sağol nihancım.aslında birazcık zor,yani bazı şeyleri kolay buluyorum,bazılarını zor.ama inan böylesi daha keyifli.afiyet olsun kaptan
ne güzel kalori miktarlarıyla yazıyon zor olmuyormu bulmak:44::44:
amin canım inşallah.çok sağol hayatım.ad cım geçmiş olsun canım inş iyi huylu çıkar Allah şifa versin şükretmek için aslında ne kadar çok şeyimiz var ama maalesef farkında değiliz çocuklarımızın sağlıklı sıhatli oldukarı için ne kadar şükretsek azteyze olmuşsun hayırlı olsun kardeşinle aynı şehirde misiniz masal hiç uyumadan sınava mı girdin inş iiyi geçmiştir neysenicim orasını burasını kıvırırken çalıştırtım kokuyorum bir gün elektrik çarpacak, artık tamire göndermeye utanıyorum 2 günde bir tamirde arkadaşlar kahve ile ilgili konuşmuşsunuz diyette ne sakıncası varki merak ettim doğrusu
ablam almanyada yaşıyor, çok uzağız.
kahve kabızlık yapıyor haftada 3 ker emirelcim.
bu arada seninde kardeşin gelecekti,acıbiber geldimi
aldım canım sonunda,tadı güzel hoşuma gitti,kaloriside düşük. zeytin 1 tane yiyeyim dedim:))asumancım, süzme peynir almışsın:) zeytin de var çok güzel.
kerevizin zeytinyağlısını ben de sevmiyorum. ama kereviz kilo verdiren sebzelerden. bu da şu demek sen o kerevizi eritirken daha fazla kalori yakacaksın. bu sebepten kereviz, brokoli diyetlerde öneriliyor. kalorisinin fazlalığına pek takılma canım ve mümkünse kerevizi diyetine daha çok dahil et.
akşam sadece salata olursa problemsiz bir gün olur kanaatindeyim.:81:
o zaman ben arada çorbasını yapayım o çok hoşuma gidiyor ekşili ekşili. bugünü inşallah güzel kapatacağım canım sağol.:))
bundan sonrası için kaçamaksız günler dilerim emirelcim.bu aralar biraz kaçırdım galiba misafir hafta sonu derken bu gün bişraz toparladım sabah 1dilim ekmek peynir roka 1kaşık çikolata (tamam kabul ediyorum çikolata olmasa daha iyiydi aramızda kalsın 3 -4 tane büsküvi yedim)öğle brokoli haşladım sarmısaklı yoğurtla 1 tabak yedim
Kaptancığım yiğenin kaç yaşındaydı?
İnan çok üzüldüm inşallah iyidir tümör.
Dualarım onunla olacak.
Güzel haberler verirsin inşallah bize.
Geldim sonunda ..
Bütün gün uyudum resmen başımı koyduğum yerde.
Şimdi de berbat durumdayım.
Sınavıma gelince beklediğim gibi değildi hiç.
ÇAlışmasam da aynı şekilde yapardım.
Sormayacağım dediği yerlerden sormuş çok sinir oldum.
Yine de bir 70-80 alırım diye düşünüyorum.
Cuma günü gidecektim Eskişehir'e yarın gitmeye karar verdim.
Odayı toplayacağım çamaşır atacağım çanta hazırlayacağım yemeğe gideceğim derken ne zaman yatarım bilmiyorum ama yatınca tekrar kalkabileceğimi de düşünmüyorum.
Kalori yazmak çok güzel oluyor kaptancığım.
Nerede neyi dengelememiz gerektiğini öğreneceğiz bence bu şekilde zamanla ..
Kerevizi ben de hiç sevemedim gitti ama arada zorla yiyorum salatası falan olunca.
7 yaşında masalcım. öyle diliyoruz canım sağol. haberleri alır almaz yazarım.
sende o uykusuzluğa rağmen yine az dinlenmişsin bence.
sorular tahmin etmediğin yerden ama beklediğin sonuç güzel canım,inşallahda öyle olur.
bu arada unutmadan sorayım canım,sana hediyeni gönderdilermi,gelmediyse istersen eskişehirin adresini yaz,oraya göndersinler,gerçi kargoya verilmiş olabilir ama sen yinede kalliste ablaya bildir de oda sana hediye gönderecek arkadaşa haber versin canım.