- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Ben genelde ezine yiyorum canım. Çok hoşuma gidiyor ezine peynir. Bir ara Tahsildaroğlu alıyordum, sonra kaanlar denedim bir süre. Enka aldım. Şimdi de BİM de satılan koyun ve keçi peynirleri var. Onlardan alıyorum. Canım peynir istedicanım bende diyet peynir yiyiyordum
artık almıyayım
ama kızlar hepinize soruyorum peynir tavsiye edin bana
zaten aram çok iyi değil peynirle
ohhh ne güzel benim annem gezmeyi hiç sevmez
benim en iyi gezme arkadaşım kayınvalidemdir
ne zaman canım sıkılsa onla birlikte gezmeye alışverişe çıkarız
ama bu ara malum grip yüzünden çocuklar hastalanacaklar diye avm ye çıkamıyoruz
çarşıya da havalar soğuk açık alan diye gidemiyoruz bebeişle bunaldım evde resmen
Yok yaaa senin menünde yazıyordu. Bakacağım yeniden. :44:canım özlemler karıştı galiba ben çekirdekle ilgili bişey yazmadım ki
Hoşgeldin canım Biz iyiyiz de sen nasılsın? Dönmeyi düşünmüyor musun takıma? Kilon nasıl gidiyor?Kızlar günlerdir gelemiyordum kurura bakmayın. Bir türlü düzen oturtamadım. Sonunda eve döndüm. Tabi bir buçuk hafta sonra yine gidiyorum. Onun da bir hafta sonrasında istanbul'a dönüp yine bir veya iki hafta sonra gidebilirim. Öyle saçma sapan bir şeyler işte.
Nasılsınız, iyisinizdir inşallah?
Oh ne güzel gezmişsin ama biliyorsun ki takımı ihmal etmememiz lazım. Mesaj saymıyoruz ama ben görebiliyorum kim ne kadar mesaj yazıyor diye.Slm kiZlar dun butun gun evde degildim.bugunde misafirim vardi.onlar gittikten sonrada esimle disari ciktik.Yuruyerek AVM'qittik.bu vesileylede 1 saat kadar yurumus oldum.:)
Musait oldugum an gecmisi okuyacagim.simdilik hoscakalin.
Menün gayet güzel olmuş canım. Ama su az olmuş.selam arkadaşlar öğleden sonra dışarı çıktım anca gelebildim bugünki menümü paylaşıyorum
sabah(10.00)
tam buğday ekmeğine beyaz peynirli dost
şekersiz yeşil çay
öğle(13.00)
küçük bir porsiyon kereviz yemeği
dışarıda 1 sade türk kahvesi, 1 sade nescafe,15 çiğ badem birazda beyaz leblebi
akşam(20.00)
1 porsiyon kereviz
2 kaşık yoğurt
spor olsun diye bişey yapmadım ama gezerken epey yürüdüm
3 küçük şişe kadar su içmişimdir
Bu harika bir haber Nihal Kocaman tebrik ediyorum seni Allahım inşalla sağ sağlim kucağına almayı nasip eder.herkese merhaba..
arkadaslar kac gundur uğrayamıyorum,kusura bakmayın.ama bi bilseniz neler oldu :)
kısaca şöyle özetleyeyim :
teyze oluyorsunuz
hamileyim
Ara ara böyle dönemler olabilir canım. Sen üzme kendini. Her şey yoluna girer. Sen kendini üzdüğünle kalırsın. İnşallah en kısa zamanda düzelir her şey.kızlar selam günüm iyiydi ama moralim çok bozuk 2 haftadır annem ve babamın arası çok bozuk ve bu beni çok üzüyor tüm hayat enerjim bitmiş durumda bilmiyorum ama sanırım etkilio beni gencay a yansıyo gencay ın da hoşuna gitmiyo artık onunda düğün tarihiyle ilgili bi sıkıntısı çıktı açıkçası hayatımın merkezindeki 3 insanında problemleri var
Nerdesin sen bakim kaçak. Yoksun bir haftadır.Slm kizlar nihayet tel aldim geldim. Nasilsiniz? Yarin güzl bi gün olcak insallah
Bulmanıza çok sevindim canım. İnşallah sorun neyse düzelir biran önce. :26:iyi geceler kızlar bu gün sabah erkenden köye gitmek zorunda kaldık,dayımın kızı kayıptı dün geceden beri şükür bulundu.bazı sorunlardan dolayı sığınma evine sığınmış.şükürler olsun ALLAH aklımıza neler neler geldi.çok yorgunum sabah görüşürüz.
Bugünkü menüm
07:00
600 ml karışık bitki çayı
07:30
1 parça peynir
3 küçük yeşil zeytin
12:00
2 küçük parça peynirli pide
1 yemek kaşığı yeşil zeytin
3 fincan şekersiz çay
13:00
200ml yeşil çay
15:00
1 bardak şekersiz çay
18:00
1 parça pide
1 haşlanmış yumurta
3 fincan şekersiz çay
21:00
400 ml yeşil çay
22:00
600 ml karışık bitki çayı
toplam
1 litre su
1.600L bitki çayı
1 litreden fazlada siyah çay
spor
13:30
45 dakika bebek arabasıyla yürüyüş
22:45
5 dakika koşu bandında yürüyüş
10 dakika kondisyon bisikleti
Menün güzel görünüyor ama bu kezde az olmuş gibi geldi bana. Özlem' cim içtiğin şeyleri saatli yazma canım. En sona yazdığın gibi toplam yaz lütfen. Menünde sadece yediğin öğünler olsun. İçecekleri ekleyince menün çok kalabalık görünüyor. Yorumlarken zorlanıyorum. Sabah, öğle ve akşam olarak yaz. Ara öğünleri de ekle araya ama sadece yediklerini yaz. İçtiklerin tek tek olmasın.