- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
Hoş geldin özlem bende 25 yaşında,1,65 boyunca ve 82 kiloyumdur galiba şuan.bende 60 olmak istiyorum.2013 mayısta buraya başladığımda 75 kiloydum.60 olmama az kalmıştı ama sonuç gördüğün gibi...Hepbirlikte uğraşırız canım..24 yaşında 170 boyunda 72 kiloyum.60 kilo olmak istiyorum umarım sizinle birlikte başarırım.Üniversite yeni bitti şuanda çalışmıyorum o yüzden de bol bol kilo aldım zaten ama artık dur demek lazım dedim 2 aydır eski halime dönmek için uğraşıyorum
ay ben yorumlayamadım özlem yaaa sabah pekmez filan baklava ekmekte cok gibi sanki çünkü yeteerinde şekerli tüketmişsin :44:
1 tatlı kaşığı pekmez-tahin çok gelmemişti gözüme.1 baklavada..ama dengesiz oldu hepsi aynı menüde olunca.. meyvelerde varr işin içinde.
O gün sabah çok çok az yemiştim.acıkınca meyve yedim ama çok olmuş sanırım meyvelerde..zaten meyvelerde tok tutmadı.Özlem' cim bugün ki menün çok sağlıklı olmamış. Kızlarda söylemiş çok fazla şekerli gıda tüketmişsin. Gerçi senin kilonda bu çok etkilemez ama yine de daha dikkatli olman lazım. 100 gr 100 gramdır. Çünkü kilo veremeyince morali bozuluyor insanın. Burcu sana jilian yapma demiş ama sen farketmemişsin galiba. Jilian sende kas yapar sen henüz kas yapacak kiloda değilsin. Yürüyüş yeterli kondisyon bisikleti de olabilir ama jilian yapma kesinlikle.
Az yeme zaten Özlem' cim. Sağlıklı beslen ama aç bırakma kendini. Aç olduğun zaman ipin ucu bir şekilde kaçar. Sporu da abartma günde 40 dk tempolu yürüyüş yeterli bence.
Bugün ki menün daha güzel. Ekmeklerin normal ekmek mi? Eğer normalse yeme, tam buğday yada çavdar al kendine.
jillian'ı nedendir bilmiyorum ama çok seviyorum bebişimde seviyor benimle birlikte yapıyor.en iyisi kendime bir hedef belirleyim o kiloya düşünce jillian'a başlayim geri.
Evde çavdar ekmeği tüketiyorum kaptan.yemekte görümcemdeydik kebabın yanına kebap ekmeği almışlar ondan yedim.
Cnm seninle tanışmamıştık sanırım.Ama çok sevindim.Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah..herkese merhaba..
arkadaslar kac gundur uğrayamıyorum,kusura bakmayın.ama bi bilseniz neler oldu :)
kısaca şöyle özetleyeyim :
teyze oluyorsunuz
hamileyim
Son düzenleme: