Nur' cum seni bu hafta listeye alıyorum çünkü almazsam eğer yakında diskalifiye olacaksın. Hatta aradan uzun zaman geçmiş neden olmadın kafam karıştı. :26: Ama iyi ki olmamışsınHemen listeye alayım seni.
Pardon yaaa çok uzun zaman geçmemiş ben karıştırmışım etapları ama hemen listeye girmen lazım. 65 i beklemeyelim.
***13. TAKIM 343. ETAP ***
canan456(63.2/62.6/0.6/%0.95)
cerenberen16 (89.4/89.1/0.3/%0.34)
evamaria (64.2/64.2/0/%0) Kilosu sabit
glmscs (92.9/92.9/0/%0) Bildirim yapmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
gubsej (93/93/0/%0) Kilosu sabit
kar_beyazi (74.1/74.1/0/%0) Kilosu sabit
ssercecik ( 72.7/67.4/0.53/%0.73) 333. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 10 a bölündü.
13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.29
yemek yapmayı bilmeden diyet yapmak çok zoryiyecek bir şey bulamıyorum. pırasa var oda tek sevmediğimm sebze yemeği. şimdi tarhana çorbası yapmayı denicem. sabahta 1 yumurta 4 zeytin 1 dilim ekmek yedim akşama da annem ne yaparsa onu yerim artık
günaydın kızlar dün çok işim vardı söylemiştim evimde sular donmuş tek umut bahçedeki çeşme oda dün inat etmişti bir türlü açılmıyordu etrafında ateş yakıp anca açabildik,bu gün durum gine aynı daha açılmış değil.bunlar bir tarafada ben harbi yaşlanıyorum artık dünün cuma olduğunu biliyorum ama tartı gününün bu gün olduğunu düşünüp sabah ilk iş tartıldım gelip buraya yazmak için sonra jeton düştü.sonuç olarak bu sabah 84.900 kıyafetli çıktım çok sevindim 86d an gr oynamıyordu.
canım kolay gelsin sana gerçekten işin çok zor
arada dalgın olabiliyor insan bende dalgınlıktan cuma değil de perşembe sabahı kilo bildirimi yapmıştım canım
olsun önemli olan vermen güzel de vermişsin tebrikler
evet canım bu konuda haklısın bir günde almadık ki bir günde verelim
canım menün güzel de şutopuz ekmeği ne anlayamadım
Günaydın kilolarımız birbirine yakın durumda.Bende 82.700 çıktım dün tartıda.. inşallah yavaş yavaş kurtulacağız.Bir günde almadık bu kiloları,bir günde veremeyiz deyip kendimizi motivee etmemiz lazımm..
Kizlarr bende geldimmm :) filecimle ayni gruptaydik fakat aktiflik olmadigi icin dewam edemedik kurallarinizi okudm 3hafta deneme surem war sanirim gunde en azda 5msj onada warim cuma gunleri kilo bildirimide yaparim en gec 11 30a kadarr
Günaydın kilolarımız birbirine yakın durumda.Bende 82.700 çıktım dün tartıda.. inşallah yavaş yavaş kurtulacağız.Bir günde almadık bu kiloları,bir günde veremeyiz deyip kendimizi motivee etmemiz lazımm..
Canim hosgeldin ben burcu 21 yasimdayim sozluyum 5 bucuj ayda filan 17 kilo vererk nezun oldun kendii isim is guc hedef kiko suanki kilo seklinde tanitirsan sevinirim.
