iyi tatiller kaçamaksız bir hafta sonu dilerim..kızlar ben kaçıyorummm yarınd ayokum güzle bri kahvaltı hayali kuruyorum yarın içinn
allahım ben naısl zyaıflarım bu bogazla hahaha
kendinize iyi bakın iyi tatilller menülerimi
p.tesi sabah yazarım iki günlük menüyü
zor olmaz canım sen dene yeter..hoş bulduk arkadaşlar teşekkür ederim.
Her gün girmeye çalışırım ama 5 mesaj yazmak zor olabilir benim için:)
kolay gelsin..kızlar benden bu haftalık bu kadar evde net olmadıgı için gıremıycem yarın ve perşembe gunu pirinç lapası detoksu yapmayı planlıyorum
umarım cuma günün kadar ıkı kılo daha verırım
kib öpüldünüz
haşimetodaa pko gibi hatta dahada dirençli bir hastalık ama veririsniz azmetmek yetiyor
bennn diyetsiyene gititmde dr bana dediki bu diyetle herkes 2 kilo verir yeri gelir sen 200 gr zor verirsinn dedi ama başardım olduu
bencede kızlar hiç hoş olmamış neyse artık yatarken bır sey yeme içme yok o halde
kızlar ben gıdıyorum kendıme bol köpüklü sade türk kahvesi yapmaya bır parca cıkolata eşliğinde ara ögün yapıcam onu bugun kendıme
evet ayran diyeti gerçekten güzel kilo verdiriyor..Ayran diiyeti galiba fediğin deryacım, ben onu uygulamıstım 1,5 kg vermiştim:) o da cok iyi bence
hemen hemen aynı durumdayız desen canım..:)memnun oldum deryaa :) ben de eski mezunlardanim. simdi aldigin kilolari vermeye calisiyorum tekrar :)
bitter çiko yenilebiliyor ama tabi 1-2 dilimi..kızlar benim diyetisyenim çikolata veriyordu ban ameyve yerine 10 gr bitter çikolata iki kare çikolata yapıyor odaa...
eti karam mın bittereri 580 kakolu arada bir tercih edebilirisniz bencee
yasmein sana bir kaç önerid ebulanayım cnm çok bilmişlik degil yanlış anlama
biliyorum bunları ama uygulama sıfır bendede son 6 aydır.
kuru kayısı varya gün kurusu olana batır azcık kakoya oh mis gibi çiko oluyor
yogur tiçine serptigin tarçında regli kerizni alır canım
birde bol yeşil çay iç limonl özelikkle sogutup içersen iştah filan kalmıyor
teşekkürler..kolay gelsin sizede..ay yukardaki alinti cok tuhaf olmus ama benim sucum degil
kizlar bugun annemle disarda olcaz. tasinacagimiz eve bir seyler bakicaz. pek gelemeyebilirim. herkese kacamaksiz hafta sonlari :))
içemiyorsan deneme canım..Anladim canim :)
Ama sirke icemem ben ya denemistimde olmamisti
hedefine sabır ve irade ile ulaşacağına eminim..eskiden menülerim hep böyleydi ebrucum ama bi dagıldım haizranda pir dagıldım .
çok içeirm ben 4 lt kadar içerim yelşil çayıd aşöle yaptım
büyük bi kupam va rofiste 400 cc onun içine yeşil çayı attım birazd alimon sogutup hepsini bridne içtim freş freşş
iyi oluyor öle ödem söküyor birdebu şekilde ....
ilk hedefim 12.2 kiloyu verip 60 olmak
yasemincim bende snein yatarken içtigin süte takıldım
onu içmesen çokmu acıkıyorsun?
yada lıgyt iç yag yakımı olur gece..
