selam kızlar
inşallah herkes iyidir,bende idare ediyorum çok şükür.
hafta sonu diyetim eh fena değildi,yediklerimde abartı oldu ama çorba ve sebzede
kalori hesaplamalarımı yaptıktan sonra listelerimi paylaşırım.
hafta sonu hem iyi hemm kötü haberler aldım
iyi haber ikinci kez teyze oldum. naz kızımız dünyaya geldi.göremedim ama canı sağolsun hepsinin dilerim.
kötü haber kuzeminin oğlunun beyninde tümör çıktı,şimdi ankaradalar yarın sonuçlar belli olacak,iyi huylumu kötü huylumu diye.bu hafta ameliyat olma durumu var büyük ihtimalle.
ama şu var, Rabbimin hikmetine sual olumaz,her şerde bir hayır vardır herzaman.
çocuğun okulda arkadaşı kafasına kalemkutu atıyor,ondan sonra başağrısı başlıyor,dr gidiyorlar birşeymi oldu kafasına diye ve uzun süredir yerleşmiş olan tümörü buluyorlar. RAbbim in hikmeti.
eğer o durum yaşanmamış olsaydı çok geç farkedeceklerdi belkide. inşallah haırlısı olur.tümörün iyi huylu olması için dua ediyoruz.
neyse kızlar bugün yoğun olurum büyük ihtimalle çok gelemeyebiliriim belki,idare edin beni.
çekiliş olayındada ben hala hediyemi gönderemedim.sanırım yarın gönderebilirim,çarşambada elinde olur. çok öpüyorum herkese kolay gelsin.
günaydın canım. hayırlısı ile iyileşmene çok sevindim nihancım.saolun kızlar ya geçti çok şükür:97:
günaydın herkeze özledim valla sizleri
perşembe iş çıkışı eve bi gittim bi yattım yatış o yatış cuma işe gelemedim 3 gün yattım hep ama şimdi iyiyim ne yedim ne içtim bilmiyorum bugün yeni bi başlangıç yapayım artık
sabah kahvaltım
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ay bi yandan iyi haber bi yandan kötü
hayat işte biyanda ağlayanlarbi yanda gülenler
Allah doğana uzun ömürler versin ana babasına bağışlasın adcım
hasta olanda Allah acil şifa verip ana babasına bağışlasın
işte birşey vesile olmuşta hastalık çıkmış erken teşhis olmuş umarım kurtulur
bu arada günaydın adcım...
canım, naptın? çok geç saate kalmışsın hatta uyumamışsın diğer mesajında öyle yazmışsın. inşallah sınavın iyi geçmiştir, uykusuzluk etkilememiştir.BU saat oldu ben hala ders çalışıyorum desem inanır mısınız?
Ezberledim artık her şeyi.
Ama akşam uyuyunca uykum da kaçtı devam ediyorum ben de.
Valla tembihledim ama inşallah başarılı olabilirler.
6 tane de alarm kurduk odada 2 kişi
İyi gerildim ama şöyle güzel bir sınav geçirebilsem bundan sonra ne yapmam gerektiğini anlamış olacağım.
O zaman yiyebildiğim şeyler oldukça yemekhaneye gidip kaçamaksız geçirmeye çalışayım biraz rahatlayınca da spora geçerim.
Bak bu yemeği çok erken yememek de iyi fikir.
O genel saatlerde uyuyanlar için.
Biz zaten geç yatıyoruz.
O kadar saat durulmaz ki yemeden..
Çok güzel şeyler kapıyorum senden saol
yaw işte diyet konusunda ortalıkta o kadar bilgi var ki. ama ben diyetisyenine katılıyorum. ben eğer erken yersem yatmadan önce patlayabilirim açlıktan:)günaydıııınnnnn
demeyin bu satte ne işin var diye kahvaltıyı yapıp yatmayı düşünüyorum
yemek saatleri konuşulmuş ufak bi dip not diyetisyenim uyumadan yarım saat önce keserdi yemeyi...aslında sık sık metabolizmayı uyarmak lazım
hadi şimdilik ben kaçtım
ah ah masalcım. artık akşama iyi bir uyku çekersin inşallah.Bu arada sıfır uykuylayım ..
