***13. TAKIM 342. ETAP ***
canan456(62.6/63.2/-0.6/%-0.96)
cerenberen16 (87.5/89.4/-0.24/%-0.27) 334. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 8' e bölündü.
evamaria (64.5/64.2/0.3/%0.47)
glmscs (92.9/92.9/0/%0) Kilosu sabit
gubsej (91.4/93/-1.6/%-1.75)
kar_beyazi (73.4/74.1/-0.7/%-0.95)
ysfmir (67/68.6/-1.6/%-2.39) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13.TAKIM ORTALAMASI: % -0.84
Kızlar bu listeye diyecek hiç bir söz bulamıyorum. 13. Takımın şimdiye kadar aldığı en kötü sonuç. Nihal, Zeynep ve gül hariç herkese çok ama çok kızdım. Hele derya sana çok fena kızdım. Nasıl aldın bir haftada bu kadar kiloyu.
Haftaya takımdan kesin ama kesin birincilik istiyorum. çünkü bu hafta sarı kartımız olacak. Herkes kendini ona göre ayarlasın.
Kızlar saat kaç oldu hala kimsecikler yok ortada. Ayyy çok kötü bir hafta yaaaa. Nerdesiniz toparlanın artık
Bu arada bende kilo bildirimimi yapayım.
Geçen hafta: 61.7
Bu hafta : 62.1
Hiç dikkat etmememe ve regl olmama rağmen bir çoğunuzdan daha az kilo almışım. Demek ki bu kilo alanlar olayı iyice abartmış. Çünkü benim yemediğim hiç bir şey yoktu.
Haftaya takımdan kesin birincilik bekliyorum. Ona göre.
Geçen hafta-->91.4
Bu hafta-->93
Fark--> +1600
Çok üzgünüm
gecen hafta: 73.4
bu hafta: 74.1
kılom + maalesefofff
Gunaydın kızlar
aslında izinliyim ama kilomu yazayım da azcık utanayım!
Gecen hafta 64.2
bu hafta 65.2
fark +1 kg
yuh bana ne diyeyim.. Toplanmam lazım final minal bahanesine sıgınmışım, halime bakın!
günaydın..
Ebrucum beni izne ayırırmısn bu ay çok yoğunum yeterli katılımım olmuyor..
diyet konusunda da doktora gideceğim unutkanlık ve stres hat safhada..kiloda verdiğimi 2 günde geri aldım..grubuda kötü etkiliyorum..
geçen hafta :67
bu hafta:68.6
kızlar
maalesef bu hafta +++lardayım
geçen h. : 62.6
bu h. : 63.2
çok üzgünüm.bunun sebebi bu hafta takıma pek uğrayamamış olmam biliyorum.motivasyonum düştü
bu hafta daha düzenligelmeye çalışacağım.
ebrucum teşekkür ederim beni takıma aldığın için çok sevindim
bundan sonra tam gaz devam inan
ebrucum ne desen haklısın gerçekten çok kötü bir liste
ben kendi adıma haftaya dair çok daha iyi olacağım
haftaya elbirliği ile alalım birinciliği ve derece de yapalım
ben adayım derece için haftaya hiç mütevazi olamıyacağım
Seni bu hafta verdiğin kilo için ayrıca tebrik ederim. Ortalaman her ne kadar - olsa da bu hafta maşallah güzel kilo verdin. Haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorum inşallah. Biran önce toparlanması lazım takımın yoksa bu durum böyle gitmez.
