sabahlar olmasın bugün kızlaaar yapcak bir şey yok anacım
Allah zihin acikligi versin fistik:)hep oyle olur ya zaten millet olarak son saniye isleri severiz sabahla bakalim kahve yerine elma ye uyku aciyomus:) kolay gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen nickle gerçek isim uyuşmuyor canım o yüzden sordum Bu arada Feride ismini çok severimCnm ismim feride
Geçmiş olsun canım. Umarım düzelir en kısa zamandaKaptancım beni yok yazmayın. Kızımın bir kaç gündür gözünde kaşıntı ve ağrı vardı. Bugün kudret göze götürdüm. İltihaplanmış. Eve şimdi geldim daha. Yarın detaylı yazarım. Herkese iyi akşamlar.
Allah kolaylık versin Buse' cim inşallah bütün sınavların güzel geçerkızlar iyi akşamlar anca geldim :) bugünkü sınavlarım iyi gecti ama yarınki sınavlara henüz hiç çalışmadım. yetişmeyen derslerden sınav olcam yarın. sadece yarınki 1 derse çalışabildim. 2 ders daha var. bana dua edin ya çok kaynatmışsınız geçmişe şimdi bakamıycam o yüzden. hepinizi öpüyorum
Bazen nickle gerçek isim uyuşmuyor canım o yüzden sordum Bu arada Feride ismini çok severim
Geçmiş olsun canım. Umarım düzelir en kısa zamanda
Allah kolaylık versin Buse' cim inşallah bütün sınavların güzel geçer
menüm
sabah 07.15
yarım kase nesfit
yarım haşlanmış yumurta
3 zeytin
çeyrek dilim kepekli ekmeğe tahin
yarım kk b peynir
yarım kaşarlı tost
ara 11.15
yarım simit
öğle-akşam 16.30
1 minik ıspanaklı börek
kaşarlı meydonozlu omlet
2 zeytin
çeyrek kabak tatlısı
1 dilim pastırma
1 tatlı kaşığı bal
1 dilim kepekli kızarmış ekmek
3 lt su
kızlar sınav yüzünden böyle oldu. eve gelmedik sonrasında yengemdeydik. daha bir şey yemiyorum. yarın da iyi bi menüm olmayacak cünkü dışarda olcam ilk 2 sınavım sabah 09.30 da başlıcak. diğeri 2 de baslıcak. ama p.tesi toparlayacağım kesin.
hedefim bu hafta -600 yani düz 52
ayy eveeet o ondaan önceki kilomdu ne güzel sevindiydimmmm((Canan' cım geçen haftaki kilo bildirimin 63.9 canım. Doğal olarak 0.4 vermiş oluyorsun. Sanırım yanlış hatırladın geçen haftaki kilonu :26:
Hoş geldin canım. Çok çok geçmiş olsun. Umarım şimdi çok daha iyisinizdir. Çocuklar hastalanınca çok kötü oluyor hayat
Tebrik ederim canım. Büyük ihtimal uzun süre regl olamamanın verdiği bir sonuç bu. İnşallah haftaya daha iyi bir kilo verirsin. Çünkü bu kilolarda haftada en az 1 kilo gitmeli mutlaka. Sonra bizim gibi haftada 100-200 ancak verebiliyorsun. Şimdiden bol bol ver ki sonradan sıkılma diyetten.
Azda olsan verdin önemli olan o ama yüksek kilolarda çok daha fazla verebileceğini biliyorsun. Hadi bakalım ay sonunda senden 90 altı bir kilo bekliyorum. Artık veda et 9 lu rakamlara.
Haftaya regl şişkinliğin ve ödemin gidince çok iyi bir sonuç alacaksın. Hatta bu dönemde ne kadar iyi beslenirsen sonucun daha iyi olur. Bırakma sakın kendini.
Tebrik ediyorum Buse' cim gayet güzel bir sonuç .
Seni 6 lı rakamlarda görmek çok güzel Nur' cum. Tebrik ediyorum senide. Az olsun ama olsun. Önemli olan kilo vermek.