Arkadaşımla konuşmaya dalmışız.
Saat 5te farkettik o saatten sonra da yatınca kalkamayız diye yatmadık.
Şimdi güzelce elimi yüzümü yıkayıp kahvaltı yapacağım umarım kendime gelirim.
hastalığının geçmiş olmasına sevindim nihancım. şimdi asumanın mesajını görünce grip nezle ne kadar basit kalıyor dedim kendi kendime. oysa ben hasta olsam öldüm bittim oluyorum:) rabbimize çok şükretmemiz lazım sağlık için.saolun kızlar ya geçti çok şükür:97:
perşembe iş çıkışı eve bi gittim bi yattım yatış o yatış cuma işe gelemedim 3 gün yattım hep ama şimdi iyiyim ne yedim ne içtim bilmiyorum bugün yeni bi başlangıç yapayım artık
sabah kahvaltım
1 kase çorba
1 dilim ekmek
asumancım, merhabalar canım. aldığın kötü haber beni de etkiledi. inşallah tümörün iyi huylu olduğunu öğrenirler ve inşallah haklarında hayırlısı olur. rabbim evlatla imtihan etmesin, zor. çok sabır diliyorum canım sizlere ve aileye.selam kızlar
hafta sonu diyetim eh fena değildi,yediklerimde abartı oldu ama çorba ve sebzede
iyi haber ikinci kez teyze oldum. naz kızımız dünyaya geldi.göremedim ama canı sağolsun hepsinin dilerim.
kötü haber kuzeminin oğlunun beyninde tümör çıktı,şimdi ankaradalar yarın sonuçlar belli olacak,iyi huylumu kötü huylumu diye.bu hafta ameliyat olma durumu var büyük ihtimalle.
çocuğun okulda arkadaşı kafasına kalemkutu atıyor,ondan sonra başağrısı başlıyor,dr gidiyorlar birşeymi oldu kafasına diye ve uzun süredir yerleşmiş olan tümörü buluyorlar. RAbbim in hikmeti.
eğer o durum yaşanmamış olsaydı çok geç farkedeceklerdi belkide. inşallah haırlısı olur.tümörün iyi huylu olması için dua ediyoruz.
neyse kızlar bugün yoğun olurum büyük ihtimalle çok gelemeyebiliriim belki,idare edin beni.
çekiliş olayındada ben hala hediyemi gönderemedim.sanırım yarın gönderebilirim,çarşambada elinde olur. çok öpüyorum herkese kolay gelsin.
evet kaptan haklısıngünaydın canım. hayırlısı ile iyileşmene çok sevindim nihancım.
hani insanoğluyuz,hasta olucaz,düşecez,kalkacaz ama dilerimki Rabbim hep böyle rahatsızlıklar göstersin cümlemize. kahvaltı içinde afiyet olsun canım.
Taktir-i İlahi , nihancım. iyiki kalem kutu gelmiş kafasına diyoruz, kesinlikle vesile oldu inşallah da hayırlara vesile olur. Rabbim kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin dilerim.onlara sağlık sıhhat hayırlı bir ömür nasip etsin dilerim.
amin canım. duaların içinde sağol hayatım,duaya çok ihtiyaçları olacak.
sağol rabiacımhastalığının geçmiş olmasına sevindim nihancım. şimdi asumanın mesajını görünce grip nezle ne kadar basit kalıyor dedim kendi kendime. oysa ben hasta olsam öldüm bittim oluyorum:) rabbimize çok şükretmemiz lazım sağlık için.
kahvaltın da çok hafif, afiyet olsun canım.:81:
rabiacım merhaba,söz konusu küçük bir çocuk olunca insan ister istemez etkileniyor. sonuçlar yarın belli oluyor,güzel hayırlı haberler bekliyoruz inşallah çok sağol canım.asumancım, merhabalar canım. aldığın kötü haber beni de etkiledi. inşallah tümörün iyi huylu olduğunu öğrenirler ve inşallah haklarında hayırlısı olur. rabbim evlatla imtihan etmesin, zor. çok sabır diliyorum canım sizlere ve aileye.
