Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun kaptan
ne güzel kalori miktarlarıyla yazıyon zor olmuyormu bulmak:44::44:
sağol nihancım.aslında birazcık zor,yani bazı şeyleri kolay buluyorum,bazılarını zor.ama inan böylesi daha keyifli.
amin canım inşallah.çok sağol hayatım.
ablam almanyada yaşıyor, çok uzağız.
kahve kabızlık yapıyor haftada 3 ker emirelcim.
bu arada seninde kardeşin gelecekti,acıbiber geldimi
aldım canım sonunda,tadı güzel hoşuma gitti,kaloriside düşük. zeytin 1 tane yiyeyim dedim:))
o zaman ben arada çorbasını yapayım o çok hoşuma gidiyor ekşili ekşili. bugünü inşallah güzel kapatacağım canım sağol.:))
bundan sonrası için kaçamaksız günler dilerim emirelcim.

7 yaşında masalcım. öyle diliyoruz canım sağol. haberleri alır almaz yazarım.
sende o uykusuzluğa rağmen yine az dinlenmişsin bence.
sorular tahmin etmediğin yerden ama beklediğin sonuç güzel canım,inşallahda öyle olur.
bu arada unutmadan sorayım canım,sana hediyeni gönderdilermi,gelmediyse istersen eskişehirin adresini yaz,oraya göndersinler,gerçi kargoya verilmiş olabilir ama sen yinede kalliste ablaya bildir de oda sana hediye gönderecek arkadaşa haber versin canım.

teşekkürederim canım sağol,
sanada hayırlı olsun.
kereviz yemeğini deneme bence çorbası inan çok daha güzel:))

sende ben gibi öğleyi abartmışsın hayatım. afiyet olsun. :))

selam kızlar nasılsınız bakalım
ben yine dengesizim
valla nasıl düzene gircem bilmiyorum
hala açım çnk dengesiz yedim
sabah 1 yumurta 3 zeytin 1tk bal(belki daha az)2 dilim ekmek
buraya kadar gayet ii sabah saat 7de kahvaltı yaptım
sorun burdan sonra başlıyo çnk ara yapmadım saat 3 gibi yarım kase aşure yedim 4-5yk kadardı azdı bitsin diye çok şükür bitti
eşim aradı akşam geç gelecekmiş bu nedenle bu kadar aç bekleyemezdim (
1 dilim ekmek 1 dilim peynir yedim
akşam yemeğimi yapıyorum
çorba
zeytinyağlı taze fasülye
yanaına bulgur pilavı düşünüyorum ama belki yapmam çnk aşureden bayağı bi kalori almışımdır (
off iice karıştı hepsi birbirine (

kerevizi tek başına çorba yapmıyorum sebze çorbalarına katıyorum acaba nasıl yapıyosunuz??
eşim zeytinyağlı kereviz seviyor bende nimeti çok hoşlanmıyorum ama yinede şifa olsun diye yapıyorum zaten eşim daha çok yiyor :)) bu hafta bende düşünüyordum
bu sene ıspanak yemediğimi farkettim ve bu büyük ayıbı ortadan kaldırmak için acil ıspanak almaya karar verdim çoook severim aslında

selamcanım,idare ediyorum sen nasılsın. dosbacım sabah sadece eşine eşlik etmek için kahvaltı ettiysen ekmeği yemeseydin,hani tekrar yattığın için kalkınca sağlam bir kahvaltı yapardın.
aşurenin bitmesine sevindim,mübarek ne çokmuş öyle. ara yapmamışsın,suda içmemişsindir sen şimdi, bu akşam bol bol su iç hayatım.
kerevizi bizim evde benden başka yiyen yok,ama uzun zamandır çorbasını falan yemedim.bende vitamin alsın diye oğlum için çorbalara katıyorum. çorbanın tarifini ilk evlendiğim zamanlarda bir tanıdıktan alıp yapmıştım,ama inan aklımda değil . defterime yazmışsam yarın getiririm canım,nettende bakabilirsin aslında ama yapmsammı yapmasammı diye kafan karışır. rabiacımda biliyordur diye düşünüyorum ,benim yaptığımın içinde hatırladığım kadarıyla havuuç patates oluyordu birde terbiyesi var onu hatırlayamadım.ama ekşili bir çorba oluyordu çok lezzetli.

