Bu mucizeye herkes sahit oluyor takima gelen. Cok ucuz zayifliyoruz yamillet ne ürünler alio tam aksine hasta oluyor fln
Selam kizlarrrrr :-D bu sabah 8.30 da bi ciktim yeni girdim evee. Cok yorgunumm daha cozmem gereken 200 soru var :/ menumu de yazayim hemen
sabah1 yumurta 2 ceviz 1/2 dilim ekmek
oglen bardakta misir (bunu onaylamayabilirsiniz ama disarda ne yiyecegimi bulamadim tost doner simit ya da lahmacun... yiyecegime onu yerim daha iyi diye dusundum)
aksam da yarim tabak nohut yedim
simdilik 0.5 lt su ictim 1.5 2 ye tamamlicam onu 30 dakika da yuruyus yaptim
su demiskende su icersen daha rahat zayiflarsin falan diyenleri pek aldirmazdim inanmazdim bu sabah tartidaki rakami gorene kadar... Dun aksam 1.5 lt su icmistim 71.3 kiloydum sabah uyandim bi tartildimm 70.6 olmusumm bu kadar dusecegimi tahmin etmemistim tempolu yuruyus ve suyun cok etkisi varmis. Dun dershaneye giderken giydigim esofmanin ust kismi biraz dariyodu bu gun bi giydim gayet guzel oldu dar falan gelmedi. :-D cuma gunu tartida cok cikmayayim diye guzel guzel yemekleri red edebiliyorum. Bu sizin sayenizde kizlar hepinizi ayri ayri cok seviyorumm :-D cok heveslendim benn
Meyve hani disi dikenli gibi pembemsi kahve rengi pötür pötür. Ici beyaz, kocaman kahverengi cekirdegi var. Sözlülte litci yaziodu
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
1 kase nesfit+süt
Ara 10:30
2 ceviz+2 kestane
birkac tane antep fıstıgı
Öğle 13:00
1 tabak brokoli yemeği
1 kase roka
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 17:00
1 kuru incir
18:30
4 yk kabak yemeği (içinde az pirinç var)
1 dilim çavdar ekmeği
1 biber turşusu
1 yeşil çay
1 karışık bitki çayı
2L su
Spor 16:20
1,5 saat orta tempoda yürüyüş
Evet cok ucuz zayifliyoruz ya :-D hatta zayiflarken tasarruf bile yapiyoruz mesela ben diyette olmasam o guzelim zeytincikler simdiye kadar coktannnn bitmisti :-D annem rahatladi artik iki gune bi zeytin almiyo :-D
Ozel hayatimla ilgili bikac seyi soylemeseydim (sevgilimi falan :/ ) kuzenime de bahsedecektim. Bu gun o da benim motiveye ihtiyacim var yoksa diyet yapamiyorum falan dedi :/ ben de soyleyemedim abla sen de gel diye
bugünki menüm
sabah(10.00)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
biraz maydanoz
şekersiz yeşil çay
öğle(14.00)
3 tane etli kuru patlıca dolması
3 kaşık yoğurt
akşam(18.00)
küçük bir porsiyon ızgara tavuk
1 porsiyon brokoli
2 kaşık yoğurt
gün içinde 5 çiğ fındık 10 çiğ badem
10 büyük bardak su
1 saat yürüyüş
bu hafta baya iyi menüler geliyor hadi hayırlısı 13. takımın dönüşü olsun inş.