yeni gelen bebiş de hoşgelmiş. hakikaten dünyanın düzeni böyle. bir yandan yeniler geliyor, bir yandan birileri vefat ediyor veya hasta oluyor. hem seviniyoruz hem üzülüyoruz. iki duygu da hayatımızda yer almak zorunda. bebişinizi Allah size bağışlasın canım.
amin canım,çok sağol.evet kaptan haklısın
dualarımız onlarla inş.
sağol rabiacım
Allah dermensız hastalık vermesin bunlar geçici dediğin gibi
öğle yemeğim yarım tabak makarna yoğurtlu ve azcık salçalı
evet adcım yağsız makarna:97::97:rabiacım merhaba,söz konusu küçük bir çocuk olunca insan ister istemez etkileniyor. sonuçlar yarın belli oluyor,güzel hayırlı haberler bekliyoruz inşallah çok sağol canım.
güzel dileklerin için çok sağol rabiacım,amin. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib eylesin inşallah.
amin canım,çok sağol.
afiyet olsun canım,yediğin makarna yağsız ise ortalama 100 ile 110 kalori arası beslenmişsin. ozaman hafif olmuş.
asumancım, süzme peynir almışsın:) zeytin de var çok güzel.27.12.10
Kahvaltı 7.30
1 dilim ekmek 63
1 kk büyüklüğü peynir süzme 29
1haşlanmış yumurta 80
1 ad zeytin 13
Ara 10.20
1 ad mandelina 50
Ara 12.00
1 ad armut 70
Öğle 14.00
1 tabak zeytinyağlı kereviz. 215
2 ince dilim ekmek 126
100 gr yoğurt 95
Toplam 741 kalori
kerevizi zeytinyağlı olarak ilk defa yedim,çorbasını çok sevdiğim için yemeğinden emin olamadım ve yanına 2 ince dilim ekmek aldım,tahmin ettiğim gibi çıktı tadı,birdaha yemem zaten. yani çok kötü değil ama çok iyide değildi,yemek olsun diye yedim aslında yemezdım. kaloriside fazlaymış. ekmek olayına benim gerçekten girmemem gerekiyor,yoksa ipin ucu kaçabiliyor ama bugün sadece yemeği kurtarsın diye yedim. şimdiden 741 kalori olmuş 100 gr yoğurdum daha var akşamda sadece marul salatası tüketirim. biraz olsun iyi olur inşallah.
saolun kızlar ya geçti çok şükür:97:
sabah kahvaltım
1 kase çorba
1 dilim ekmek
selam kızlar
canım, naptın? çok geç saate kalmışsın hatta uyumamışsın diğer mesajında öyle yazmışsın. inşallah sınavın iyi geçmiştir, uykusuzluk etkilememiştir.
ben erken yatmayı beceremeyenlerdenimçocuğu yatırınca tek boş zamanım geceler oluyor. biraz uykudan fedakarlık ediyorum. kafamı öyle dinlendirebiliyorum.
yaw işte diyet konusunda ortalıkta o kadar bilgi var ki. ama ben diyetisyenine katılıyorum. ben eğer erken yersem yatmadan önce patlayabilirim açlıktan:)
ah ah masalcım. artık akşama iyi bir uyku çekersin inşallah.
hastalığının geçmiş olmasına sevindim nihancım. şimdi asumanın mesajını görünce grip nezle ne kadar basit kalıyor dedim kendi kendime. oysa ben hasta olsam öldüm bittim oluyorum:) rabbimize çok şükretmemiz lazım sağlık için.
kahvaltın da çok hafif, afiyet olsun canım.:81:
asumancım, merhabalar canım. aldığın kötü haber beni de etkiledi. inşallah tümörün iyi huylu olduğunu öğrenirler ve inşallah haklarında hayırlısı olur. rabbim evlatla imtihan etmesin, zor. çok sabır diliyorum canım sizlere ve aileye.
yeni gelen bebiş de hoşgelmiş. hakikaten dünyanın düzeni böyle. bir yandan yeniler geliyor, bir yandan birileri vefat ediyor veya hasta oluyor. hem seviniyoruz hem üzülüyoruz. iki duygu da hayatımızda yer almak zorunda. bebişinizi Allah size bağışlasın canım.
