Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar. Sanırım ben yokum gelemiyorum diye kimseler uğramamış takıma. Eeee artık canlanma zamanı. Herkes toparlasın lütfen kendini. Kaç gündür gelip bakıyorum çok kötü durumda takım. İnanın benim bile yazmak gelmedi içimden. Bu arada bugün itibariyle süt iznimin ilk altı aylık bölümü olan 3 saatlik kısmı bitti. Yani yeni mesaim artık 09:30 da başlıyor Saat 11 de işe gitmek çok güzeldi.
selamlarrrrrrr ben geldimmmmmmm herkesin yeni yılı kutlu mutlu az kalorili bol sporlu mis vücutlu olsun
Gezdim yedim geldimmmm.dün gece geldim bugun de işteyim yorgunum işler birikmiş sormayın ev desen öylesine...Ama benim moralim bunlara değil yediğim yemeklere bozuk okdar da yürüdüm hiç mi etkilemez ya hay yemez olaydım o börekleriMotivasyonum gitti takımıda zora sokacam kızlar şimdiden özür dilerim bir günlük dikkat etmeylede toparlayamam heralde ama kaldığım yerden devam ediyorum.Ne güzel kaçamaksız gidiyodum ya şimdi tüm şevkim kırıldı göbeğimi tavana çıkmış gibi hissediyorum mutsuzum
İnşallah canım bende yeni sayfa açtım bambaşka olacak bundan sonra.Ya evet grubun durumu hiç iyi değil herkes baktım kimse yazmayınca yazmadım diyor olmaz ki ama böyle her sayfaya giren bişey yazsa dolar burası illa birilerine cevap vermek için değil ne yaptıgımızı araştırdıklarımızı paylaşsak bile güzel olur.ben boş durdurmicam valla burayı motive olmak bizim elimizde canlı tutmamız lazım.ebrucum gerçekten takım boş bende arada uğruyorum gerçekten
ama buna çözüm bulalım elbirliği ile
süt iznin de kötü olmuş canım
ama sağlıklı olsunlarda
amin canım amin
canım buradan devam et canım
bundan sonra kaçamak yok
bak ben yeni yılla yeni bir sayfa açtım hayatıma
Canım çok erken değil mi bu kanıya varabilmek için ama sen bilirsin...Kaptan ben gruba girmeden ayrılmak istiyorum ..gerçekten motıveolmama yardımcı olmadı burası ..grup çok durgun ,.ama rejime devam tatbikinde..kızlar sizlerde inş istediğiniz kilolara ulaşırsınız ..
İnşallah canım bende yeni sayfa açtım bambaşka olacak bundan sonra.Ya evet grubun durumu hiç iyi değil herkes baktım kimse yazmayınca yazmadım diyor olmaz ki ama böyle her sayfaya giren bişey yazsa dolar burası illa birilerine cevap vermek için değil ne yaptıgımızı araştırdıklarımızı paylaşsak bile güzel olur.ben boş durdurmicam valla burayı motive olmak bizim elimizde canlı tutmamız lazım.
Canım çok erken değil mi bu kanıya varabilmek için ama sen bilirsin...
Kaptan ben gruba girmeden ayrılmak istiyorum ..gerçekten motıveolmama yardımcı olmadı burası ..grup çok durgun ,.ama rejime devam tatbikinde..kızlar sizlerde inş istediğiniz kilolara ulaşırsınız ..
