tebrikleeerr darısı başımızaaa
çook ama çook geçmiş olsun. tez zamanda iyileşir inşallah
olsun canım hiç yoktan iyidir. haftaya daha iyi olur tebrikler
ben de bu ne dedim bi an
tebrikler kaptiş
ama 58 e düşcem diyorsun ben 45 deyince kızıyorsun. senin boyun 1.73 müydü? ben 1.58 im aynı hesaba geliyor
olsun canım ya hiç yoktan iyidir
tebrik ederim
tebrikler canm
su çok önemli hep söylüyoruz
nerde bu kaçak diyordum ben de
telefonunda internet yok mu nurcum? varsa böyle durumlarda o şekilde katıl
tebrik ederim 500 gr da hiç fena değil bence
kacak kecileri kaciracak canim
telefonum biraz dandik bisey zar zor foruma giriyor ve login yapamiyorum yazmayi hic yölemiyim zaten öyle fonksiyonlara sahip degil benim külüstür
akilli basli bir telefon lazim banada iste hersey mani'ye bakiyor
tesekkür ederim canim. aslinda kendi hazirladigin planda haftaya 65-en fazla 66kg olacaktim ama haftada en fazla 500gr verince artik ne zaman 65 olurum bilemiyorum. ama en azindan kilo veriyor ve 6lardayimya bu bana knedimi iyi hissettiriyor. ve herkes bu hafta sonu yine kilomu vermissin sen baya ince görünüyorsun dediler nasil sevindim anlatamam. birde soruyorlar nasil verdin diye, bende benim yaptiklarimi anlatiyorum. herkesin sorunu ayni bogazimi tutsam vericem diyor
kızlar söz fotosu ekledim bi kaç tane
bu yorumdan sonra bakalim bizim citira
Ay ben çok hızlı kilo verip alıyorum ya kendim gibi bi garip insanı daha görmedim yani.. Haftada 3 kilo alıp, 3 kilo verebiliyorum çok kötü ya
İlginç bir menü olmuş ama kaçamak yok bence canım afiyet olsun
Süpper bebeğim afiyet olsun
Teşekkür ederim canım. Çok iyi yapıyorsun valla senin iraden süper
Süppersin canım insanın hedef kilosuna ulaşması ne güzel bişey ya ben olsam ağlardım
Regl sonrası ise düşer kilon canım, arada böyle duraklamalar hasta olmasan da olabilir. Yeter ki devam et kesin kiloların gitmeye devam edecek.
Aaaaaaa bize de yapılıyor mu buuuu ay çokzeeeel
1 aydır bu problemi yaşarken haftada 600 gram vermiş olman bile çok iyi bence
:13: tebrik ederiiiim
Ay verecek kilon kalmicak artıııık
Olsun olsun biraz daha farklılaştırırsan menünü giden gramlar artar süper yine de :13:
Neden böyle oldu acaba ki?
Süper tebrik ederim canımmm
Ay olsun ya vermişsin sonuçta, ne duraklama ne gerileme olmuş buna da şükür
Süppersiniz her zamanki gibi bence
Ayyyyyyy bakcam hemeeeeeeeen
insallah canim bakalim
cok güldüm ya cok sagol
ben bir kücüksün abla alabilirmiyim
Hoş geldin canım. Çok çok geçmiş olsun. Umarım şimdi çok daha iyisinizdir. Çocuklar hastalanınca çok kötü oluyor hayat
Tebrik ederim canım. Büyük ihtimal uzun süre regl olamamanın verdiği bir sonuç bu. İnşallah haftaya daha iyi bir kilo verirsin. Çünkü bu kilolarda haftada en az 1 kilo gitmeli mutlaka. Sonra bizim gibi haftada 100-200 ancak verebiliyorsun. Şimdiden bol bol ver ki sonradan sıkılma diyetten.
Azda olsan verdin önemli olan o ama yüksek kilolarda çok daha fazla verebileceğini biliyorsun. Hadi bakalım ay sonunda senden 90 altı bir kilo bekliyorum. Artık veda et 9 lu rakamlara.
Haftaya regl şişkinliğin ve ödemin gidince çok iyi bir sonuç alacaksın. Hatta bu dönemde ne kadar iyi beslenirsen sonucun daha iyi olur. Bırakma sakın kendini.
Tebrik ediyorum Buse' cim gayet güzel bir sonuç .
Seni 6 lı rakamlarda görmek çok güzel Nur' cum. Tebrik ediyorum senide. Az olsun ama olsun. Önemli olan kilo vermek.
