Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar troid testimin sonucunu aldim baya düzelme var zaten yoksa mümkün dgl bukadar kilo veremezdim
Günaydın kızlar Bugün büyük kızımın doğum günü Doğum gününü okulda arkadaşlarıyla birlikte kutlayacağız. Hazırlıkları ve onunla ilgilenmem lazım. Bugün gelemeyebilirim. Hepinizi öpüyorum
canım bnede duraklama döneminde yapmıştım ama hiç bıkmadım hala yiyorum zevkle yapıp yediğğim için sanırım
iyi bi menü canım ama daha iyi olabilir
heyy doğum günü kutlu olsun zamannn mutlu yaşlarrrrr
Burcucum ben normalde eti cok severimama fazla yiyince de sıkiliyorum
ne tarfta düsünüyorrsun canimselam kızlar ya bi türlü selam veremedim balayı için otel bakıodum kaptırmısım kendmi
tiroidler zaten düzenli beslnmeyle kendini toparlar canım ama tabi türünede bağlı ama genelde beslenme kaynaklı biliyorsun yemen yememen gerekenler. Birazda karadenizli hastalığı diye bilinebiliyo
Kurallarinizi okudum bende size katilmak istiyorum
ne tarfta düsünüyorrsun canim
Yok canim beslenmyle düzeltemezdin zaten 82kg a cikmamda troidlerim büyük rol oynadigini düsünüyorum. Hap aliyorum ve büyük ihtinalle ömür boyu alacaksin dedi doktorum simdi ayni dozajda dvm ediyorum düzelirim insallah
kızlar merhaba, nasılsınız?
canım hoşgeldin ben burcu kaptan yardımcısıyım mart 13 agustos 23 arası 16 kilo verdim mezun oldum sende kendini isim boy kilo hedef kilo şeklinde tanıtırsan sevinirim aramıza hoşgeldin
gencay alanya istiyo canım okurlar yada avsallar yada incekum
Süper ornin denizide temiz genel olarak. Antalyaninda öyle süper valla insallah gönlünüze göre bir otel bulursunuz :)
tost da olur cnm
Üzüldüm cnm ya ama iste buranin etkisi cok önemli
Kastanmi veriorum obuda bilmoyorum ama gevsegim baya. Äncedende gevsekti etim aslinda ama bilmiyorum ya diyetisyenede para veremem yagdanmi veriorum diye
biz iyiyz canım sen nasılsın ? tanışmadık sanırım biz ben burcu kaptan yardımcısıyım mart 13 agustos 23 arası 16 kilo verdim mezun oldum
bende iyiyim. tebrik ederim iyi kilo vermişsin. bende özlem bu arada. :)
memnun oldum cnm
kızlar ben dershaneye sınava gidiyorum gelirim 3 e doğru
kızlar nasılsınız