ebrucum tüm duygularımla katılıyorum sana
ayrıca bir kalkınma planı yapmamız lazım
mesela görev dağılımı yapalım
mesaj sayma hedef kilo belirleyip ona göre bir kendi içimizde denetim mkanizması oluştursak bence faydası olur
Bütün önerilere açığım. Fikirlerinizi yazabilirsiniz. Ayrıca yarışmaya katılmak isteyenler topiğinde gördüğünüz herkesi buraya çağırın. Biraz daha kalabalıklaşmamız lazım. Ne kadar paylaşım o kadar motivasyon. Bu hafta bende dönüyorum tekrar diyete. Hep birlikte toparlanırız inşallah. Bakın bugün bile paylaşım ne kadar çoğaldı düne göre.ebrucum yaptırımlar mı yapsak artık takım çok dagıldı
Aynen canım senin biran önce toparlanman lazım. Bu hafta kendini ileriye götüreceğine geriye götürdün. Ama dediğim gibi dün dünde kaldı. Geçmişi unut ileriye bak. Pişmanlık fayda etmiyor. Önemli olan gelecek.yuhhh ne berbat haldeyiz bu ne ya kınayın yerin dibine girsek daha iyiydi.Kızlar felaket resmen yarını beklemicem eve gidince spor mahiyetinde tam gaz iş yapacam haftaya uçmamız lazım o kadar emeğe yazık ya 1 haftada ne hale geldik aylardır ugraşıyoruz.zaten pazartesi de sigarayı bırakacam acil toparlamam lazım kendimi yoksa 106 yı tekrar görmek içten değil böyle giderse...Asla dönmek istemiyorum o kiloya daha 89u göremedimsporsuz da olmuyor arkadaşlar düzene sokmak gerek ya...
Bütün önerilere açığım. Fikirlerinizi yazabilirsiniz. Ayrıca yarışmaya katılmak isteyenler topiğinde gördüğünüz herkesi buraya çağırın. Biraz daha kalabalıklaşmamız lazım. Ne kadar paylaşım o kadar motivasyon. Bu hafta bende dönüyorum tekrar diyete. Hep birlikte toparlanırız inşallah. Bakın bugün bile paylaşım ne kadar çoğaldı düne göre.
Aynen canım senin biran önce toparlanman lazım. Bu hafta kendini ileriye götüreceğine geriye götürdün. Ama dediğim gibi dün dünde kaldı. Geçmişi unut ileriye bak. Pişmanlık fayda etmiyor. Önemli olan gelecek.
Senin kilo durumun nasıl Burcu' m? Benim 1,1 fazlalığım var maalesef
Bütün önerilere açığım. Fikirlerinizi yazabilirsiniz. Ayrıca yarışmaya katılmak isteyenler topiğinde gördüğünüz herkesi buraya çağırın. Biraz daha kalabalıklaşmamız lazım. Ne kadar paylaşım o kadar motivasyon. Bu hafta bende dönüyorum tekrar diyete. Hep birlikte toparlanırız inşallah. Bakın bugün bile paylaşım ne kadar çoğaldı düne göre.
Aynen canım senin biran önce toparlanman lazım. Bu hafta kendini ileriye götüreceğine geriye götürdün. Ama dediğim gibi dün dünde kaldı. Geçmişi unut ileriye bak. Pişmanlık fayda etmiyor. Önemli olan gelecek.
Fundacim berbat durumdayiz bu hafta bence de ucmaliyiz spor konusunda kilomuz cok daha agir spor yapma yuruyus yap yoksa agir spor yaparsan bacaklarin kalinlasiryuhhh ne berbat haldeyiz bu ne ya kınayın yerin dibine girsek daha iyiydi.Kızlar felaket resmen yarını beklemicem eve gidince spor mahiyetinde tam gaz iş yapacam haftaya uçmamız lazım o kadar emeğe yazık ya 1 haftada ne hale geldik aylardır ugraşıyoruz.zaten pazartesi de sigarayı bırakacam acil toparlamam lazım kendimi yoksa 106 yı tekrar görmek içten değil böyle giderse...Asla dönmek istemiyorum o kiloya daha 89u göremedimsporsuz da olmuyor arkadaşlar düzene sokmak gerek ya...
Kızlar herkesi birer birer tebrik ederim. (!) Bu haftanın sonuncusu olduk. Yazık ki ne yazık
Durumlar.vahim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?