- 8 Ekim 2008
- 654
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sidanur tebrikler canım 3. olmuşsun.
amaan kızlar 8. olmuşuzz haftaya çok güzel şeyler olmalıı ben mesele 65.5 olmalıyımm en azz ooff tedirgin oldumm bu akşam yemek yemicem valla yeşil çay içerimm ama karnım nasıl kurluyor anlatamam :roflol:
arkadaşLar boşyer var gaLiba ?
Canım teşekkürler lapa diyetini kesinlikle tavsiye ediyorumdereceye giremesek bile herkes çok güzel mücadele etti,tebrik ediyorum arkadaşlarım sizleri.sidanur özellikle seni.umarım haftaya dereceye gireriz.inanıyorumki bu hafta herşey çok farklı olacak.
amaan kızlar 8. olmuşuzz haftaya çok güzel şeyler olmalıı ben mesele 65.5 olmalıyımm en azz ooff tedirgin oldumm bu akşam yemek yemicem valla yeşil çay içerimm ama karnım nasıl kurluyor anlatamam :roflol:
Canım benim teşekkürler sonunda 60 lı kilolarıda gördüm çok mutluyum
12. takımdan tugce75.6) / 68/ 7.6/10.05%)
Bir haftada bu kadar kilo vermesi normal mi sizce. Yağlarını mı aldırdı acaba. Şike var itiraz ediyorum:)
Bir haftada bu kadar kilo vermesi normal mi sizce. Yağlarını mı aldırdı acaba. Şike var itiraz ediyorum:)
ben de yemeğimi yedim. Sadece su ve yeşil çay bu saatten sonra.
Ben de haftaya 63 olmayı hedefleliyorum. Gerçi bu kiloma bile inanamıyorum, kıyafetlerim oluyor. 13.5 kilo verdim doğumdan bu yana.kaydirigubbakcemile2
Melis sen çok iyisin canım daha doğum yapalı 7 ay bile olmadı ama kilocuklar gitti çevrendekiler şaşırmıyor mu
ii akşamalar arkadaşlar 8. olmuşuz umarım haftaya daha ii olur
sidanur tebrik ederim
bugün benim arkadaş toplantım vardı herkes çok incelmişsin dedi özellikle göbek gitmiş diyorlar
arkadaşlar sadce 500 gr verdim demekki soğan suyu çok işe yarıyor hepinize tavsiye ederim
selam kızlar.8.liğimizi kutlarım benneyaptımki bu arada 12.takımdaki arkadaşın maşallahı var.sormak isterim nasıl verdin kiloları diye.kaydirigubbakcemile2 ben bu akşam.1 kase dolusu salata yedim arkadaşlar.ve daha bir şey yemeyi düşünmüyorum.çok acıkırsam elma yerim.bu sefer daha sıkı tutmak istiyorum kendimi ama 1 kase dolusu salatada fazlatdı ama seviyorum ne yapayım yatasıya kadar inşallah 1 lt su içerim.bu arada sandoloz sakızı diğye birşey okudum oluşan yağları yakmada yarın alıp denemeye başlıcam inşallah işe yarar.gerçi okuduğum kadarıyla herkes memnun bakalım bende faydası olacakmı.