Evet cok ucuz zayifliyoruz ya :-D hatta zayiflarken tasarruf bile yapiyoruz mesela ben diyette olmasam o guzelim zeytincikler simdiye kadar coktannnn bitmisti :-D annem rahatladi artik iki gune bi zeytin almiyo :-D
Ozel hayatimla ilgili bikac seyi soylemeseydim (sevgilimi falan :/ ) kuzenime de bahsedecektim. Bu gun o da benim motiveye ihtiyacim var yoksa diyet yapamiyorum falan dedi :/ ben de soyleyemedim abla sen de gel diye
canım mısırı evet istemezdik halada istemem onun yerine servis döner tavuk ızgara v.s yiyebilrdin diyet birz dışarda masraflıdır fakat mesela şey yapabilirdin adama dersin ki ben ekmek yemiyorum ekmeğin içine koyduklarını bi tabaga paket yapar msın şeklinde filan ben ölede yapıodum aynı döner ekmek parasının ekmek parasını almıodu mesela su çok mucize birşey ben yazın 4.5 5 litreyi buluyorum eskiden günde belki 3 bardak içerdim şimdi deli gibi tüketiyorum ve susuz yaşamıyorum
canım tropikal bi meyveymiş ben ilk defa gördüm şimdi netten baktımda
güzel tatlım
bu hafta baya iyi menüler geliyor hadi hayırlısı 13. takımın dönüşü olsun inş.
canım mısırı evet istemezdik halada istemem onun yerine servis döner tavuk ızgara v.s yiyebilrdin diyet birz dışarda masraflıdır fakat mesela şey yapabilirdin adama dersin ki ben ekmek yemiyorum ekmeğin içine koyduklarını bi tabaga paket yapar msın şeklinde filan ben ölede yapıodum aynı döner ekmek parasının ekmek parasını almıodu mesela su çok mucize birşey ben yazın 4.5 5 litreyi buluyorum eskiden günde belki 3 bardak içerdim şimdi deli gibi tüketiyorum ve susuz yaşamıyorum
canım tropikal bi meyveymiş ben ilk defa gördüm şimdi netten baktımda
güzel tatlım
Misir etten daha iyidir diye dusunmustumyagli falan ya et. Bunu ogrendigim iyi oldu bidahaki sefere oyle yaparim artik
ahhh o sevgililer ahhh ne kadar çok sorunlar aslında dimihoş bende hiç sorun olmadılar ama arkadaşlarım filan çok rahatsızlar
Ayni seyden dolayi bende kimseyi buraya davet edemiyorum
Evet canim vitamin c bombasi
Hadi bakalim hayirlisi :)
mısır tamamıyle şekerdir canım ha mısır yemişsin ha küp şeker aynı şey havuç patates bezelye içinde geçerli[/Q
ekmeksiz de olsa döner yerine başka alternatifte yoksa simit ayranın daha iyi olduğunu düşünüyorum.tabiki her gün yenmediği sürece
mısır tamamıyle şekerdir canım ha mısır yemişsin ha küp şeker aynı şey havuç patates bezelye içinde geçerli
mısır tamamıyle şekerdir canım ha mısır yemişsin ha küp şeker aynı şey havuç patates bezelye içinde geçerli[/Q
ekmeksiz de olsa döner yerine başka alternatifte yoksa simit ayranın daha iyi olduğunu düşünüyorum.tabiki her gün yenmediği sürece
ama simitte karbonhidrat :/
Suyun yerini hiçbir içecrk tutmuyormuş cnm suyunu ihmal etme derimBugün menüm
10:00
1kase nesfit ve süt
15:00
12tane litci sanirim 100gr kadar
16:30
1 tabak balik sebze karisk soslu yemek
Nane ve papatya cayi 1,4 lt
Cok oldu ama canim su istemedigi icin onlari ictim
Suyun azdi
Harika örnek menü yine bazlama spontane gelişmiş ama öğlen ya yakmışdırsabah(10:30)
2 yumurtadan tereyağlı sahanda yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
az domates
1 dilim kızarmıs tam bugday
şekersiz çay
öğle(14:00)
yarım bazlama
az tereyağ
reçel
tulum peynir
2 zeytin
akşam(18:00)
5 yk taze fasulye