Çok geçmiş olsun Kaptancığım. Sen nasılsın Kaptan?Kızlar az önce acilden geldik. Minik prenses boğaz enfeksiyonu geçiriyor. Ateşi 40 a yaklaştı. Ateşini düşürene kadar hiç susmadan ağladı. Hala çığlıkları kulağımda.Şimdi biraz rahatladı ama hala ateşi 37,9. Gelemezsem merak etmeyin sakın arada yazmaya çalışırım.
Kızlar az önce acilden geldik. Minik prenses boğaz enfeksiyonu geçiriyor. Ateşi 40 a yaklaştı. Ateşini düşürene kadar hiç susmadan ağladı. Hala çığlıkları kulağımda.Şimdi biraz rahatladı ama hala ateşi 37,9. Gelemezsem merak etmeyin sakın arada yazmaya çalışırım.
Merhaba herkese. Tanıdıklarıma öncelikle sevgilerimi yolluyorum.Yeni gelen arkadaşlar siz de hoşgeldiniz. Bir süre önce izin almıştım kasım ortasında dönmek üzere ama planladığım gibi gitmedi 29 kasım yoğunluğumun son günü olacak inşallah. Aralıkla beraber yine buraya dönmeyi planlıyorum. Haber edeyim dedim. Takımdan uzak kalmak hiç iyi gelmedi. Yediklerime sınır getirmeye çalışıyorum ama takımdaki gibi olmuyor. Kilo almışımdır muhakkak.
Çok geçmiş olsun Kaptancığım. Sen nasılsın Kaptan?
.
[/CENTER]
Nasılsın Burcum??
Kızlar bir süredir izin aldım ve sağlığıma kısmen kavuşup geri geldimmm :) çok özledim sizi hemde çokkkk bundan sonra ayrılmak yok aklım hep buradaydı. Hafif bir kalp ritim bozukluğum ve arada azıcık çıkan tansiyonumuda aldım geldim :) strese dayanamadı bünye ama stresim yok yanımda ona gitmesini söyledim
merhaba kızlar. İsmim Tuğba.. bundan 8-9 ay önce 13.takıma dahil olmuş, oldukça da güzel kilo vermiştim. Herşey yolunda giderken bazı özel sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım ne yazık ki
benim kilom sizlere ve normal değerlere göre çok çok çok fazla kızlar. İnsanlar duyduklarında inanmıyorlar ama durum bu. Burda olduğum zamanlar öğrenciydim üniversite son sınıfta okuyordum. Ama artık mezunum ve hatta öğretmenim. Okul öncesi öğretmeniyim.. Mücadeleye yeniden başlamak uzun zamandır vardı aklımda ve sonunda bu düşüncemi gerçekleştiriyorum. Listeye giremeyeceğim çünkü gün içerisinde ve hatta akşamları bile gelme garantisi veremiyorum. Devamlılık ve günlük sorumluluklar noktasında takım üyelerinin görevi her zaman büyüktür. Ama takım üyeleri bunu yine kendi iyilikleri için yapmak durumundadırlar.. Velhasıl listede olmasam da mümkün mertebe öğünlerimi spor aktivitelerimi paylaşmak, eğer olursa duyduğum yararlı bilgileri, bu doğrultudaki önerilerimi uyarılarımı yapmak için fırsat buldukça uğrayacağım.
O zamandan kimler kaldı takımda bilmiyorumama ebru'nun hala ortadoğu ve balkanların en iyi takım kaptanı olarak burda yer aldığını ve buse'yi de biliyorum. yanılmıyorsam az önce bir de derya'nın ismini gördüm orda. çok da mutlu oldum
Hepinize cânı gönülden başarılar diliyorumEmek veren herkese emeğinin karşılığını veren Allah yolumuzu açık etsin..
Kızlar az önce acilden geldik. Minik prenses boğaz enfeksiyonu geçiriyor. Ateşi 40 a yaklaştı. Ateşini düşürene kadar hiç susmadan ağladı. Hala çığlıkları kulağımda.Şimdi biraz rahatladı ama hala ateşi 37,9. Gelemezsem merak etmeyin sakın arada yazmaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?