Aslında istediğim üniversitedeki kiloma dönmek ama artık imkansız gibi. 36 beden giyebilmek istiyorum. 38 şuan bana büyük bir rakam gibi geliyor. :26:Aslında bu kilomda sıkılaşırsam çok rahat 36 beden olurum ama spor yapamıyorum. Artık akşamları yürümeye başlayacağım hatta koşabilirim bile. Bakalım ne kadar etkileyecek. Bu arada jiliana yeniden göz gezdirdim çok zor görünmedi ama başlamak lazım. Kararsızım. Eve yakın bir spor salonu bulabilsem süper olacak ama oyyyy oyyyyy bu konu canımı çok sıkıyor
Allah yardımcın olsun canım. Umarım bütün derslerinden iyi not alırsın
Tam kızılacak bir durum. Her hafta mutlaka listede birisi + oluyor. Anlaştınız mı naptınız? Çok kızdım sana Tuba çokkkk
Senide tebrik edemeyeceğim canım çünkü 300 alıp 300 veriyorsun. Doğal olarak 1 ileri 1 geri yapıp yerinde sayıyorsun. Artık silkelen ve kendine gel lütfen. Bak bu hafta Tuba'yla kilolarınız gramı gramına aynı. Yarışın bence.
Az olsun bizim olsun Derya' cım. Tebrik ederim.
Hiç sorma Burcu' cum yaaa bugün bir yedim bir yedim sorma. İçimdeki öküz çıktı yine ortaya. Biliyorum ki tamamen psikolojik. Bugünden sonra yine diyete tam gaz devam ama liste çok geriyordu beni. Şimdi daha rahat yapabileceğim. Bekle beni Burcu az kaldı seninle aynı olmama
ayy eveeet o ondaan önceki kilomdu ne güzel sevindiydimmmm((
haklısın ne diyeyim kaptancm
kızlar u an kayınvalidemlere geldik.
2 ay kadar önce kayınpederimi kaybettik.eşim daha kendini toparlayamamıştı.
şimdi de eşimin kardeşi rahatsız yaklaşık 3 senedir...şu kötü olan hastalık.....o kadar zayıflamış ki...karşında bir insan eriyip giderken bir şey yapamamak ne acı....
eşim yarın pnu doktora götürecek bilgisayarı da götürecek.belki birkaç gn gelemem.
bakcam hemen
sağ ol canım
süpeeeerrrr
çok geçmiş olsun canım
en güzel yüzmek. fırsat olsa da yüzsem
36 ya gelince de 34 olmak istiyor insan ama memişler gidiyor. kocişler pek sevmez bence bu işi bence sporla 36 olabilirsen süper olur kaptan cünkü memişler mühim
güzel menü spor da var afiyet olsun
bence bu menü az canım ya :26:
nugget olmamış ve pide hiç olmamış canım yarın toparla
harikaa çok sevindim senin için hayırlı olsun
canım az bu menüler az hiç beğenmedim ya
hoş geldin aramıza. ben buse 24 yaşında bekarım. 1.58 boyundayım. aöf okuyorum onun dışında öss hazırlanıyorum tekrar. bu ara gelemiyorum sınavlarla başım dertte. yarın sınavım var hatta ama ben burdayım :18: daha önce burdan mezun oldum 50 kg ile toplamda takımla 9 kg verdim ama genelde 20 kg verdim. 48 düşmüştüm sonra geri aldım kilo ve geldim şimdi 52-53 arasıyım. hedefim 48 yine sonrasında da 45 olabilir insanın verdikçe veresi geliyor.
akşam geç olmsa güzel menü bence gayet. afiyet olsun
canım çok geçmiş olsun iyi akşamlar
sağ ol zeynepcim duramadım yine okudum geçmişi :18: çalışmam lazım sabahlıycam sanırım
menüm
sabah 07.15
yarım kase nesfit
yarım haşlanmış yumurta
3 zeytin
yarım kk b peynir
yarım kaşarlı tost
ara 11.15
yarım simit
öğle-akşam 16.30
1 minik ıspanaklı börek
kaşarlı meydonozlu omlet
2 zeytin
çeyrek kabak tatlısı
1 dilim pastırma
1 tatlı kaşığı bal
3 lt su
kızlar sınav yüzünden böyle oldu. eve gelmedik sonrasında yengemdeydik. daha bir şey yemiyorum. yarın da iyi bi menüm olmayacak cünkü dışarda olcam ilk 2 sınavım sabah 09.30 da başlıcak. diğeri 2 de baslıcak. ama p.tesi toparlayacağım kesin.
