çok az olmuş..zeroda evet iyi durmuyor gerçekten..Dun hıc gıremedım kızlar ya , uzun zaman aradan sonra esımle koca bı gun gecırdık bebısı ananesıne verıp. Gezdık fılan cok guzeldi. Hemen dunku menumu yazıyım
9:00
Sutsuz kahve
1dılım mısır ekmegı
17:00
Tavuk 4-5 mınık parca
Zero ıctım yanındada
Spor yok
Suyu sayamadım
hedef belirlemek iyi oluyor..:13:Kızlar pirinç lapasıyla 1 gunde 1 kg gitti:)
aksam ufak bir kaçamagım oldu ama..
Kendimize bi ödül koyduk esimle, dün dediki pide mi uaptırsak içini hazırlayıp, olmaz dedim bende, ama hedef koyalım, ben ne zaman 62 kg olursam ozaman pide yaptıralım dedim, ozamana kadar sizede yasak dedim, ona gore ister destek olun ister kostek dedim:))
suyun çok az içemiyormusun ki..:26: yoksa öylemi denk geldi..genel olarak iyi balık kraker göze isim olarak batsada adet olarak az..yenmese daha güzel olurmuş..menülerimi yazayım hemen
cumartesi
kahvaltı 07:30
2 dlm ekmek
zeytin peynir
tereyaglı yumurta
(yarım çay kaşıg )
öglen00
1 kase yogurt
1 çorba kaşıgı kuru üzüm
10 fındık
akşam30
2 yumurta ile çılbır
1 kase yogurt
köz biber
akşam00
1 mandalin
3 balık kraker
2 lt su bol yeşil çay limonlu
pazarr
sabah 08:00
1 elma
1 mandalina
kahvaltı 11:00
2 dlm ekmek
3 dlm sucuk
bol peynir
domates maydanoz
çay
akşam
1 tabak tavuk sote
salata ayran
bitki çayı 1 lt
su 1 lt
salı misafirm gelecek ve çoğunu yeni tanıyorum diyetteyim diyip yememk olmaz evimde olmanın avantajını elbette kullanacağım bakalım..ve çarşamba perşembe telafi için bende bunu uygulamayı düşünüyorum.sonuclarını sabırsızlıkla beklıyorum canım bende salı ve carsamba dusunuyorum adet donemınde daha etkılı dıye duydum
spiral bana yaramadıkızlar hepinize günaydın pazar günü tam bir facia olarak gectı ve hala adet olamadım her yerım şişkinlikten agrıyor offffff
kızlar bıde burası yerı degıl ama evlı ve cocugu olan bayanlara bırsey sormak ıstıyorum nasıl korunuyosunuz sprail taktırdınızmı ben dusunuyorum fakat etrafımda bılgı alabılıcegım bunu bılen kımse yok acaba konumu acsam bunla ılgılı
davetlerde zor gibi görünsede benim önerim protein varsa onlara yönelmek ve geç saate kalmaması.. artık olan olmuş canım..hafta içi mutlaka toparlamalısın..sende farkındasın ama yinede yazayım dedim..kizlar 2 gündür gelemedim.
dün davetliydim bugünden itibarende haftasonlari yardim etmeye söz verdim birine.
bu arada bu aksamda davetliydim.
menülerim sabah kahvaltimi cok düzgün yaptim aksam davetleri oldgu icinde gün icinde baska birsey yemedim.
davetli oldugum yerde diyetimi uygun yemeye gayret ettim ama istedigim gibi olmadi,
cünkü bilirsiniz misafirlikte davetlerde her zaman agir yemekler yapiliyor..
bu arada ev sahibine diyette oldugumu söyledim kendi tabagimi kendim doldurdum.
baya kalabaliktik ve benim tabagim digerinkilerden daha farkli olunca
biraz tuhaf oldu sanki birsey biliyorumki öteki yiyeceklerden almiyorum gibi
sacma ama öyle oldu, baska kimseyede söylemek istemedim acikcasi diyetteyim diye.
dünden bugüne tartida 400gr arti gördüm sanirim cok gec yedigimiz ve yiyeceklerin ne kadar dikkat ederek alsamda agir oldugu icindi.
hafta icinde bunu mutlaka telafi edecegim, zaten bunun kalici kilo oldugunu sanmiyorum, dünden bugüne cokta bisey anlasilmaz.
bu arada beni daha önce taniyanlar kilo vermissin dedi, farkettiler bu cok hosuma gitti.
hedefim cuma günü 6li sayilari sebitlemek ve dönmemek üzere bir daha 7lere elveda demek.
insallah ulasirim hedefime haydi bismillah..
yatayim artik gec oldu, herkese simdiden hayirli sabahlar.
sizleri cok seviyorum iyi ki varsiniz kizlar, her birinize ayri tesekkür ediyorum.
grupta sizin ve sizin gibilerin sayesinde hayatimda ilk kez bu derece ciddi kilo verdim!
burada 10-15-20-30 kilo veren insanlari görmesem sanirim bu kadar cesaret alamazdim.