kırmızı lahana salatası
2.6 litre su
Sanırım sınava hazırlanıyosun cnm bir bardak mısırla dersin çok da verimli geçmeyebilir evde tam buğday ekmeğinden tost yapabilirsinSelam kizlarrrrr :-D bu sabah 8.30 da bi ciktim yeni girdim evee. Cok yorgunumm daha cozmem gereken 200 soru var :/ menumu de yazayim hemen
sabah1 yumurta 2 ceviz 1/2 dilim ekmek
oglen bardakta misir (bunu onaylamayabilirsiniz ama disarda ne yiyecegimi bulamadim tost doner simit ya da lahmacun... yiyecegime onu yerim daha iyi diye dusundum)
aksam da yarim tabak nohut yedim
simdilik 0.5 lt su ictim 1.5 2 ye tamamlicam onu 30 dakika da yuruyus yaptim
su demiskende su icersen daha rahat zayiflarsin falan diyenleri pek aldirmazdim inanmazdim bu sabah tartidaki rakami gorene kadar... Dun aksam 1.5 lt su icmistim 71.3 kiloydum sabah uyandim bi tartildimm 70.6 olmusumm bu kadar dusecegimi tahmin etmemistim tempolu yuruyus ve suyun cok etkisi varmis. Dun dershaneye giderken giydigim esofmanin ust kismi biraz dariyodu bu gun bi giydim gayet guzel oldu dar falan gelmedi. :-D cuma gunu tartida cok cikmayayim diye guzel guzel yemekleri red edebiliyorum. Bu sizin sayenizde kizlar hepinizi ayri ayri cok seviyorumm :-D cok heveslendim benn
Spor ve menü çok iyi yalnız kahvaltıda nesfit yetiyormu bn hayatta duramam onunlaBugünkü menüm
Sabah 08:00
1 kase nesfit+süt
Ara 10:30
2 ceviz+2 kestane
birkac tane antep fistigi
Ögle 13:00
1 tabak brokoli yemegi
1 kase roka
1 dilim çavdar ekmegi
Ara 17:00
1 kuru incir
18:30
4 yk kabak yemegi (içinde az pirinç var)
1 dilim çavdar ekmegi
1 biber tursusu
1 yesil çay
1 karisik bitki cayi
2L su
Spor 16:20
1,5 saat orta tempoda yürüyüs
HarikaaaHocam problem benim bilgisayarla ilgiliymiş Nihandan giriliyor yarın halletmeye çalışıcam iyi akşamlarbugünki menüm
sabah(10.00)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
biraz maydanoz
şekersiz yeşil çay
öğle(14.00)
3 tane etli kuru patlıca dolması
3 kaşık yoğurt
akşam(18.00)
küçük bir porsiyon ızgara tavuk
1 porsiyon brokoli
2 kaşık yoğurt
gün içinde 5 çiğ fındık 10 çiğ badem
10 büyük bardak su
1 saat yürüyüş
ama simitte karbonhidrat :/
karbonhidratları tamamen hayatımızdan çıkarmamıza gerek yok zaten.ara sıra simit makarna pilav yenebilir diye düşünüyorum.çok abartmadan ve sık sık yememek şartıyla tabiki.kızlar siz ne düşünüyosunuz sizde fikirlerinizi söyleyin yanlışmı düşünüyorum sizce
Suyun yerini hiçbir içecrk tutmuyormuş cnm suyunu ihmal etme derim
Harika örnek menü yine bazlama spontane gelişmiş ama öğlen ya yakmışdır
Sanırım sınava hazırlanıyosun cnm bir bardak mısırla dersin çok da verimli geçmeyebilir evde tam buğday ekmeğinden tost yapabilirsin
Spor ve menü çok iyi yalnız kahvaltıda nesfit yetiyormu bn hayatta duramam onunla
Harikaaa
Bugünkü menüm
Sabah aç karna 1 bardak su 2 dilim tam buğday ekmeği sz peynir salça ceviz ve tarçınlı yeşil çay
Öğlen 1 su bardağı haşlanmış makarna yanına az peynir
Türk kahvesi
Okuldan gelince 1 kivi 2 mandalina
Akşam 1 tabak pırasa 1 dilim tam buğday ekmeği
Bol su okulum da 3.30 da bittiğinden tüm günüm hareketli geçiyor
Neyse artik biz mezun olunca onlara da tavsiye ederiz nerden bulacaklar eski mesajlarimizi dimi :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?