Gelemedim kızlar bugün. Minik kuzunun doktor kontrolü vardı. Tahlil vermek için çok bekledik. Sonrasında da vakit geç olunca araba bozuk olduğu için eve gitmek için eşimin mesaisinin bitmesini bekledik. Anlayacağınız tüm gün dışardaydım. Tahlil sonuçlarını pazartesi göstereceğiz inşallah doktora. Şimdilik kaçıyorum yine. Hepiniz kocaman öpüldünüz
08.30 sabah kahvaltı: 1 dilim tambugdy ekmeki
1 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 fıncan sekerlı cay :)
oglen :1 fıncan cay
Ara: bır dılım ayva
19.30 Aksam yemegı : 1 porsyn turlu
1 kucuk porsyon makarna
1 dılım ekmek
1 kucuk kase cacık
sabah kalkınca egzersız yaptım . Ayrıca yarım saat öncede leslıe ıle yuruyus 3 mıl yaptık esimle :)duşumu aldım raporumuda verdım :)belkı bı bardak cay ıcerım :)
güzel menüama turşu olmayaymış iyiymiş.öncelik dünkü menü can..
sabah : 07:45
1 adet yumurta
4 kaşık müsli
3 adet zeytin..
ara 10:45
10 adet badem
öğle 12:45
4 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurtla
1 dilim çavdar ekmeği
ara 15:00
yy yağlı sütle yarım bardak salep
akşam 18:15
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
1 kornişon turşu
su 2.3 litre..
su ayarı içim formülde vereyim..0.03 * kilonuz = günlük tüketeceğiniz su miktarı..
spor eşimle bol gergin dk full stres salepp ılık olmuş uzattıda uzattı salep damağını yakacakmış vır vır vır ..
sonuç 2 saat bol çeneden sonra kalktı kendi yaptı üfleye üfleye yana yana içti her seferinde bak böyle damağı yakacak diyerek beni deli etti.. çokta tın yaneeeeeeeeee
ve gelelim bu hafta yokluğuma..aşırı yorgundum halsiz isteksiz..evin işini bile zoraki yaptım azcukta ufaklık öksürünce katılımım düştü..Birde durduk yerde yine elim ayağım uyuştu b12 eksikliğinden şüpheleniyorum..birde magnezyum eksikliği spordan sonra ortaya çıktı sporda aşırı terliyorum 1 saatlik spor sonrası üstüne kaçırmış çocuk gibi heryerimden su akıyor ..öyle sauna şort eşofman filan yok..direk askılı spor atlet ve normal eşofman altı sonuç bu oluyor.spor sonrası maden suyu ve ayran karıştırp içmeye başlayınca uyuşma kesildi ama aşır unutkanlık baş gösterdi kısaca lafı uzatmayayım hava düzelince kan tahlili yaptırcağım..Malum burada 50-60 cm kar oldu daha bugün hava az acık..ve şimdi geçmişe bakayım..
Rabbim acil şifa versn inşALLAH..ayy eveeet o ondaan önceki kilomdu ne güzel sevindiydimmmm((
haklısın ne diyeyim kaptancm
kızlar u an kayınvalidemlere geldik.
2 ay kadar önce kayınpederimi kaybettik.eşim daha kendini toparlayamamıştı.
şimdi de eşimin kardeşi rahatsız yaklaşık 3 senedir...şu kötü olan hastalık.....o kadar zayıflamış ki...karşında bir insan eriyip giderken bir şey yapamamak ne acı....
eşim yarın pnu doktora götürecek bilgisayarı da götürecek.belki birkaç gn gelemem.
