Kızlar haftaya herkes kendine bir hedef belirlesin. Not alacağım hedefe ulaşamayan kişiye de takımcak ceza vereceğiz
benim hedefim 69. 1.5 kilo vermek istiyorum.
Ebrucum beni kinadigin icin tesekkurler:) benim bi fikrim geldi bana bi gorev ver ve ben burdan ayrilamim kafamda burayla mesgul olsun.ne bileyim arkadaslarin bel cevresini sporunu vs liste tutayim aylik yayinlayayim hem sporun kilo vermedeki rolunu bariz goruruz hem surekli ne kadar surede bu kiloya ulastin sorularini cevaplariz aldigi cezayi yazariz vs. Gonulluyum baska bisede olabilir yeterki emret yapayim biseler yoksa kafam baska taraflra yogunlasiyor.
bu ceza işini bilseydim o çiğ köfteleri yemezdim kardeşim almış dayanamadımakşam yemeği olarak başka bir şey yemicem
Ayy gercektenmi süpeeer yadaha sonuçlar açıklanmadı ama paylaşım alanına baktım 1. yiz kızlar file86 da bireyselde 2. sanırım
Ayy gercektenmi süpeeer ya
evet cnmm ya çok sevindim geen hafta dibe vurmustuk 13. takımın doğusu oldu resmen
Bugün menüm
8:00
1kase nesfit ve süt
13:00
1 tabak ezogelin corba
1,5 yumurtali ispanak
17:00
4 yk ezogelin
2 yumurtali ispanak
Yumurta 3,5 oldu bugün kilo yaparmi?
Ben protein bombasi ve kalorisi az diye biliyorum. Ama bilginizi söylerseniz günde kac tane yumurta yenebilir diye sevinirim :)
Ve kizlar kurumus minil patlicndan dolma yaptim pisiyor. Belki 1 tane yerim.
0,7lt cay
0,7lt su
Su daha en az 0,7lt daha icicem
canım yumrta saf proteindir canan karatay yiyebildiginz kadar yiyin diyo çünkü yağ yakımnı hızlandırıyormuş tabi fazlası kolestrol yukseltiyo günde max. 4 tane menü güzel begendim
Ay süpeeermis ozaman :)
Tesekkürler busecim :*
Kizlar yine kabiz olmalar basladi. Sanirim artik yine kayisi eklicem menülerime baska türlü cok fena oluyorum. Öldüm resmen bugün. Belkide hemoroid oldum cok agrim var
Baska önetileriniz varmi daha sekersiz kalorisiz bisey?
buse derkenözledin herhalde buseyi
canım siyah çayı kesmelisin nesfit yerine sabah güzel bi kahvaltı yapmayı dene kalkına bi bardak ılık suya limon sık iç mesela ayakta su ama
Özleme özledim gervektende ben burcucum yazcam Nasil oldu anlanadum pardon cmm :)
Ayy nesfiti kesemem yavhapimi ilik suyla iceyim ozaman. Siyah cay icmesemde olur.
Tsk ederim cnm
canım çigköfte yeditsen sacede kilo yapmaz şişkinlik yapar ve bi kaç gün geçmez şişkinliği o kadar ama yanında lavas vs yediysen işte o kilo yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?