Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sütle terbiye yapılıyor canım benim bildiğimde. ben havuç, patates ve kerevizi haşlıyorum. bu arada limon suyu ilave ediyorum. sonra püre haline getiriyorum. ondan sonra da sütle terbiyesini hazırlayıp bir taşım kaynatınca tamam. zahmetsiz bir çorba. evin içi mis gibi kokuyor bu çorbayı yaparken. un koyuyor muyduk hatırlayamadım.

Gözümün önündeki görüntü rokaya sarılmış çikolata

yemekhaneye gitmen direk farkettirmiş masalcım. sen niye gitmiyordun şimdiye kadar? bak ne güzel doğru dürüst yemek geçmiş boğazından. afiyet olsun. menün de çok güzel.

Kızlar gözlerim açılmıyor.
2-3 saat yatayım kalkıp eşyaları hazırlayacağım ..
iyi uykular canım.:97:

bu arada su konusunda bugün kendimi aştım :))
saolun kızlar destekleriniz için....
yemeği düzene sokamadım bari su ile düzene girmeye çalışayım devamı gelir
su konusunda ilerleme kaydetmek gayet önemli bir başarı bence. böyle böyle inşallah diyetin düzene girecek dosbacım.

ben sütle yapıyorum. kremadan az nasılsa kalorisi. light veya yarım yağlı sütle de iyi bir ara öğün olacağı kanaatindeyim. şekersiz tabi. ve bence tok tutuyor sütlü kahve. uzun süre açlık hissetmiyorum.

ipler kaçtı valla neysecim
ama toparlamaya çalışıyorum en azından
evde aşure bitti çok şükür bence düzene girmem çok kolay olcak
pilavı yapmadım çnk eşim 9 gibi gelecek
geç yatarım artık bol bol su içerim
pilavdan vazgeçtim bile :))

kereviz çorbasını hemen deneyeceğim canım bende sebzeli yapıyordum ama uzun zamandır denemedim tarif için saol

evet su konusunda bugün iyiyim darısı her güne :))
valla kahveyi yalnız sevmiyorum yanımda keyif verecek biri lazım apartmanımda da öyle kahveye gelen giden yok (
çok nadir içer oldum bu nedenle sorun yok

rica ederim dosbacım.
sen yemek için eşini bekliyorsun sanırım. arada meyve falan ye bari canım, aç kalma süren uzamasın. pilavdan vazgeçmen de çok iyi bir haber:)

evet su konusunda bugün iyiyim darısı her güne :))
valla kahveyi yalnız sevmiyorum yanımda keyif verecek biri lazım apartmanımda da öyle kahveye gelen giden yok (
çok nadir içer oldum bu nedenle sorun yok
ben de hep imrenmişimdir öyle sabah kahvesi içebilen komşulara. ben hayatımın hiçbir döneminde öyle bir şey görmedim:) o yüzden de yalnız içmek problem olmuyor. tvde de güzel bir dizi veya film olacak oh mis. bugün kahve içmeyi düşünüyorum zaten inşallah.

kahvaltı: 1 poğaça(kendim yaptım)
ara: 1 elma, kuru üzüm, fındık, yaban mersini
öğle: zeytinyağlı barbunya
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 2,5 mandalina
ikindi: 2 köfte
ara: 2 kupa adaçayı, yarım elma
akşam: salata

ilerleyen saatlerde sütlü neskafe düşünüyorum

anca pc acabıldım
cuma gunu esım kayıp dustu boynunu ıncıtı 5 gun rapor aldı
evde onunla ılgılenıyorum
carsamba baslıyacak ıse
bugun yedıklerım oructum
dun akşam barbunya ve pılavdab sonra bıkrem yedım oruc tututum
bu akşam bamya pılav salata bununla yarın yıne nıyetlıyım ınsallah

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar
Ev tasıdım off
ancak geldı netım :)
Bu sıralar ıyı gıdıyor yarın doktor kontrolum var
Bugun bıraz fenaydı doktora gıttım Polikistik over cıkdım
bakalım 6 ay tedavı ne kadar ıse yarıcak artık hayrlısı
kıloma zarar vermesınde :)

canım eşim hala gelmedi aradım ve ben yedim :))
eee daha fazla dayanamadım ve yemekle en iisini yaptım sanırım
bende eskidn vardı buraya taşınınca bulamadım kafama göre birini

canım harikasın valla afiyet olsun

bu doritos reklamına sinir oluyorum. kız parmaklarını yalaya yalaya yiyor ya:104:
al benden de o kadar
iğrenç ötesi ya... bi de başka şeyler çağrıştırıyor...nereye gidiyoruz bilmiyorum

