yok bugün su konusunda iyiyim sen neyse ve melankoli su takibinde iken çok daha dikkat ediyorum :))
Melankoliciğim ben çavdar ekmeği tercih ediyorum yağsız light peynirli hatta üstüne bazen biraz kekik serpiyorum. 170 kaloriye düşüyor .. Bilgin olsun :)
aslında uzun zamandır aklımda ama bir türlü alamadım kendime yoksa normal ekmek kullanmıyorum dikkat ederken,yarın en iyisi kendi ekmeğimi almak en doğru kararsaol canım tavsiye için:13:
Ayrıcaaa daha da tok tutuyor normal ekmekten ..
Reklam kokan hareketler bunlar ..
yok canım ne reklamı
tarçınlı sütümü içiyorum şimdi,yatarım birazdan uyurum mışıl mışıl :)) iyi geceler masalcım :))
Tatlı krizim tutunca kendimi kaybediyorum!Yemezsem de o kadar hırçınlaşıyorum ki,kendime kendim zor dayanıyorum yani :) Bana uygun bir diyet yok mu acep?
canım görmemişim iyiyydim tatlım :))dosbacım bugün nasılsın ?:))
bu arada tostun kalorisine baktım 267 kaloriymiş tost ekmeğiyleaslında çokta durmuyor yaa (tostu çok seviyorum ya vazgeçmemek için cebelleşmeler bunlar )
saol canım bugünde güne su ile başladımkocaman alkış dosbacım sana bugünkü su performensın için
güzel tercih bence...Melankoliciğim ben çavdar ekmeği tercih ediyorum yağsız light peynirli hatta üstüne bazen biraz kekik serpiyorum. 170 kaloriye düşüyor .. Bilgin olsun :)
Ben kapatayım dükkanı yine.
Bu arada Fiyuceyi merak ettim ben nasılki?
Herkese tatlı rüyalar ..
canım görmemişim iyiyydim tatlım :))
canım tostun kalorisi var biraz
onun yerine yarım yağlı peynir ve light ekmek tercih edebilirsin
saol canım bugünde güne su ile başladım
güzel tercih bence...
masal kız sen dünden uykusuz değil miydin??
bugünde yolculuk var sanırım
hadi güzel bi gün senin olsun
günaydııııınnnnn
nasılsınız güzeller...ben bugün güzel uyandım ama belki tekrar yatarım :))
güzel bi kahvaltı yaptım
dün komşum çağırdı belki bugün ona giderim kaçamak yapmak istemiyorum
güzel bi gün diliyorum hepinize
günaydın kızlar günaydın dosbacım ne güzel güne güzel başlamısın
ben ağrıyla başladımregl sancısı herzamanki gibi şuan pek ağır değil umarım olmazda işyerinde çok zor oluyo ya evde olsam ağrırsa ağrısında burda ister istemez yüzüme ve çevremdekilere yansıtıyorum
neyse
dün akşamki yemeğim lokma döktüm eşimin canı istedi
2 tane yedim peynir zeytin bikaçtane
çay
bu sabah hiç iştahım yok yanıma muz ve portakal getirdim onları yiyeceğim
problem olmaz diyorsan sorun yok o zaman tatlım. eskişehirde bol bol dinlenirsin vede umarım güzel vakit geçirirsin.Valla hiç dinlenemedim daha kaptancığım.
Çamaşırları attım onlar çıksa bir uyuyacağım da ..
Buraya gelsin hediyem pazar günü döneceğim zaten burada teslim alırlar problem olmaz ..
İyi akşamlar kaptancığımm
canım ben şuna inanmaya başladım,miden şiş olarak sofradan kalktığın sürece,hergün ot yesende kilo veremezsin. bence pilavı hayatından çıkar canım,bendeçok seviyorum ama uzuun zamandır tüketmedim. sporuda ihmal etme hayatım,osenin kurtarıcın. :))haklsın kaptancım ama dışardaydım ve bu kadar ile kurtulduğuma seviniyorum çünkü hep fesfood tarzı yemekler vardı bende yemek menüsü aldım,çorba pilav ve sebze vardı ama ben pilavı istemedim yerine az köfte patates aldım
masalcım haklısın tatlım ama spora iki haftadır gidemedim,en son geçen hafta salı gittim ertesi gün de rapor aldımbundan sonra inşALLAH kesintisiz devam haftada 3 gün
kalori hesabın süper hayatım,böyle birşeyleri frenlemek daha kolay oluyor değilmi.:))Bugün neler yemişim ..