Hoş geldin canım Olan olmuş artık. Unut biran önce geçmişi. Kaldığın yerden aynen devam. Moralin bozulmasın bundan sonra daha çabuk gidecek kilolar. Arada böyle olur. Önemli olan diyeti tamamen bırakmamak.selamlarrrrrrr ben geldimmmmmmm herkesin yeni yılı kutlu mutlu az kalorili bol sporlu mis vücutlu olsun
Gezdim yedim geldimmmm.dün gece geldim bugun de işteyim yorgunum işler birikmiş sormayın ev desen öylesine...Ama benim moralim bunlara değil yediğim yemeklere bozuk okdar da yürüdüm hiç mi etkilemez ya hay yemez olaydım o börekleriMotivasyonum gitti takımıda zora sokacam kızlar şimdiden özür dilerim bir günlük dikkat etmeylede toparlayamam heralde ama kaldığım yerden devam ediyorum.Ne güzel kaçamaksız gidiyodum ya şimdi tüm şevkim kırıldı göbeğimi tavana çıkmış gibi hissediyorum mutsuzum
Hoş geldin Zeynep' cim sana da mutlu yıllarselam kızlar
herkese mutlu yıllar
Merak etme canım yakında toparlanırız yine. Arada böyle oluyor. Yeter ki siz pes etmeyin. Hep burda olun. Süt izni gerçekten kötü oldu ama napcaz mecburen alışcazebrucum gerçekten takım boş bende arada uğruyorum gerçekten
ama buna çözüm bulalım elbirliği ile
süt iznin de kötü olmuş canım
ama sağlıklı olsunlarda
amin canım amin
canım buradan devam et canım
bundan sonra kaçamak yok
bak ben yeni yılla yeni bir sayfa açtım hayatıma
Karar senin canım. Umarım hedefine ulaşırsın.Kaptan ben gruba girmeden ayrılmak istiyorum ..gerçekten motıveolmama yardımcı olmadı burası ..grup çok durgun ,.ama rejime devam tatbikinde..kızlar sizlerde inş istediğiniz kilolara ulaşırsınız ..
Düşünsene Funda benim bile yazmak gelmedi içimden :26: Çünkü biliyorum ki ben yazmaya başlasam gerisi gelecek. Ama yazacak vaktimde pek yoktu. Zaten arada bir böyle boşlamak lazım bi şeyleri. İnşallah en kısa zamanda düzeleceğiz.İnşallah canım bende yeni sayfa açtım bambaşka olacak bundan sonra.Ya evet grubun durumu hiç iyi değil herkes baktım kimse yazmayınca yazmadım diyor olmaz ki ama böyle her sayfaya giren bişey yazsa dolar burası illa birilerine cevap vermek için değil ne yaptıgımızı araştırdıklarımızı paylaşsak bile güzel olur.ben boş durdurmicam valla burayı motive olmak bizim elimizde canlı tutmamız lazım.
Canım çok erken değil mi bu kanıya varabilmek için ama sen bilirsin...
Evet canim ayni fikirdegiz
2014 u kendime diyet yili ilan ettim
1 yilda 25 kilo vermek amacim
65 kiloya ulasmak amacim bu yil
Bende sana katiliyorum canim bakip kimsenin yazmadigini gorunce cikiyoruz aslinda herkes iki kelime yazsa burasi hareketlenir
Hoş geldin canım Olan olmuş artık. Unut biran önce geçmişi. Kaldığın yerden aynen devam. Moralin bozulmasın bundan sonra daha çabuk gidecek kilolar. Arada böyle olur. Önemli olan diyeti tamamen bırakmamak.
Hoş geldin Zeynep' cim sana da mutlu yıllar
Merak etme canım yakında toparlanırız yine. Arada böyle oluyor. Yeter ki siz pes etmeyin. Hep burda olun. Süt izni gerçekten kötü oldu ama napcaz mecburen alışcaz
Karar senin canım. Umarım hedefine ulaşırsın.
Düşünsene Funda benim bile yazmak gelmedi içimden :26: Çünkü biliyorum ki ben yazmaya başlasam gerisi gelecek. Ama yazacak vaktimde pek yoktu. Zaten arada bir böyle boşlamak lazım bi şeyleri. İnşallah en kısa zamanda düzeleceğiz.
Hedefin süper canım. Hadi bakalım inşallah 2015 te çıpçıtır iki kız annesi bir hatun olacaksın. Vawww hayali bile güzel bence.
Kızlar ben yine felaket hastayım. Bu yıl hastalık çıkamadı bizim evden bir türlü. Dün akşam regl oldum. Sanırım o dönem bağışıklığım zayıflıyor. Bugün akşama doğruda iyice hastalandım. Her yerim ağrıyor.
ebrucum aman dikkat herkes kiriliyor ben de toparlayamadim ama kekik adacayi ihlamur karisimi baya iyi geldi.cok gecmis olsunnn.Kızlar ben yine felaket hastayım. Bu yıl hastalık çıkamadı bizim evden bir türlü. Dün akşam regl oldum. Sanırım o dönem bağışıklığım zayıflıyor. Bugün akşama doğruda iyice hastalandım. Her yerim ağrıyor.