kızlar ben çıkıyorum,hepinize huzur dolu sağlıklı akşamlar diliyorum.
dosbacım burdasın ama çıkmak zorundayım çok öpüyorum.

sağol masalcım iyiyim şimdi şükür

eşimle ikimize yaptım makarnayı haşlama derken suyunu süzmeden az suyla mı onu mu kastettin canım
Hiç yağ koymadan içine suyu koyuyorum çekiyor suyunu canım.
Yağsız oluyor tamamen.

üniv. hocaları biraz dengesiz olur canım. sormam der sorara falan. önemli olan yine de güzel bir not alacak olman bence.
yarın ne zaman çıkıyorsun yola?
bu arada diyet insana rokayla çikolata bile yediriyor:)

Sormam deme bari de çalışayım dimi..
Kızdım valla hocaya.
İlk sınavım da iyidi ama bu kadar çalışmaya daha iyi bir not bekliyordum.
Gözümün önündeki görüntü rokaya sarılmış çikolata

Akşam kaçamak olmazsa güzel olmuş menün melankolicim.
Sporlarıını ben kaçırıyor muyum yazmıyor musun?

Valla hiç dinlenemedim daha kaptancığım.
Çamaşırları attım onlar çıksa bir uyuyacağım da ..
Buraya gelsin hediyem pazar günü döneceğim zaten burada teslim alırlar problem olmaz ..

Neden olduğunu sende biliyorsun Dosbam ..
Saat 7 de kahvaltı 3 e kadar aradan geçmiş 8 saat ..
O kadar saat hiç bir şey yenmeden durulur mu hiç
Sonra birden yüklenirsin ..
cıx cıx .. Hiç beğenmedim bu yaptığını

kızlar ben çıkıyorum,hepinize huzur dolu sağlıklı akşamlar diliyorum.
dosbacım burdasın ama çıkmak zorundayım çok öpüyorum.

İyi akşamlar kaptancığımm

haklsın kaptancım ama dışardaydım ve bu kadar ile kurtulduğuma seviniyorum çünkü hep fesfood tarzı yemekler vardı bende yemek menüsü aldım,çorba pilav ve sebze vardı ama ben pilavı istemedim yerine az köfte patates aldım
masalcım haklısın tatlım ama spora iki haftadır gidemedim,en son geçen hafta salı gittim ertesi gün de rapor aldım bundan sonra inşALLAH kesintisiz devam haftada 3 gün

canım bende tek başına yapmıyorum,yaptığımı yazayım ama :))
bir orta boy kereviz yeşil saplarıyla , bir adet orta boy patates , bir büyük boy havuç ,bir tutam karnabahar
az sıvı yağ ve azda tereyağına 2 çorba kaşığı unu kavuruyorum ( ama patates var un koymasanda olur ) üzerine kerevizleri unla hafif çeviriyorum ve soğuk suyunu koyuyorum unu açtıktan sonra içine küçük küpler şeklinde doğranmış patatesini , karnabaharını ve havucunuda koyuyorum kaynadıktan sonra tuzunu ve baharatını ilave ediyorum en sonda blandırdan geçiriyorum . afiyet olsun
tavsiye ederim lezzetli bir çorba oluyor :))

Bugün neler yemişim ..