çayların şekersiz olsa daha şık bir menü olur..sporda çok güzel..08.30 sabah kahvaltı: 1 dilim tambugdy ekmeki
1 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 fıncan sekerlı cay :)
oglen :1 fıncan cay
Ara: bır dılım ayva
19.30 Aksam yemegı : 1 porsyn turlu
1 kucuk porsyon makarna
1 dılım ekmek
1 kucuk kase cacık
sabah kalkınca egzersız yaptım . Ayrıca yarım saat öncede leslıe ıle yuruyus 3 mıl yaptık esimle :)duşumu aldım raporumuda verdım :)belkı bı bardak cay ıcerım :)
ebru sizde geçmiş olsun tekrardan sonuçlar iyi çıkar inşALLAH.Gelemedim kızlar bugün. Minik kuzunun doktor kontrolü vardı. Tahlil vermek için çok bekledik. Sonrasında da vakit geç olunca araba bozuk olduğu için eve gitmek için eşimin mesaisinin bitmesini bekledik. Anlayacağınız tüm gün dışardaydım. Tahlil sonuçlarını pazartesi göstereceğiz inşallah doktora. Şimdilik kaçıyorum yine. Hepiniz kocaman öpüldünüz
Sınavdan dolayı olduğu için yorum yok..oldukça karışık menün çünkü..menüm
sabah 07.15
yarım kase nesfit
yarım haşlanmış yumurta
3 zeytin
yarım kk b peynir
yarım kaşarlı tost
ara 11.15
yarım simit
öğle-akşam 16.30
1 minik ıspanaklı börek
kaşarlı meydonozlu omlet
2 zeytin
çeyrek kabak tatlısı
1 dilim pastırma
1 tatlı kaşığı bal
3 lt su
2 çocuk ve çalışmak gerçekten daha zor ..canım zor ama hayat şartları
matematik öğretmeniyim canım
canım aslında branşım açısından da çok yoğunum
çünkü hazırlıksız gidemessin
en çok evde yaptığım hazırlık zamanımı alıyor
geçmiş olsun..Kaptancım beni yok yazmayın. Kızımın bir kaç gündür gözünde kaşıntı ve ağrı vardı. Bugün kudret göze götürdüm. İltihaplanmış. Eve şimdi geldim daha. Yarın detaylı yazarım. Herkese iyi akşamlar.
başarılar canım..kızlar iyi akşamlar anca geldim :) bugünkü sınavlarım iyi gecti ama yarınki sınavlara henüz hiç çalışmadım. yetişmeyen derslerden sınav olcam yarın. sadece yarınki 1 derse çalışabildim. 2 ders daha var. bana dua edin ya çok kaynatmışsınız geçmişe şimdi bakamıycam o yüzden. hepinizi öpüyorum
kolay gelsin..selam kızlar nasılsınız
ben ancak bitirebildim işlerimi
uzun süredir evde olmayınca
birde yarına hem öğlene hem de akşama bebek görmeye gelcekler
biraz da ikramlıklar hazırladım
offffff yoruldum
menün güzle sadece 3.5 yağ ne anlayamdım..dün menüm
9:00
1 yumurta
1kk beyaz peynir omlet
yarim dilim tam b. ekmegi
11:00
kahve + süt
15:00
kahve + süt
1 dilim tam bugday ekmegi 2kk beyaz paynir
17:30
1 avuc findik, leblebi
gec geldimeve
20:00
1 tabak taze mantarli ve haslanmis et
3 yk yogurt 3,5 yag
bol su ve bol
Ben de öyleyim niye bilmiyorum. Havaların soğukluğu herhalde ya..
bu hafta bende bu moddaydım..çok şükür geçti..yok canım genel bi sıkkınlık var bugün bende ya
hoş geldin canım..bende derya 41 yaşındayım 10 yaşında kızım ve 4.5 yaşında oğlum var..Ev hanımıyım aynı zamanda enerji terapistiyim..Kızlar dün tekrardan giremedim nete ,
Bende kendimi tanıtayım ,27yaşındayım ,2yıllık evliyim ,şuan için evdeyim ve kpss ye hazırlanıyorum ,Elazığ'ın bir ilçesinde tayinciyiz ..
Boyum 1.60 kilom :83 şimdilik 70i hedefliyorum
Daha once istikrarlı olamadığım birkaç diyet geçmişim var ama hiç karar veripte ciddi şekilde 3günü geçen diyet yapmadım diyebilirim ..
