En doğrusu Burcum.Bir haftadır arkadaşlarımın yanında kalıyorum. Her ne kadar şu anda sapıtmış olsam da bu halimle bile geçen yıla göre değiştiğimi farketmişler [gece yemekleri ve abur cubur yemiyorum artık (doğal olarak) ]
bende ekmekle yaşamaya başlamısım farkında olmadan bugunden itibaren ekmeksiz hayata merhaba dedim yanı eskisi gibi sabah yicem daha yemicem
kızlar ben geldım 2 gundur gıremedım k bakmayın sınavım vardı
Kizlar ben kendime engel olamiyorum biraz once sutlac yedim hemde 1 kase napcaz bole ya duzene girmem lazim benm
kızlar ben geldım 2 gundur gıremedım k bakmayın sınavım vardı
Kizlar ben kendime engel olamiyorum biraz once sutlac yedim hemde 1 kase napcaz bole ya duzene girmem lazim benm
Günaydın hanımlar...Evetttt bugun 6 ocak:)sigarasız bir hayata MERHABA...Hiçbir ilaç takviyesi olmadan hatta çevremde destek veren bi insan bile olmadan baş koydum bir yola Allah utandırmasın ihtiyacım yok onlara ben istedikten sonra.kiloyla beraber bu illettende kurtulacam inşallah.Şimdilik o düşmanın yerine bitki çayı ve suyu koymaya çalışıyorum.canım her istediğinde su içecem dedim kendime 10 lt bulmaz inşallah bugun:)
Ben de meyve yedim. Arkadaşım ders çalışıyoruz diye tabak hazırlamış. O kadar zahmet etmiş ben de yedimHoş sabahlayacağım için çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Neyse asıl konuya dönelim. [TABLE="class: calorie, width: 400"]
[TR]
[TD]Sütlaç[/TD]
[TD]1 kase (150g)[/TD]
[TD]178[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
olarak görünüyor. Hem de gece gece Burcum. Kaç ay uğraştın kilo verdin canım bak artık tarih de aldınız. O güne kadar tekrar kilo alabilirsin. Ne yapalım bireysel olarak ceza sistemini deneyelim mi tekrar?
Günaydın hanımlar...Evetttt bugun 6 ocak:)sigarasız bir hayata MERHABA...Hiçbir ilaç takviyesi olmadan hatta çevremde destek veren bi insan bile olmadan baş koydum bir yola Allah utandırmasın ihtiyacım yok onlara ben istedikten sonra.kiloyla beraber bu illettende kurtulacam inşallah.Şimdilik o düşmanın yerine bitki çayı ve suyu koymaya çalışıyorum.canım her istediğinde su içecem dedim kendime 10 lt bulmaz inşallah bugun:)
Günaydın merhaba arkadaşlar.. bende aranıza katılabilirmiyim ? daha öncede kilo verdim burada ama diyeti bırakınca 4 kg geri aldım. aktif olan bi grupta tekrardan destek alıp aldığım kiloları geri vermek istiyorum. yardımcı olurmusunuz ? :18:
Bende Gözde 20 yaşındayım Allah tamamına erdirsin VasthaNeradabende toplamda 20 kg vermiştim. ama rejime tam olarak başlangıç kilom 68.800 dü 54 e kadar düştüm Nisan 1 den temmuz ayına kadar. tabiki ramazandan sonra bıraktım rejimi ve 58 oldum. bugün tartılmadım ama 58 59 civarındayım kesin bide regl olcam sanırım şişiyorum. tekrar 54 52 olsam bırakcam
bu arada bende çalışıyorum sekreterim. açıköğretimdende üniversite 2. sınıf öğrencisiyim ama bu sene inşallah örgün öğretime geçicem o yüzden de ortam olacağı için iyice kilo vermek istiyorum
o zaman aramıza hoşgeldin canım tekrar tanıtmıyorum kendimi yarın tam bi tartılırsan kilonu o şekilde yazayım hedef kilonuda boyuna göre yazalım cnm
kusura bakma burcu ismini yanlış kopyalamışım Allah tamamına erdirsin diye senin için söylemiştim aslındaboyum 1.62 hedefim kaç olsun sizce ? yarın tam kilomu söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?