canım bence kesınlıkle sekerı hayatından cıkarmalısın.benım ne kadar oldu bılmıyorum sanırım 3 sene olmustur cayımı ve kahvemı sekersız ıcıyorum.emın pl damak tadın gelısıyor.bır kere sekerın cay ve kahvenın tadını cok degıstırdıgını anlıyorsun.ıkıncısı ıctıgın cayın tam tadını alıyorsun ve secıcı olmaya baslıyorsun.bu ıyı bır cay veya bu ıyı bır kahve dıyorsun.ve sonra asla sekerle ıcemezsın.sadece uc gun sabret,ısrarla sekersız ıc,sonra ben bu sekerlı cayı nasıl ıcmısım dıyeceksın.canım bunlar sadece onerı,karar senınglmscs
Kızlar pirinç lapasıyla 1 gunde 1 kg gitti:)
aksam ufak bir kaçamagım oldu ama..
Kendimize bi ödül koyduk esimle, dün dediki pide mi uaptırsak içini hazırlayıp, olmaz dedim bende, ama hedef koyalım, ben ne zaman 62 kg olursam ozaman pide yaptıralım dedim, ozamana kadar sizede yasak dedim, ona gore ister destek olun ister kostek dedim:))
kavurma yemiyormusunuz kızlar siz az yag le yapılmışsa benc eyenibilir :26::26::26::26:
pirinç lapası bende ilerleyen haftalarda yapıcam inş...
Kızlar yaaa bu lapayı nasıl yiyorsunuz? Bana yenmeyecek bişey gibi göründü
kızlar dün akşam çok rahatsızlandım ateşlendim filan bi anda hastaneye gittik hastane sonrası doktor sağlam bi yemek yesin bünyesi zyıf düşmüş filan dedi.... sağlam yedim bugün sağlıklı sağlıksız yedim sonra kfleks aldım bugün yarından itibaren kararlıyım
Geçmiş olsun kuzucum ama sağlam yemek sağlıksız yemek değil biliyorsun dimi? Bol bol vitaminli yiyecekler tüket bu ara salgın var zaten herkes hasta. Benim boğazım ağrıyor hala. Hafta sonu bende senin gibi düşündüm ama yemek yemeyle alakası yok bence. Sadece sağlıklı beslen. Et, süt, yumurta yoğurt. Bol bol tüket bunlardan. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
Geçmiş olsun kuzucum ama sağlam yemek sağlıksız yemek değil biliyorsun dimi? Bol bol vitaminli yiyecekler tüket bu ara salgın var zaten herkes hasta. Benim boğazım ağrıyor hala. Hafta sonu bende senin gibi düşündüm ama yemek yemeyle alakası yok bence. Sadece sağlıklı beslen. Et, süt, yumurta yoğurt. Bol bol tüket bunlardan. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
canım bence kesınlıkle sekerı hayatından cıkarmalısın.benım ne kadar oldu bılmıyorum sanırım 3 sene olmustur cayımı ve kahvemı sekersız ıcıyorum.emın pl damak tadın gelısıyor.bır kere sekerın cay ve kahvenın tadını cok degıstırdıgını anlıyorsun.ıkıncısı ıctıgın cayın tam tadını alıyorsun ve secıcı olmaya baslıyorsun.bu ıyı bır cay veya bu ıyı bır kahve dıyorsun.ve sonra asla sekerle ıcemezsın.sadece uc gun sabret,ısrarla sekersız ıc,sonra ben bu sekerlı cayı nasıl ıcmısım dıyeceksın.canım bunlar sadece onerı,karar senın
ıyı aksamlar,hosgeldın
canımbana ekmeklerın cok geldı azaltmaya calıs,cunku sabah da tost yemıssın.mesela ben oglen yersem aksam yemıyorum,dengeledıgımı dusunuyorum bı sekılde
menüm :
sabah 08.20 : pirinç lapası 1 çay bardağından yaptım ( aslında yarım yetiyor sabah ama öğlende eve gelmicem diye sabahı sıkı yaptım )
öğlen dolayısıyla yok ama saat 14.30 gibi 4 tane fındık yedim
akşam 17.00 : 1 bardak pirinç lapası
su içiyorum hala spor yapıcam büyük ihtimal
menümü yazayım
kahvaltı 07 :30
2 yumurta
peynir
zytin ,çay
öglen00
2 kk peynir
2 dlm tb ekmegi
1/2 kibrit kutusu kaşar (lıgyt)
bol salata
çayy
akşam30
10-12 adet fındık
200 ml yogurt
1 kuru incir
ara30 acıkırsam
1 bardak ayran
2 lt su
2 kupa yeşil çay
1 nescafe
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar. Tek tek alıntı yapamadım çünkü çok vaktim yok ama bütün geçmişi okudum. Hafta sonu kaçamak yapmayan kimse yok. Sadece Banu dikkat etmiş en çok onun hafta sonunu beğendim. Pizzadan iskendere ne ararsan var menülerde. Çok kızdım hepinize. Bu arada bende cumartesi pazar aynen sizler gibiydim. Sanırım mezuniyet kiloma döndüğüm için rahatladım biraz. Birde çocuğun rahatsızlığı bıraktım kendimi. Bunlar bahane olamaz hiç birisine. Kısacası kötü ettim hepimiz kötü etmişiz. Sabah tartıldığımda ödemde vardı büyük ihtimal + 1.1 fazla çıktım. Cumaya kadar hepimizin toparlanması lazım. Çünkü benim bugünümde berbattı. İpin ucunu bırakınca toparlamak çok zor oluyor. Hadi bakalım hep beraber toplanıyoruz biran önce.