Kilo vermeye karar verdim ,kafamda bitirdim ..hadi hayırlısı
dışarda olmana rağmen iyi menü..Iyi aksamlar kizlar menumu yazayim
Sabah apar topar ciktim yanima bisey alamadim o yuzden sabah ve ogle special k yedim nefret ediyorum bu regl halimden nasilll bir ruh hali enerjim bitti resmen huysuzluk mutsuzluk hat safhada bi kac gun sonra sakinlesirim umarim.
Sabah
Special k
1/5 yarim yagli sut
1 turk kahvesi
Ogle
Ayni
Aksam
Firinda domates, biber, et, sogan
1 dilim cavdar
1 bardak ayran
Ara
10 findik taze
canım hay-r-ılı olsunkızlaar ben bi işe basvurmustum ya hanı sonra ararız demışlerdı hıc umudum kalmamıştı cagıracakları yonunde ama bugun aradılar yarın gel basla dedıler yanı yarın işe baslıyorumm hayırlısı olsun inş...
öğle olmamış...akşamda yoğurt ve salat olsa daha kaliteli bir öğün olurdu..Menüm
sabah
çavdarlı tost(küçük)
1 bardak süt
öğle
pide
salata
çorba
akşam
çorba
4 tavuk nugget(minilerden)
ölçmedim ama 2 litre civarında su
yarım saat yürüyüş.
güzel menü..sabah: (11:00)
2 dılım kepek e ıle tost
sekersız cay
ara:1 yesıl elma
öglen: (15:00)
közlenmiş patlıcanla karnıyarık
kornişon turşu
1 dılım k ekmek
akşam: (daha yemedım esım gelınce yıycez)
yarım porsıyon kuru fasulye
salata
3 lt su
45 dk plates
Hoş geldin canım. Çok çok geçmiş olsun. Umarım şimdi çok daha iyisinizdir. Çocuklar hastalanınca çok kötü oluyor hayat
Az olsun bizim olsun Derya' cım. Tebrik ederim.
Hiç sorma Burcu' cum yaaa bugün bir yedim bir yedim sorma. İçimdeki öküz çıktı yine ortaya. Biliyorum ki tamamen psikolojik. Bugünden sonra yine diyete tam gaz devam ama liste çok geriyordu beni. Şimdi daha rahat yapabileceğim. Bekle beni Burcu az kaldı seninle aynı olmama
güzel menüama turşu olmayaymış iyiymiş.
kocişler hep böyle anam kıcıklıkları tutmayagörsün.hani şu falım reklamı var ya ben onu cok seviyorum.özellikle araba kullanırken ki olanı.tam beni anlatıyor
canım yaaa sen birkaç gün önce de bahsediyordun bu el uyuşmasından b 12 eksikliği şüphesinden.ihmal etme lütfen.
aslında bende de demir eksikliği var.ama o haplar cok kilo aldırıyor diye kullanmıorum.napiim.
VE BİR FIKRA geneli her cümleme inşALLAH eklerim zamanında eleştirilmiş hatta alay edilmiştim..
Aç Kapıyı Hatun İnşallah Ben Geldim
Aç Kapıyı Hatun İnşallah Ben Geldim
Nasreddin Hoca hanımına der:
- Yarın hava iyi olursa tarlaya gideceğim, yağışlı olursa ormana...
Hanımı:
- İnşallah de herif, inşallah de...
Kızan Hoca:
- Bu işin inşallahı maşallahı yok. Hava iyi olursa tarlaya gideceğim, yağışlı olursa ormana...
Ertesi günü sabah hava yağışlıdır. Baltasını omuzlayan Hoca, ormana gider. Yolda denk geldiği Sipahiler, Hoca'dan bir köyün adresini ve o köye nasıl gidebileceklerini sorar. Sipahilere aldırmayan Hoca yoluna devam eder.
Hoca'nın bu kayıtsızlığına öfkelenen sipahiler, Hoca'yı önlerine katar ve o köye giderler. Gece yarısı sipahilerden güç bela kurtulan Hoca, evin kapısının tokmağını vurur.
İkinci kattan seslenen hanımı, "kim o?" diye sorar.
Nasreddin Hoca:
- Aç Kapıyı Hatun İnşallah Ben geldim...