Allah kabul etsin canım
güzel beslenmişsin afiyet olsun

ev mi taşıdın canım çok zor iş...
geçmiş olsun canım kadın hastalıkları zor Allah şifa versin
ama hormon hapları iştah açtığı kesin

diyetısyenımle sadece telefonda konusdum yarım saat once korkma o kadar felan dedıde pko luyum deyınce kadın bır duraksadı yarın baska bır doktora daha gıdıcem ıcım rahat etmedı acıkcası Umarım kılo alımım olmaz :S

dosbacım yemeğini yemekle iyi yapmışsın. hem vakit geç oluyor, hem de zaten gün boyunca bir düzensizlik olmuş. neyse, yarın daha güzel bir gün olur inşallah.:129:

Ben de yaptığım için anlaıyorum seni ama dikkat et yine de olabildiğince.
Hiç bir şey olmazsa ceviz badem ne gelirse eline atıştırıver :)

Geçen haftadan beri hesaplıyordum Dosbacım ama bir kaç gün olmadığım için dikkatini çekmemiş olabilir.
Ben baktım 0 kalori yazıyordu internette şekersiz sütsüz :)

Bilmem zor geliyordu Neyneysecim :))
Hadi dedim gideyim bugün arada gidebilirim aslında düzenli olmuş dimi :)

Ben de çarşamba sabahı annemler şöyle bir türk kahvesi içip dedikodu yapayım :))
Çok eğlenceli geliyor son zamanlarda ..
Bu arada çarşamba günü bir okulda fen bilgisi dersi dinlemeye gidebilirim daha nett bit fikrim olsun diye .)

Hamarat hatun poğaçasını da yapmış ohh ..
Kuru meyveleri tüketmek de metabolizmayı hızlandırıyormuş sanırım.
Buna ben de alışmalıyım senden görüp alıştığım tüm güzel alışkanlıklar gibi :)
Menün yine çok güzel yine çok güzel tebrik ederimm ..

bu doritos reklamına sinir oluyorum. kız parmaklarını yalaya yalaya yiyor ya:104:

Off o reklamlar yok mu beni bitiriyor resmenn
Bir de regl dönemim başlayacak 1 gün geçti başlayamadı krize girmemem lazımm ..

Geçmiş olsun Dombilili..
Nasıl şimdi eşin?

kesinlikle katılıyorum,nasıl bir akılla çekiyorlar bu şekilde reklamları anlayamıyorum

gardımı alsam iyi olcak :)) canım ya tostu her zaman yiyordum ama ben bundan sonra daha dikkat ederim ama sabah kolayıma geliyor yoksa kahvaltı yapacağım yok o uyku sersemliğinde simitte tam yarım da değil ben düz hesap olsun dedim,ara yapamadım öğlen 2 ye kadar ayak üstüde alıp yiyebileceğim bir simit geldi aklıma o yüzden öğlen yemeğimde öyle çok büyük porsiyonlarda değildi ama evet biraz fazla gözüküyo yinede akşam ise 2 kepçe çorba 2 yemek yediğimiz kaşık hesabı pilav üzeri yarım domates doğradım...

akşam yemeğim : 2 kepçe çorba ve 2 kaşık pilav üzeri yarım domates :))
ara olarak annemler fıstık yiyordu çok az dayanamadım yedim 4 tanede petibör bisküvi yedim bir nevi tatlı krizimi bu şekilde geçirdim çikolatadan kat kat iyi olduğunu düşünüyorum ama yinede takdir sizlerin..
aslında meyve yiyesim var ama yemelimiyim sizce,yatmadan öncede 3-4 kaşık yoğurtmu içsem veyahut ılık süt mü ? karar veremedim arkadaşlar yardım

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım ..
Aksine göreceksin kilonun polikistik overına yararı olacak.
Hatta kilo verdiğin dönemlerde düzenli adet olurken kilo alınca düzensizlikler olduğunu görürsün.

Ayy kıyamam ya nasıl açıklamış :)
KOrkutmuşsun Neyneysecim Melankoliyii ...

Tabiki çikolatadan daha iyi ..
Geç yatıyorsun sanırım bence meyve yiyebilirsin yada tarçınlı süt içebilirsin..

Ayy kıyamam ya nasıl açıklamış :)
KOrkutmuşsun Neyneysecim Melankoliyii ...
korktum gerçekten :)) aslında sanırım bu suçluluk pisikolojisi kendimde rahatsız oluyorum böyle olunca sonuçta amaç belli çizelgedende belli malum ama bugün öğrencilerimle buluştum biraz vakit geçirdik ve bana zayıfladığımı söylediler , öncesinde de amway satışını yapan bir tanıdık var yanına uğramıştım o da zayıfladığımı söyledi ve mutlu oldum
Tabiki çikolatadan daha iyi ..
Geç yatıyorsun sanırım bence meyve yiyebilirsin yada tarçınlı süt içebilirsin..

aslında çok geç yatmıyorum ama en güzeli ılık tarçınlı süt içmek,bu ara yoğurdumu yiyemiyorum farkettimde :44: yardımın için sağol masalcım:13:

Öğrencilerin derken Melankolicim?
Off öğrenemedim gitti sen öğretmen miydinnn?
Vermişsindir tabiki ya en azından kaçamaklar yapsak da dikkatli oluyoruz.
Yoğurdunu neden yiyemiyorsun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…