işte bende aynen öyleyim. yurda haftanın 3 günü ortalama 10 liralık cips, çikolata, kek alıyorum okul dönüşü. yurt ve okul kantininden aldıklarım hariç. düşünsene ayda 120 liradan fazla eder.gerçekten hem zararlı hem de masraf.
evet canım her cuma sayıp yazıyoruz haftalık ölçüleride fundaya öze mesaj at çünkü evinde değil geçmişi okuyamayadabilir özel mesaj garnti olsun
peki canımmölçüleri de her cuma veriyoruz ozman
yok canım ölçüler aylık çünkü haftalık pek değişme göremeyiz. milimleri ölçemiyoruz biliyorsn ki
aynen kuzucum ben evimdeyim yurtta olsam hiç önünü alamam arkadaşlarla bazen yolda yürürken markete giriyorlar aman Allahım neler alıyorlar sonra biz şişmanızzz diyolarrr ee tabi dedim ye cipsi çıkar popisi dedim
Burcucum secim 10 numara.ilk goruste asik olmustum ben buna gecen kıs.XL cok cok dar oluyor simdi banakızlar burnumun kenarında kocamannnn bi sivilce çıktı sol burun deliği 2 kat suan ya
bide bu montu almayı düşünüyorum ne dersiniz kızlarrr
http://www.defacto.com.tr/kurklu-kase-kaban-144065
açıyorum cnım ama plystoreden indirdim kadnlar kulubunu kullanıcı adı vey parola yanlış dio devamlı samsung note 2 kullanyorum canım
açıyorum cnım ama plystoreden indirdim kadnlar kulubunu kullanıcı adı vey parola yanlış dio devamlı samsung note 2 kullanyorum canım
kızlar burnumun kenarında kocamannnn bi sivilce çıktı sol burun deliği 2 kat suan ya
bide bu montu almayı düşünüyorum ne dersiniz kızlarrr
http://www.defacto.com.tr/kurklu-kase-kaban-144065
günaydın kızlar
geçen haftaki kilom : 70.1
bugün : 69.2
aradaki fark :900 gr
27.01=2 msj
28.01=3 msj
29.01=1 msj
30.01=8 msj
su böreğine bayılırım bendeama bizde yapılsa ben ne yaparım kestiremiyorum. zaten ben yapıyorum su böreğini evde. ben yapmadığım sürece yapılmaz. o yönden şanslıyım.
su böreğine bayılırım bendeama bizde yapılsa ben ne yaparım kestiremiyorum. zaten ben yapıyorum su böreğini evde. ben yapmadığım sürece yapılmaz. o yönden şanslıyım.
tebrikler kızlarrr
Beste' cim demek ki doğru hatırlamışım seni. Sende beni hatırlamışsındır büyük ihtimal. 8. takımdan neden ayrılmıştın? Mesaj sayıların çok az. Daha fazla paylaşım yapman lazım. Bir de menülerin genel anlamda çok sağlıksız. Listeye girebilmen için bunları düzeltmen lazım.
kız 2 haftadır cips yemiyorum. annemle kahve keyfimiz vardır. evde kahve bitti günler önce ama içerken yanında lokum, çikolata yiyoruz diye almadım eve kahve.annem dayanamadı dün aldı artık. gerçekten hakim olabiliyorum kendime. ama böyle daha iyi. abur cubura çok para harcıyordum birikir artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?