aslında gün içinde tükettiklerin fazla değil iskenderi öğlen yesen belki sorun olmazdı ..yada etlerini yedinse yine olmaz....hafta içi toparlanması gereken benimle 3 kişi olduk..:)kızlar dünün menüsünü paylaşmadım ben sanırım unuttum:26:
menüm
sabah 09.30
yulaf kepekli krep
1 bardak light süt
1 adet light üçgen peynir
3 zeytin
ara yok
akşam 17.30
1 icetea limon
1 porsiyon iskender :18:
sonrasında bir şey yemedim. yani ben 2 gündür batırdım resmen :18: söz veriyorum cumaya kadar hiç kaçamak yapmıycam ve kilo vermiş olcam
Menüm
sabah 11.30
yulaf kepekli krep
1 bardak light süt
1 light üçgen peynir
ara 15.15
şekersiz salep
akşam 17.30
popeyes 15 li nugget
light kola
patates püresi
:18:
2 lt su
spor yok ama tüm gün gezdim
yarın toparlıyorum hemen :18:
hayırlı olsun canım.selam kızlar dün dershaneden sonra gencayla buluştuk giremedim haliyle akşamda geç geldim nişan yeri filan baktık altınları aldık filan derken yorulmuşum
hoş geldin..Kızlar bir süredir izin aldım ve sağlığıma kısmen kavuşup geri geldimmm :) çok özledim sizi hemde çokkkk bundan sonra ayrılmak yok aklım hep buradaydı. Hafif bir kalp ritim bozukluğum ve arada azıcık çıkan tansiyonumuda aldım geldim :) strese dayanamadı bünye ama stresim yok yanımda ona gitmesini söyledim
Kızlar az önce acilden geldik. Minik prenses boğaz enfeksiyonu geçiriyor. Ateşi 40 a yaklaştı. Ateşini düşürene kadar hiç susmadan ağladı. Hala çığlıkları kulağımda.Şimdi biraz rahatladı ama hala ateşi 37,9. Gelemezsem merak etmeyin sakın arada yazmaya çalışırım.
çok az olmuş..zeroda evet iyi durmuyor gerçekten..
hedef belirlemek iyi oluyor..:13:
suyun çok az içemiyormusun ki..:26: yoksa öylemi denk geldi..genel olarak iyi balık kraker göze isim olarak batsada adet olarak az..yenmese daha güzel olurmuş..
salı misafirm gelecek ve çoğunu yeni tanıyorum diyetteyim diyip yememk olmaz evimde olmanın avantajını elbette kullanacağım bakalım..ve çarşamba perşembe telafi için bende bunu uygulamayı düşünüyorum..
spiral bana yaramadıbünyen kabul etmeli..doğum kontrol hapı çok uygundu yaşın kaç sigara içiyormusun bunlar önemlii..kısaca doktora gidip detyalı bilgi almak daha sağlıklı olur canım..
davetlerde zor gibi görünsede benim önerim protein varsa onlara yönelmek ve geç saate kalmaması.. artık olan olmuş canım..hafta içi mutlaka toparlamalısın..sende farkındasın ama yinede yazayım dedim..
aslında gün içinde tükettiklerin fazla değil iskenderi öğlen yesen belki sorun olmazdı ..yada etlerini yedinse yine olmaz....hafta içi toparlanması gereken benimle 3 kişi olduk..:)
hafta sonu hepimiz kaçamak yapmışız kaptan hepimiz topa tutacak.. :18:
hayırlı olsun canım.
hoş geldin..
oy kıyamam ben minik kuzuya çok çok geçmiş olsun inşALLAH bugün daha iyisinizdir..sen burayı merka etme..hoş çoğumuz batırmışız sopalık moddayız
sen yinede bizi merka etme..bu hafta cuma 1. olamlıyız ..henüz denem haftasındayız ama olsun yinede 1. olmalıyız..
kizlar 2 gündür gelemedim.
dün davetliydim bugünden itibarende haftasonlari yardim etmeye söz verdim birine.
bu arada bu aksamda davetliydim.
menülerim sabah kahvaltimi cok düzgün yaptim aksam davetleri oldgu icinde gün icinde baska birsey yemedim.
davetli oldugum yerde diyetimi uygun yemeye gayret ettim ama istedigim gibi olmadi,
cünkü bilirsiniz misafirlikte davetlerde her zaman agir yemekler yapiliyor..
bu arada ev sahibine diyette oldugumu söyledim kendi tabagimi kendim doldurdum.
baya kalabaliktik ve benim tabagim digerinkilerden daha farkli olunca
biraz tuhaf oldu sanki birsey biliyorumki öteki yiyeceklerden almiyorum gibi
sacma ama öyle oldu, baska kimseyede söylemek istemedim acikcasi diyetteyim diye.
dünden bugüne tartida 400gr arti gördüm sanirim cok gec yedigimiz ve yiyeceklerin ne kadar dikkat ederek alsamda agir oldugu icindi.
hafta icinde bunu mutlaka telafi edecegim, zaten bunun kalici kilo oldugunu sanmiyorum, dünden bugüne cokta bisey anlasilmaz.
bu arada beni daha önce taniyanlar kilo vermissin dedi, farkettiler bu cok hosuma gitti.
hedefim cuma günü 6li sayilari sebitlemek ve dönmemek üzere bir daha 7lere elveda demek.
insallah ulasirim hedefime haydi bismillah..
yatayim artik gec oldu, herkese simdiden hayirli sabahlar.
sizleri cok seviyorum iyi ki varsiniz kizlar, her birinize ayri tesekkür ediyorum.
grupta sizin ve sizin gibilerin sayesinde hayatimda ilk kez bu derece ciddi kilo verdim!
burada 10-15-20-30 kilo veren insanlari görmesem sanirim bu kadar cesaret alamazdim.