Sabah: 1 bardak nescafe = 0 kalori
çavdarlı ekmekten yapılmış light peynirli tost = 170 kalori
Ara: sıcak çikolata =184 kalori
Öğle: simit= 200 kalori
Ayran= 37 kalori
Akşam:
patates püresi= 80 kalori
Köfte=200 kalori
mercimek çorbası=170 kalori
Kereviz salatası=100 kalori
Ara:
Mandalina= 50 kalori
Toplam= 1191 kalori
canım defterime yazmamışım malesef, fırsat bulursam tekrar alıcam tarifini,benim yaptığımda robottan geçirmedim hiç,taneleriylede çok güzel oluyor :))tamam hayatım netten de bakarım zahmet etme...yılbaşı zaten yoğunsun ama ekşi oluyor diyince hoşuma gitti
yok bugün su konusunda iyiyim sen neyse ve melankoli su takibinde iken çok daha dikkat ediyorum :))
gün gelip işten çıkarsam hepiniz bana sabah kahvesine gelin olurmu. :))ben de hep imrenmişimdir öyle sabah kahvesi içebilen komşulara. ben hayatımın hiçbir döneminde öyle bir şey görmedim:) o yüzden de yalnız içmek problem olmuyor. tvde de güzel bir dizi veya film olacak oh mis. bugün kahve içmeyi düşünüyorum zaten inşallah.
yine güzel bir liste tebrik ederim.kahvaltı: 1 poğaça(kendim yaptım)
ara: 1 elma, kuru üzüm, fındık, yaban mersini
öğle: zeytinyağlı barbunya
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 2,5 mandalina
ikindi: 2 köfte
ara: 2 kupa adaçayı, yarım elma
akşam: salata
ilerleyen saatlerde sütlü neskafe düşünüyorum
çok geçmişolsun eşine,hayırlısı ile iyileşir inşallah.anca pc acabıldım
cuma gunu esım kayıp dustu boynunu ıncıtı 5 gun rapor aldı
evde onunla ılgılenıyorum
carsamba baslıyacak ıse
bugun yedıklerım oructum
dun akşam barbunya ve pılavdab sonra bıkrem yedım oruc tututum
bu akşam bamya pılav salata bununla yarın yıne nıyetlıyım ınsallah
geçmişolsun canım,hayırlısı ile iyileşmeni dilerim.. bence hem kilo veriphem tedavi olabilirsin. bazı şeyler psikolojiktir,oyüzden yok kilo alırım falan deme.bence rahat olcanım.:))Merhabalar kızlar
Ev tasıdım off
ancak geldı netım :)
Bu sıralar ıyı gıdıyor yarın doktor kontrolum var
Bugun bıraz fenaydı doktora gıttım Polikistik over cıkdım
bakalım 6 ay tedavı ne kadar ıse yarıcak artık hayrlısı
kıloma zarar vermesınde :)
tarçınlı sütle olayı halletmişsin afiyet olsun.akşam yemeğim : 2 kepçe çorba ve 2 kaşık pilav üzeri yarım domates :))
ara olarak annemler fıstık yiyordu çok az dayanamadım yedim 4 tanede petibör bisküvi yedim bir nevi tatlı krizimi bu şekilde geçirdim çikolatadan kat kat iyi olduğunu düşünüyorum ama yinede takdir sizlerin..
aslında meyve yiyesim var ama yemelimiyim sizce,yatmadan öncede 3-4 kaşık yoğurtmu içsem veyahut ılık süt mü ? karar veremedim arkadaşlar yardım
suçluluk psikolojisi olmazsa buranın bir anlamı olmaz. öylelikle bu kadar frenliyoruz kendimizi.:))korktum gerçekten :)) aslında sanırım bu suçluluk pisikolojisi kendimde rahatsız oluyorum böyle olunca sonuçta amaç belli çizelgedende belli malumama bugün öğrencilerimle buluştum biraz vakit geçirdik ve bana zayıfladığımı söylediler , öncesinde de amway satışını yapan bir tanıdık var yanına uğramıştım o da zayıfladığımı söyledi ve mutlu oldum
aslında çok geç yatmıyorum ama en güzeli ılık tarçınlı süt içmek,bu ara yoğurdumu yiyemiyorum farkettimde :44: yardımın için sağol masalcım:13:
günaydın nihancım,geçmişolsun canım.ayın belirli günleri,işyerinddekiler çeksin seni hayatım yapacak birşeyyok.biraz derin nefes alıp bir yeşilçay içsen rahatlatır belki seni.günaydın kızlar günaydın dosbacım ne güzel güne güzel başlamısın
ben ağrıyla başladımregl sancısı herzamanki gibi şuan pek ağır değil umarım olmazda işyerinde çok zor oluyo ya evde olsam ağrırsa ağrısında burda ister istemez yüzüme ve çevremdekilere yansıtıyorum
neyse
dün akşamki yemeğim lokma döktüm eşimin canı istedi
2 tane yedim peynir zeytin bikaçtane
çay
bu sabah hiç iştahım yok yanıma muz ve portakal getirdim onları yiyeceğim
günaydın kaptancımgünaydın nihancım,geçmişolsun canım.ayın belirli günleri,işyerinddekiler çeksin seni hayatım yapacak birşeyyok.biraz derin nefes alıp bir yeşilçay içsen rahatlatır belki seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?