Aslında istediğim üniversitedeki kiloma dönmek ama artık imkansız gibi. 36 beden giyebilmek istiyorum. 38 şuan bana büyük bir rakam gibi geliyor. :26:Aslında bu kilomda sıkılaşırsam çok rahat 36 beden olurum ama spor yapamıyorum. Artık akşamları yürümeye başlayacağım hatta koşabilirim bile. Bakalım ne kadar etkileyecek. Bu arada jiliana yeniden göz gezdirdim çok zor görünmedi ama başlamak lazım. Kararsızım. Eve yakın bir spor salonu bulabilsem süper olacak ama oyyyy oyyyyy bu konu canımı çok sıkıyor
Allah yardımcın olsun canım. Umarım bütün derslerinden iyi not alırsın
Tam kızılacak bir durum. Her hafta mutlaka listede birisi + oluyor. Anlaştınız mı naptınız? Çok kızdım sana Tuba çokkkk
Senide tebrik edemeyeceğim canım çünkü 300 alıp 300 veriyorsun. Doğal olarak 1 ileri 1 geri yapıp yerinde sayıyorsun. Artık silkelen ve kendine gel lütfen. Bak bu hafta Tuba'yla kilolarınız gramı gramına aynı. Yarışın bence.
Az olsun bizim olsun Derya' cım. Tebrik ederim.
Hiç sorma Burcu' cum yaaa bugün bir yedim bir yedim sorma. İçimdeki öküz çıktı yine ortaya. Biliyorum ki tamamen psikolojik. Bugünden sonra yine diyete tam gaz devam ama liste çok geriyordu beni. Şimdi daha rahat yapabileceğim. Bekle beni Burcu az kaldı seninle aynı olmama
tesekkür ederim kaptancim, bende 6li rakamlardan cok mutlu oluyorum ama heran 7 olabilir diye korkuyorum nedense. birdaha hamileyken bile 7lere cikmak istemiyorum o derece biktim 7lerden
Kızlar dün tekrardan giremedim nete ,
Bende kendimi tanıtayım ,27yaşındayım ,2yıllık evliyim ,şuan için evdeyim ve kpss ye hazırlanıyorum ,Elazığ'ın bir ilçesinde tayinciyiz ..
Boyum 1.60 kilom :83 şimdilik 70i hedefliyorum
Daha once istikrarlı olamadığım birkaç diyet geçmişim var
ama hiç karar veripte ciddi şekilde 3günü geçen diyet yapmadım diyebilirim ..
Kilo vermeye karar verdim ,kafamda bitirdim ..hadi hayırlısı
hosgeldin canim ben nur, 22 yasimdayim, listeye girmeden gruba basladigimda 82kg falandim yanlis hatirlamiyorsam.
78le listeye girdim simdi ozaman 10kg daha azim, hedefim en az 10kg daha vermek. suan böyle bisey yazdigima inanamiyorum cünkü bende dedigin gibi daha önce diyet deneyimlerim olup bi zaman sonra birakmis ve kendimi sismanligin cikilmasi zor bir müebbet gibi görüyordum. taaki bu gruba girene kadar. simdi her hafta oyun oynar gibi kilolarimizin gitmesini izliyorum cok mutlu oluyorum.
motive olup diyete baslama sebebim ise forumdaki diyet gecmisleri olan basari hikayeleri olan insanlarin hikayeleri ve nette zayiflamadan önce ve sonraki fotograflar. millet veriyor ben niye veremeyeyimki dedim basladim.
arada bir sebeplerle guptan uzak kalmamda oldu fakat simdiden söyleyeyim bu grupta düzenli olursan acayip gzl kilo veriyorsun, gruptan bazi nedenlerle uzakda kalanlar kilo alip dönmüs oluyor bu yüzden katilimina dikkat et derim.
tekrar hosgeldin canim
selam kızlar bugün ödev yapcam arada bi uğrarım ama canım çok skkın
yok canım genel bi sıkkınlık var bugün bende ya
gecmis olsun diyelim canim, hayirdir insallah..