öğle yemeğim yarım tabak makarna yoğurtlu ve azcık salçalı
adcım Allah yardımcıları olsun inan çok üzüldüm moralim bozuldu inş. güzel haberlerini alırsınız
diğer tarftanda tebrik ederim canım teyze olmuşsun
nihancım kaçırmışım hayatım geçmiş olsun sanırım şimdi daha iisin
neysecim herzamanki gibi harikasın...bende geç yatanlardandım ama artık dayanamıyorum 12 de yataktayım
masalcım sınavın inş. güzel geçmiştir canım
melankoli bugün sanırım işbaşı yaptı
bana gelince orta şeker devam ediyorum bakalım
27.12.10
Kahvaltı 7.30
1 dilim ekmek 63
1haşlanmış yumurta 80
1 ad zeytin 13
Ara 10.20
1 ad mandelina 50
Ara 12.00
1 ad armut 70
Öğle 14.00
2 ince dilim ekmek 126
100 gr yoğurt 95
Toplam 741 kalori
kerevizi zeytinyağlı olarak ilk defa yedim,çorbasını çok sevdiğim için yemeğinden emin olamadım ve yanına 2 ince dilim ekmek aldım,tahmin ettiğim gibi çıktı tadı,birdaha yemem zaten. yani çok kötü değil ama çok iyide değildi,yemek olsun diye yedim aslında yemezdım. kaloriside fazlaymış. ekmek olayına benim gerçekten girmemem gerekiyor,yoksa ipin ucu kaçabiliyor ama bugün sadece yemeği kurtarsın diye yedim. şimdiden 741 kalori olmuş 100 gr yoğurdum daha var akşamda sadece marul salatası tüketirim. biraz olsun iyi olur inşallah.
bu aralar biraz kaçırdım galiba misafir hafta sonu derken bu gün bişraz toparladım sabah 1dilim ekmek peynir roka 1kaşık çikolata (tamam kabul ediyorum çikolata olmasa daha iyiydi aramızda kalsın 3 -4 tane büsküvi yedim)öğle brokoli haşladım sarmısaklı yoğurtla 1 tabak yedim
üniv. hocaları biraz dengesiz olur canım. sormam der sorara falan. önemli olan yine de güzel bir not alacak olman bence.Geldim sonunda ..
Bütün gün uyudum resmen başımı koyduğum yerde.
Şimdi de berbat durumdayım.
Sınavıma gelince beklediğim gibi değildi hiç.
ÇAlışmasam da aynı şekilde yapardım.
Sormayacağım dediği yerlerden sormuş çok sinir oldum.
Yine de bir 70-80 alırım diye düşünüyorum.
Cuma günü gidecektim Eskişehir'e yarın gitmeye karar verdim.
Odayı toplayacağım çamaşır atacağım çanta hazırlayacağım yemeğe gideceğim derken ne zaman yatarım bilmiyorum ama yatınca tekrar kalkabileceğimi de düşünmüyorum.
Çikolatayla rokayı beraber mi yedinn :)
öncelikle hayırlı olsun ALLAH hayırlı etsin küçük bebişiselam kızlar
evet canım bugün işbaşıydı,özlemişim öğrencilerimi sınıfımıadcım Allah yardımcıları olsun inan çok üzüldüm moralim bozuldu inş. güzel haberlerini alırsınız
diğer tarftanda tebrik ederim canım teyze olmuşsun
nihancım kaçırmışım hayatım geçmiş olsun sanırım şimdi daha iisin
neysecim herzamanki gibi harikasın...bende geç yatanlardandım ama artık dayanamıyorum 12 de yataktayım
masalcım sınavın inş. güzel geçmiştir canım
melankoli bugün sanırım işbaşı yaptı
bana gelince orta şeker devam ediyorum bakalım
bende kerevizin çorbasını seviyorum ama yemeğini denemedim hiç :44: bu arada menün çok güzel yine,tebrikler canım27.12.10
Kahvaltı 7.30
1 dilim ekmek 63
1haşlanmış yumurta 80
1 ad zeytin 13
Ara 10.20
1 ad mandelina 50
Ara 12.00
1 ad armut 70
Öğle 14.00
2 ince dilim ekmek 126
100 gr yoğurt 95
Toplam 741 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?