Nur' cum seni bu hafta listeye alıyorum çünkü almazsam eğer yakında diskalifiye olacaksın. Hatta aradan uzun zaman geçmiş neden olmadın kafam karıştı. :26: Ama iyi ki olmamışsın Hemen listeye alayım seni.
Pardon yaaa çok uzun zaman geçmemiş ben karıştırmışım etapları ama hemen listeye girmen lazım. 65 i beklemeyelim.
daha yeni listeye girip ayrildim diskalifiye deyince okuyunca sok oldum kaptancim
süpriz oldu benim icin
***13. TAKIM 343. ETAP ***
canan456(63.2/62.6/0.6/%0.95)
cerenberen16 (89.4/89.1/0.3/%0.34)
evamaria (64.2/64.2/0/%0) Kilosu sabit
glmscs (92.9/92.9/0/%0) Bildirim yapmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
gubsej (93/93/0/%0) Kilosu sabit
kar_beyazi (74.1/74.1/0/%0) Kilosu sabit
ssercecik ( 72.7/67.4/0.53/%0.73) 333. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 10 a bölündü.
13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.29
ve yeniden lsitedeyim
simdiden düne göre eksideyim kaptancim bugün tartildim.
haftaya cuma tartilmak dahada heyecanli olacak
10 haftada 5,3kg mi verdim ben
yemek yapmayı bilmeden diyet yapmak çok zor yiyecek bir şey bulamıyorum. pırasa var oda tek sevmediğimm sebze yemeği. şimdi tarhana çorbası yapmayı denicem. sabahta 1 yumurta 4 zeytin 1 dilim ekmek yedim akşama da annem ne yaparsa onu yerim artık
bakcanim diyet sayesinde yemek yapmayida ögrenirsin.
kolay seylerle basla istersen. bazen evde yiyemeyecegimiz yemeklerde yapiliyor.
misal balik izgara yap kendine tost makinesinde.
mantari tost makinesinde izgara yap.
mantari hasla.
brokoli hasla limonlayip ye.
yada brokoli karnabahar haslayip yogurtla ye.
sebze hasla yanina balik izgara yap ye.
patlican, biber domates firina at pisir kizartma gibi oluyor öyle yap yogurtla.
aklima gelen kolay seyler bunlar.
bende ilkbasta diyetteyim ne yapicam diye düsünüodum ama oluyor iste bi sekil.
kahvaltiya kendine müsli al sütle ye veya yumurta hasla yada az yag ile omlet yap.
veya domatesleri taada az yagla kavvur, icine yesil biber koy sonra sulaninca icine yumurta kir. menemen oluyor mis gibi. icine baharat ekle,kara biber cok önemli.
bisürü tarif yani
günaydın kızlar dün çok işim vardı söylemiştim evimde sular donmuş tek umut bahçedeki çeşme oda dün inat etmişti bir türlü açılmıyordu etrafında ateş yakıp anca açabildik,bu gün durum gine aynı daha açılmış değil.bunlar bir tarafada ben harbi yaşlanıyorum artık dünün cuma olduğunu biliyorum ama tartı gününün bu gün olduğunu düşünüp sabah ilk iş tartıldım gelip buraya yazmak için sonra jeton düştü.sonuç olarak bu sabah 84.900 kıyafetli çıktım çok sevindim 86d an gr oynamıyordu.
gecmis olsu susuzluk kolay degildir eminim. verdigin kilo icinde tebrik ederim canim.