Yasemin' cim ben şimdiye kadar hiç korunmadım. Ama biliyorum ki spirale her insanın vücudu aynı tepkiyi vermiyor. Bence önce onu dene derim. Çünkü içlerinde en az yan etkiye sahip olanı o. Haplar ve üç aylık iğneler daha sakıncalı RİA ya göre. Aile Sağlığı Merkezinden detaylı bilgi alabilirsin bu konuda. Ya da kendi kadın doğumcun varsa en güzel bilgiyi o verir sana.
Kızlar yaaa bu lapayı nasıl yiyorsunuz? Bana yenmeyecek bişey gibi göründü
18 - 19 Kasım 2013 buseb
20 - 21 Kasım 2013 canan456
22 - 23 Kasım 2013 evamaria
25 - 26 Kasım 2013 mavera87
27- 28 Kasım 2013 mtrci
Kızlar mesaj listelerini yapacak üye listemiz yukarıdaki gibi. Bugünün ve yarının mesaj sayılarını gün sonunda karşısında yazan üyeye göndereceksiniz. Mesela bugünün mesaj sayısını buseb e yani Buse' ye özel olarak mesaj atacaksınız. Mesaj sayım şu kadar diye. Ertesi gün Buse liste yayınlayacak. Anlamayan arkadaşlar sorabilir anlamadıkları yerleri. Lütfen bu listeyi not alın ve mesaj sayılarını günü gününe gönderin yoksa 0 (sıfır) olarak geçecek.
kızlar dün akşam çok rahatsızlandım ateşlendim filan bi anda hastaneye gittik hastane sonrası doktor sağlam bi yemek yesin bünyesi zyıf düşmüş filan dedi.... sağlam yedim bugün sağlıklı sağlıksız yedim sonra kfleks aldım bugün yarından itibaren kararlıyım
kizlar moralim bozuk, dün aksam yazmistim bu gün bir baktim kilo almisim ya olamaz böyle birsey
bugün menüm
8:45
1 yumurta ve 1kk beyaz peynir tavada
yarim dilim tam bugday ekmegi
15:00
yarim dilim tam bugday ekmegi + 1kk beyaz peynir
17:30
1 tabakdan az taze fasulye yemegi
3yk yogurt
1kase salata
2yk döner eti
suyum sanirim 1,5lt civari. su isini bitürlü düzeltemedim.
spor yok
arkadaslar dıscıdeydım dısımı cektırdım:84::84:
dıscı fobım vardı hatırlarmısınız bılmem.aglaya aglaya cektırdım.cok fenaydı
insallah canim zaten hedef kilim 5lerde.
ama suan 7nin 6ya en yakin oldugu yerdeyim. bir türlü düsemedimmm.
ne güzel düsüyordumki haftasonu davetleri vesilesiyle uzak kaldim yine.
evet kaptancim ben bugün özen gösterdi hemen düzentmeye yoksa dedigin gibi ipin ucu kactimi yandin , birdaha tutmak zor oluyor.
cok gecmis olsun canim. kaptanimizinda dedigi gibi vitaminli seyler ye, sagliksizlardan uzak dur hem düzelirsin hemde kilo almazsin ozaman.
ayy kiyamam ya gecmis olsun.
yarin bende disciye gidecegim ama genel kontrole, insallah sorun yoktur okadar özen gösteriyorum
canim benim kiyamam ya. Allah zihin acikligi versin.
hadi Allah rahatlik versin iyi geceler sana
kizlar bugün keyfim pek yerinde degil
basim catliyor agridan.
cikayim en iyisi.
yarin görüsmek üzere insallah.
Anca gelebildim kızlar.. Herkese merhaba..
Dün ALES'e girdim.. Oradan da belgrad ormanlarına gittik 6-7km yürüdüm çok iyi geldi...