Cnm bende 22yasindayim nisanliyim kamuda calisiom 97kg ym;((( 17agustosta dugunum war o zmana kadar vericem insallahhhh :) 65 70arasi olurum insallah yaa Allahim herkesi gonlundeki kiloya kavusturur insallahhhh hayirli kandiller kzlar bu arada:)
bakcanim diyet sayesinde yemek yapmayida ögrenirsin.
kolay seylerle basla istersen. bazen evde yiyemeyecegimiz yemeklerde yapiliyor.
misal balik izgara yap kendine tost makinesinde.
mantari tost makinesinde izgara yap.
mantari hasla.
brokoli hasla limonlayip ye.
yada brokoli karnabahar haslayip yogurtla ye.
sebze hasla yanina balik izgara yap ye.
patlican, biber domates firina at pisir kizartma gibi oluyor öyle yap yogurtla.
aklima gelen kolay seyler bunlar.
bende ilkbasta diyetteyim ne yapicam diye düsünüodum ama oluyor iste bi sekil.
kahvaltiya kendine müsli al sütle ye veya yumurta hasla yada az yag ile omlet yap.
veya domatesleri taada az yagla kavvur, icine yesil biber koy sonra sulaninca icine yumurta kir. menemen oluyor mis gibi. icine baharat ekle,kara biber cok önemli.
bisürü tarif yani
canım hoşgeldin burada inşallah kızların yardımıyla kurtuluruz kilolardan.Kizlarr bende geldimmm :) filecimle ayni gruptaydik fakat aktiflik olmadigi icin dewam edemedik kurallarinizi okudm 3hafta deneme surem war sanirim gunde en azda 5msj onada warim cuma gunleri kilo bildirimide yaparim en gec 11 30a kadarr
canım biz daha yeni başladık şimdiden kaçamak bozmaya çalışan ileler zamanlarda ister istemez yapılıyor zaten.denicem bunları çok teşekkür ederim ^_^
bide kızlar ben dün diyeti çok bozdum onun için bişey yazmadım buraya 72 kilodan 73 küsüre çıkmıştım. moralim çok bozuldu. 3 saat yürüyüş yaptım ayaklarıma kara sular indi ama faydasını gördüm galiba tekrar 72.1 kiloyumbidaha diyeti bozmak falan yok
afiyet olsun canım kilonu çok güzel koruyorsun.tam istediğim kilolardasın.sabah(08:15)
tereyağlı yumurta
3 zeytin
az peynir
1 dilim kızarmıs tam bugday
1 kutu süt
öğle(12:45)
1 kase yayla çorba salata
13:30
3 küçük mandalina
15:30
1 sade türk khvesi
akşam(18:00)
5 tane misket köfte(yemegin içinden seçtim)
5 yk kuru fasulye
soğan
cin biber
2.5 litre su
spor en kısa zamanda eklicem
canım hoşgeldin burada inşallah kızların yardımıyla kurtuluruz kilolardan.
canım biz daha yeni başladık şimdiden kaçamak bozmaya çalışan ileler zamanlarda ister istemez yapılıyor zaten.
afiyet olsun canım kilonu çok güzel koruyorsun.tam istediğim kilolardasın.
canlar mevlid kandiniz mübarek olsun.ALLAH BU GECE DUALARIMIZI KABUL ETSİN.
BU GÜNÜN MENÜSÜ:
iftarda:1 kase yayla çorbası
kepekli tost
1 limonlu soda
2 bardak su
ara.açıktım tekrardan 1 kase yayla çorbası
bu gün spor yapamadım.
canım ismin neydi unutmusum:26: kilomu koruyamadım diyebilirim canım 59 la mezun oldum 62 olmusum ve 8 şubatta nişanım var o nedenle bugün menü yazmaya başladım tekrar kontrol altına almam lazım kendimi yoksa elbisemin içine giremicem yarın veya salı regl olmam lazım bitsin sporada başlıcam 59 yada 58 i filan görsem yetrli daha azında gözüm yok
Allah kabul etsın cnm seninde kandilin mübarek olsun öncelikle sahura kalkmamak çok yanlış birşey çünkü iftara kadar metabolizman sıfırlıyor kendini ve iftarı birden yapınca hem doyumsuz oluyorsun hemde kan sekerin birden yükseldiği için yağ yakımı çok yavas oluyor yada hiç olmuyor. ama hafif olmus afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?