Gunaydıın hanımlar
Sabah saat 7 olmadan kalktımaksam için yemek yaptım, okuls gidicem, hep annem yapuyor yemekletimizi, bu sefet ben yapayım cok zahmet oluyor dedim.. Dunku pirinç lapasındabn sonra daha tartılmadım, birazsan tartılıcam:)
Kızlar pirinç lapasıyla 1 gunde 1 kg gitti:)
aksam ufak bir kaçamagım oldu ama..
Kendimize bi ödül koyduk esimle, dün dediki pide mi uaptırsak içini hazırlayıp, olmaz dedim bende, ama hedef koyalım, ben ne zaman 62 kg olursam ozaman pide yaptıralım dedim, ozamana kadar sizede yasak dedim, ona gore ister destek olun ister kostek dedim:))
dünkü menü..
sabah
07:40 elma sirkeli su
kahvaltı 8:30
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim kaşar peyniri..
çay..
öğle 11:40
3 kaşık müsli
4 badem
1 çay bardağı yy süt..
ve kaçamak çocuklara pizza ve patates kızratması aldık onlardan azcuk tırtıkladım
1 küçük dilim pizza
4-5 adet kızarmış patates..
akşam 18:30
az yeşil salata
haşlama tavuk göğsü..
1 dilim sütlü irmik tatlısı
çok az olmuş..zeroda evet iyi durmuyor gerçekten..
hedef belirlemek iyi oluyor..:13:
suyun çok az içemiyormusun ki..:26: yoksa öylemi denk geldi..genel olarak iyi balık kraker göze isim olarak batsada adet olarak az..yenmese daha güzel olurmuş..
salı misafirm gelecek ve çoğunu yeni tanıyorum diyetteyim diyip yememk olmaz evimde olmanın avantajını elbette kullanacağım bakalım..ve çarşamba perşembe telafi için bende bunu uygulamayı düşünüyorum..
spiral bana yaramadıbünyen kabul etmeli..doğum kontrol hapı çok uygundu yaşın kaç sigara içiyormusun bunlar önemlii..kısaca doktora gidip detyalı bilgi almak daha sağlıklı olur canım..
davetlerde zor gibi görünsede benim önerim protein varsa onlara yönelmek ve geç saate kalmaması.. artık olan olmuş canım..hafta içi mutlaka toparlamalısın..sende farkındasın ama yinede yazayım dedim..
aslında gün içinde tükettiklerin fazla değil iskenderi öğlen yesen belki sorun olmazdı ..yada etlerini yedinse yine olmaz....hafta içi toparlanması gereken benimle 3 kişi olduk..:)
hafta sonu hepimiz kaçamak yapmışız kaptan hepimiz topa tutacak.. :18:
hayırlı olsun canım.
hoş geldin..
oy kıyamam ben minik kuzuya çok çok geçmiş olsun inşALLAH bugün daha iyisinizdir..sen burayı merka etme..hoş çoğumuz batırmışız sopalık moddayız
sen yinede bizi merka etme..bu hafta cuma 1. olamlıyız ..henüz denem haftasındayız ama olsun yinede 1. olmalıyız..
Kızlar az önce acilden geldik. Minik prenses boğaz enfeksiyonu geçiriyor. Ateşi 40 a yaklaştı. Ateşini düşürene kadar hiç susmadan ağladı. Hala çığlıkları kulağımda.Şimdi biraz rahatladı ama hala ateşi 37,9. Gelemezsem merak etmeyin sakın arada yazmaya çalışırım.
Yasemin' cim ben şimdiye kadar hiç korunmadım. Ama biliyorum ki spirale her insanın vücudu aynı tepkiyi vermiyor. Bence önce onu dene derim. Çünkü içlerinde en az yan etkiye sahip olanı o. Haplar ve üç aylık iğneler daha sakıncalı RİA ya göre. Aile Sağlığı Merkezinden detaylı bilgi alabilirsin bu konuda. Ya da kendi kadın doğumcun varsa en güzel bilgiyi o verir sana.kızlar hepinize günaydın pazar günü tam bir facia olarak gectı ve hala adet olamadım her yerım şişkinlikten agrıyor offffff
kızlar bıde burası yerı degıl ama evlı ve cocugu olan bayanlara bırsey sormak ıstıyorum nasıl korunuyosunuz sprail taktırdınızmı ben dusunuyorum fakat etrafımda bılgı alabılıcegım bunu bılen kımse yok acaba konumu acsam bunla ılgılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?