Dünkü menüm
Sabah
1 sütlü kahve, 2 dilim tam buğday arası beyaz peynirli tost
Öğlen
Izgara tavuk, salata, ayran
Akşam
Yoğurtlu ıspanak, çoban salata
Su 2lt, 1 sade soda
Bu gün itibariyle sağlılı yaşam hayatıma başladım.
kahvaltım
tam buğday ekmeğinden yapılmış yağsız tost
yanında 1 şekerli çay(şekeri kesemiyorum çayı kesmeye karar verdim)
Arada leblebi
öğle
1 kase yoğurt çorbası
Fırında etli patetes vardı ben etlerini aldım
4-5 kaşık bulgur pilavı
Akşam
evdede yoğurtlu çorba vardı :)
2 dilim tam buğday ekmeği
şimdi:)
1 bardak süt
sabah
08.00
bir kase light sütlü nesfit
ara
10.00
bir bardak sekersız cay
öğle
13.00
bir dilim tam bugday,yarım domates,3 tane ızgara kofte
akşam
19.30
bir kase sehrıyeli tavuksuyu corbası
2 lt su
1 sade turk kahvesı
30 dk tempolu yürüyüş
10 dk bel egzersizi
Sabah 8:30
2 lokma borek (tadınna baktım, normalde borege hiç dayanamam)
Öğlen 12:45
1 kepce corba
1 kepce cacık
2 servis kasıgı patlıcan musakka (pilav vardı yemedim)
aksam 17:30
1 tabak ıspanak
yogurt
19:00
1 kase asure
Su 2-2,5 lt
spor hergunku yurumelerim dısında bir spor yok
Günaydın 13.takımın çıtır kızları :)
günaydın hanımlar bugün hastayım okula gitmedim gece fena oldum istifra ettim , dunku asureden sonra oldu, ayakta duramıyorum kusacak gibi oluyorumöyle yani kızlar yatıyorum şimdi görüşürüz
günaydınnnnn kızlarrr
günaydın hanımlar bugün hastayım okula gitmedim gece fena oldum istifra ettim , dunku asureden sonra oldu, ayakta duramıyorum kusacak gibi oluyorumöyle yani kızlar yatıyorum şimdi görüşürüz
afiyet olsun güzel menü :)
güzel menü canım, afiyet olsun. saatleri göremiyorum smile çıktığı için ama olsun :))
tamam kaptan dikkat etmeye başladım dünden beri ben de
berbat zaten tadı, baharatlarla tatlanıyor sadece kaptan
tamamdır kaptancımhenüz kimse mesaj atmamış banaaa
geçmiş olsun canım benim
yedik yedik şiştik tabi. tam gaz diyete devammm :))
güzel menü, suyu düzelt sadece dediğin gibi :)
ay geçmiş olsun canım benim yaa kkıyamam :))
en güzel hedef 5 ler zatenbaşarcazzz
geçmiş olsun nurcum, şimdi iyisindir inş :26:
ohh ne güzelll :) menü de gayet iyi, afiyet olsun canım
çaydaki şeker ve ekmeklerr :))
çok güzel menü, afiyet olsun canım :))
kaptanın onca uyarılara rağmen kaçamak yapmışsın, olmamış tuba
günaydın canımmm
geçmiş olsun canım, uzan dinlen
günaydııın
arkadaslar dıscıdeydım dısımı cektırdım:84::84:
dıscı fobım vardı hatırlarmısınız bılmem.aglaya aglaya cektırdım.cok fenaydı
menum
sabah 9.30
kepekli kucuk tombul sandvic ekmegi arasina 2 adet ucgen peynir
1 bardak sut
ogle 13.30
izgara tavuk
1 kk beyaz peynir
aksam 18.30
izgara tavuk
1 yk yogurt
5 yk tarhana corbasi
2,5 lt su
20 squat
canım benım ne guzel yaa doga yuruyusu gıbıs var mı..cok ıyı yapmıssın.
menune gelınce ben begendım,afiyet olsun.
bu arada sınavın nasıl gectı,umarım ıstedıgın gıbı gecmıstır.
Bu gün itibariyle sağlılı yaşam hayatıma başladım.
kahvaltım
tam buğday ekmeğinden yapılmış yağsız tost
yanında 1 şekerli çay(şekeri kesemiyorum çayı kesmeye karar verdim)
Arada leblebi
öğle
1 kase yoğurt çorbası
Fırında etli patetes vardı ben etlerini aldım
4-5 kaşık bulgur pilavı
Akşam
evdede yoğurtlu çorba vardı :)
2 dilim tam buğday ekmeği
şimdi:)
1 bardak süt
sabah
08.00
bir kase light sütlü nesfit
ara
10.00
bir bardak sekersız cay
öğle
13.00
bir dilim tam bugday,yarım domates,3 tane ızgara kofte
akşam
19.30
bir kase sehrıyeli tavuksuyu corbası
2 lt su
1 sade turk kahvesı
30 dk tempolu yürüyüş
10 dk bel egzersizi
Sabah 8:30
2 lokma borek (tadınna baktım, normalde borege hiç dayanamam)
Öğlen 12:45
1 kepce corba
1 kepce cacık
2 servis kasıgı patlıcan musakka (pilav vardı yemedim)
aksam 17:30
1 tabak ıspanak
yogurt
19:00
1 kase asure
Su 2-2,5 lt
spor hergunku yurumelerim dısında bir spor yok
kızlaar sabah 1 bardak %0.1 yağlı süt içtim acaba dışarda da 3-4 gibi bi şekersiz nescafe içsem çok olur mu sizce? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?