evet cqnım 10:30 yazıcaktım
komik olmuş dikkat etmemişim
hayırlısı olsun hakkında canım
afiyet olsun canım menün güzel
hoş geldin canım bende Zeynep 34 yaşındayım
evliyim ve 2 tanede prensesim var biri 6 yaşında biri de 5 aylık
öğretmenim
inşallah güzel kilolar veririz hep birlikte
canım kolay gelsin sana
bence negatiflik havaların soğuk olmasından da olabilir
evet az oldu biraz menüm
geceye doğru acıktım ama yememek için yatıp uyudum
tünaydım canım sana
afiyet olsun canım
fena bir menü değil
tsk ederim canim
bakcam hemen
sağ ol canım
süpeeeerrrr
çok geçmiş olsun canım
en güzel yüzmek. fırsat olsa da yüzsem
36 ya gelince de 34 olmak istiyor insan
ama memişler gidiyor. kocişler pek sevmez bence bu işi
bence sporla 36 olabilirsen süper olur kaptan cünkü memişler mühim
güzel menü spor da var afiyet olsun
bence bu menü az canım ya :26:
nugget olmamış ve pide hiç olmamış canım
yarın toparla
harikaa çok sevindim senin için hayırlı olsun
canım az bu menüler az hiç beğenmedim ya
hoş geldin aramıza. ben buse 24 yaşında bekarım. 1.58 boyundayım. aöf okuyorum onun dışında öss hazırlanıyorum tekrar. bu ara gelemiyorum sınavlarla başım dertte. yarın sınavım var hatta ama ben burdayım :18: daha önce burdan mezun oldum 50 kg ile toplamda takımla 9 kg verdim ama genelde 20 kg verdim. 48 düşmüştüm sonra geri aldım kilo ve geldim şimdi 52-53 arasıyım. hedefim 48 yine sonrasında da 45 olabilir insanın verdikçe veresi geliyor.
akşam geç olmsa güzel menü bence gayet. afiyet olsun
canım çok geçmiş olsun
iyi akşamlar
aynen haklisin canim, sagol tsk ederim.
Gelemedim kızlar bugün. Minik kuzunun doktor kontrolü vardı. Tahlil vermek için çok bekledik. Sonrasında da vakit geç olunca araba bozuk olduğu için eve gitmek için eşimin mesaisinin bitmesini bekledik. Anlayacağınız tüm gün dışardaydım. Tahlil sonuçlarını pazartesi göstereceğiz inşallah doktora. Şimdilik kaçıyorum yine. Hepiniz kocaman öpüldünüz
gecmis olsun kaptancim.
ve gelelim bu hafta yokluğuma..aşırı yorgundum halsiz isteksiz..evin işini bile zoraki yaptım azcukta ufaklık öksürünce katılımım düştü..Birde durduk yerde yine elim ayağım uyuştu b12 eksikliğinden şüpheleniyorum..birde magnezyum eksikliği spordan sonra ortaya çıktı sporda aşırı terliyorum 1 saatlik spor sonrası üstüne kaçırmış çocuk gibi heryerimden su akıyor ..öyle sauna şort eşofman filan yok..direk askılı spor atlet ve normal eşofman altı sonuç bu oluyor.spor sonrası maden suyu ve ayran karıştırp içmeye başlayınca uyuşma kesildi ama aşır unutkanlık baş gösterdi kısaca lafı uzatmayayım hava düzelince kan tahlili yaptırcağım..Malum burada 50-60 cm kar oldu daha bugün hava az acık..ve şimdi geçmişe bakayım..
gecmis olsun canim.
Rabbim acil şifa versn inşALLAH..
çayların şekersiz olsa daha şık bir menü olur..sporda çok güzel..
ebru sizde geçmiş olsun tekrardan sonuçlar iyi çıkar inşALLAH.
Sınavdan dolayı olduğu için yorum yok..oldukça karışık menün çünkü..
2 çocuk ve çalışmak gerçekten daha zor ..
geçmiş olsun..
başarılar canım..
kolay gelsin..
menün güzle sadece 3.5 yağ ne anlayamdım..
bu hafta bende bu moddaydım..çok şükür geçti..
hoş geldin canım..bende derya 41 yaşındayım 10 yaşında kızım ve 4.5 yaşında oğlum var..Ev hanımıyım aynı zamanda enerji terapistiyim..
Elazığ hangi ilçe bizde palu ilçesinde ilk şarkımız yaptık..şimdide ikinci şark için Ankara'dan siirte geldik..
dışarda olmana rağmen iyi menü..
canım hay-r-ılı olsun
öğle olmamış...akşamda yoğurt ve salat olsa daha kaliteli bir öğün olurdu..
sabah:6 da
peynir ve 2 dilim ekmek
ara
30 nescafe
öğlen 15:00 (geç oldu biraz
haşlanmış brokoli 1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara 17:00
türk kahvesi
akşam 19:00
1 kase salata
2.5 litre su[/COLOR]
güzel menü ama kimin bilemedim yanlışlıkla başını sildim..
güzel menü..
çocuklar hastalanınca morlamen çöküyorum..
bu hafta olmadı ebrucum beğenmedim..yinede teşekkür ederim..[/QUOTE]
canim 3,5 % yagli yogurt. yani cok yagli degil.