Sabah: 1 bardak nescafe = 0 kalori
çavdarlı ekmekten yapılmış light peynirli tost = 170 kalori
Ara: sıcak çikolata =184 kalori
Öğle: simit= 200 kalori
Ayran= 37 kalori
Akşam:
patates püresi= 80 kalori
Köfte=200 kalori
mercimek çorbası=170 kalori
Kereviz salatası=100 kalori
Ara:
Mandalina= 50 kalori

Toplam= 1191 kalori

tamam hayatım netten de bakarım zahmet etme...yılbaşı zaten yoğunsun ama ekşi oluyor diyince hoşuma gitti
yok bugün su konusunda iyiyim sen neyse ve melankoli su takibinde iken çok daha dikkat ediyorum :))

evet canım hatamı biliyorum ama bugünlerde çok uykum var
11 de kalktım sonra canım bişi istemedi
ev temizliğine kaptırmışım ancak 3 de komşum geldi ona ne ikram edeyim derken aşure aklıma geldi ve sonu geldi çok şükür
sınavın yinede ii geçmiş
ailene kavuşuyosun demek hadi gözün aydın bol bol dinlen hayatım

dışarda yemek zaten benide çok zoluyo...
kafama göre bişi bulamıyorum
sana tavsiyem patateslerini arkadaşlarına ver :))
afiyet olsun

canım güzel görünüyor tarif ellerine sağlık
bende deneyeceğim bu hafta düşünüyorum

bakıyorum sende kalori hesaplamaya başlamışsın canım afiyet olsun
kahve 0 mı merak ettim

Kızlar gözlerim açılmıyor.
2-3 saat yatayım kalkıp eşyaları hazırlayacağım ..

hadi sana ii uykular tatlım

bu arada su konusunda bugün kendimi aştım :))
saolun kızlar destekleriniz için....
yemeği düzene sokamadım bari su ile düzene girmeye çalışayım devamı gelir

şimdi melankoli hanım, tost 2 ekmekten yapılmış zaten arada yarım simite ne gerek vardı canım? en azından çeyrek simit yapsaydın. ayrıca içinde kaşar olan bir tost isterse kırk kere yağsız olsun yağlıdır canım. tostlarını normal peynirle yapmanı tavsiye ederim. ben kaşarı hayatımdan çıkardım:) en son dolabımda kalmış birazı onu da anneme verdim.
öğlen okkalı bir yemek yemişsin açıklamasını diğer mesajlarda gördüm artık ben bir şey yazmayım. akşam oldukça düşük kalorili bir yemek tercih etsen iyi olur bence. bugün biraz coşmuş menü.
adetin de hayırlı olsun sakın tatlı götüreyim deme

hmmm kahve şekersiz ve kremasız ise 1 tatlı kaşığı nescafe 4kaloriymiş... rahatlıkla içilebilir
ama ben kremasız içemediğim için hiç içmemeyi tercih ediyorum zaten daha çok sadece türk kahvesi seviyorum

dosbacım, baya gitmiş ipler elden.. umarım pilavı yapmamışsındır. çorba ve bir zeytinyağlı yeterli bence. inşallah yemişsindir akşam yemeğini daha fazla açlıkla terbiye etmeden vücudunu:) bu arada suyunu da içmişsin, çok güzel canım.

kerevizi ben de tek başına yapmıyorum. bazen patates, havuçla beraber yapıyorum. asumanın ekşili ekşili dedeiği çorbadan oluyor:) çok da güzel bir çorba bence. ayrıca ben bazen direk mercimek çorbasına rendeliyorum. patatesle veya patatessiz. öyle de çok hoş oluyor. ama bence en güzeli şöyle yoğurtlu sarımsaklı hali:) yeme de yanında yat
ıspanağı ben de severim de temizlemesi çook zahmetli. ben pazı tercih ediyorum. daha kolay temizleniyor. tat olarak da çok büyük fark yok bence. zaten böreğin içinde olmadıktan sonra neyleyim ben ıspanağı dermişim

bugün en azından suyuma dikkat ettim hala içiyorum :))
çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…