım sağolsunlar.kaymaklım ve melis takıma hoşgeldiniz.inşallah sizde gitmezsiniz.eğer gerçekten inanırsak öncelikle kendimize sonra bu takıma bence başaracağız.dilerim herşeyin hayırlısı bizlerle olur.
kalliste ben listeye baktım kardeelen 1.görünüyor.2.1 kg vermiş.iyi akşamlar.
kaymaklim sende hoşgeldin aramıza ben önce yediklerimi yarıya indirdim yemek yemeyi çok seviyorum şeker kesinlikle kullanmıyorum tatlandırıcı kullanıyordum onuda bıraktım bu arada egzersiz imkanın varsa yapmanı öneririm en azından yürüyüş ama imzana bakılırsa küçük bir hanım var evde :) zor olabilir evde yaptığı egzersizler var arkadaşların onları yapabilirsin sonracığıma bir diyete başladım onu yapıyorum şu an ama küçük kaçamaklarım oluyor çaktırmıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/133278-25-ayda-17-kilo-verdigim-diyet-listem.html diyet bu düzenli şekilde devam etmeye çalışıyorum eğer başarırsam 2 ay sonunda yani bu diyetten sonra 1 ay boyunca da şunu uygulayacağım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/201645-1-haftada-3-kilo-dilara-kocak.html koydum kafaya kendime güveniyorum tabii sizlerede :lepi:
CNM BENIM YAZDIKLARIN ICIN SAGOL HEPSINI UYGULAMAYA CALISICAM INS BENDE YAZICAM KAC KILO VERDIGIMI BIDE HANGI GUNLER TARTILIYOSUNUZ VE BURAYA YAZIYOSUNUZ BU KONUDADA BILGI VERIRSEN SEVINIRIM OPTUM:1hug:a.s.
E
EU1
Ziyaretçi
Selam kızlar haftasonalrına bayılıyorum bu arada keyifler iyidir inşallah bayram temizliği son sürrat devam ediyormuş gibi bir his var içimde kaydirigubbakcemile3
Cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor kaymaklim ama bu cuma bayram nedeniyle yok kuralları okumanı öneririm ; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html biz perşembe akşamından bildrirsek sıkışma olmaz yani sona kalmayız pardon :jeyyar:
kalliste22 nasıl kapmışım bayağı dimi :sm_cool: ay çok neşeli gördüm kendimi göbüşüm biraz inmiş öyle dedilerde sırnaşık şey
Cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor kaymaklim ama bu cuma bayram nedeniyle yok kuralları okumanı öneririm ; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html biz perşembe akşamından bildrirsek sıkışma olmaz yani sona kalmayız pardon :jeyyar:
kalliste22 nasıl kapmışım bayağı dimi :sm_cool: ay çok neşeli gördüm kendimi göbüşüm biraz inmiş öyle dedilerde sırnaşık şey
arkadaşlar yine benn :))))
bazı kararlar aldık yarışma genelinde, cuma günlei kilo bildirimlerinde hata olabiliyordu dün olduğu gibi, bu hataları düzeltmek amacıyla takımları ikişer ikişer eşleştirdik takımlar arası kardeş takım ilan ettik bu kararları okuyabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-14.html
sizin takımın kardeşi eim takımım yani 5. takımdır hafta arası hem size gerekli excel dosyalarını hem kullanmasını açıklayan birer mail atıcam hemde kardeş takım olarak neler yapabiliriz onları paylaşırız, önerisi ve sorunu olanlar her zaman 5. takıma gelip yazabilir veya bana profilden- özelden ulaşabilirsiniz...
bazı kararlar aldık yarışma genelinde, cuma günlei kilo bildirimlerinde hata olabiliyordu dün olduğu gibi, bu hataları düzeltmek amacıyla takımları ikişer ikişer eşleştirdik takımlar arası kardeş takım ilan ettik bu kararları okuyabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-14.html
sizin takımın kardeşi eim takımım yani 5. takımdır hafta arası hem size gerekli excel dosyalarını hem kullanmasını açıklayan birer mail atıcam hemde kardeş takım olarak neler yapabiliriz onları paylaşırız, önerisi ve sorunu olanlar her zaman 5. takıma gelip yazabilir veya bana profilden- özelden ulaşabilirsiniz...
sevcan hoşgeldin canım bak ne diyeceğim bu takım daha yeni kuruldu bir kaç gün oldu ve baştan beri senin gibi yeni olan üyeler için bilgilerle dolu ve takım arkadaşlarını tanıman için yararlı olabilir, şu anda hem aşam hemde tatil dolayısı ile çok fazla paylaşım yok bu boş zamanları sayfaları okuyup neler yapman gerektiği hakkında bilgi alarak geçirevbilirsin canım.
bir soru olduğu zaman bana profil mesajı-özel mesaj yolu ile veya buraya yada en olmdı 5. takıma gelip yazarak sorununu iletebilirsin ben 5. takım lideriyim bu takımın kurulmasına yardımcı oluyorum..
bir soru olduğu zaman bana profil mesajı-özel mesaj yolu ile veya buraya yada en olmdı 5. takıma gelip yazarak sorununu iletebilirsin ben 5. takım lideriyim bu takımın kurulmasına yardımcı oluyorum..
sevcan hoşgeldin canım bak ne diyeceğim bu takım daha yeni kuruldu bir kaç gün oldu ve baştan beri senin gibi yeni olan üyeler için bilgilerle dolu ve takım arkadaşlarını tanıman için yararlı olabilir, şu anda hem aşam hemde tatil dolayısı ile çok fazla paylaşım yok bu boş zamanları sayfaları okuyup neler yapman gerektiği hakkında bilgi alarak geçirevbilirsin canım.
Bir soru olduğu zaman bana profil mesajı-özel mesaj yolu ile veya buraya yada en olmdı 5. Takıma gelip yazarak sorununu iletebilirsin ben 5. Takım lideriyim bu takımın kurulmasına yardımcı oluyorum..
sımdı bende yazıları okuyordum ama mısafırım oldugu ıcın uzun uzun okumamda zor oluyor herkes konusuyor net anlayamıyorum sadece bıkac sorum olcak cevaplarsanız sevınırım lıder daha bulunamadı sanırım ıstersenız lıder olabılırım (eger bulunmadıysa).sımdı dıyete baslıyormuyuz.yada ne zaman baslıyacagız ?dıyetı sızmı belırlıyorsunuz yoksa herkes kendıne goremı bır dıyet yapıyor bılgılendırırsenız sevınırım