- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
Kesinlikle öyleHakkında hayırlısı olur inşallah canım. Günümüzde maalesef hiçbir bölümün iş garantisi kalmadı tip haricinde. Umarım seneye istediğin bölümü kazanırsın
Tamamdır kaptanımAort yırtılması demişler arkadaşa. Amin inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.
Amin canım inşallah. Dediğim gibi damarlarla alakalı bir şeymiş.
Canım sen bu hafta da idare et bizi. 65 in altına inince mezun ederim ben seni ama yine de takımda olmaya devam edersin. Free listede hedefe ulaşırsın. Boyun kaçtı senin bu arada? Ben seni bu hafta mezun edemedim maalesef. Bir hafta daha bize lazımsın
Ben inanıyorum senin başaracağınaTekrardan mrb hoşbuldum. Umarim bende takıma faydalı olurum. Ben omirilik ameliyatliyim o yüzden yürüyüş dişında spor yapamiyorum. Ama daha önce yürüyüş ve diyetle 3 ayda 20 kilodan fazla verdim . Yani karar verirsem uygulayan bir insanım. İnşallah yine başarırım.
Boyun da gayet güzelmiş canım. MaşallahTamamdır kaptanım
169
Günaydınlar beslemeyle başladım diyete .
Günaydın canımÇok iyi yapmışsın ama diyet diye düşünme artık sağlıklı beslendiğini düşün.
Aaa bebeğin doğdu mu çok sevindimEvet canim zaten 50 günlük bebis var emziriyorum o yüzden sağlıklı süt yapacak diyete başladım.
Allah analı, babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinEvet canim zaten 50 günlük bebis var emziriyorum o yüzden sağlıklı süt yapacak diyete başladım.
Tüm şişmanlar buradayız sanırımKilo vermeye takim ariyorum kizlar boş mu burasi
Arı kovanina çomak sokmuşçasına doluştuk demek kiTüm şişmanlar buradayız sanırım
Zar zor 64 e düştüm ama gerisi gelmedi . Hem açım hem de şişmanımmmArı kovanina çomak sokmuşçasına doluştuk demek ki
Zar zor 64 e düştüm ama gerisi gelmedi . Hem açım hem de şişmanımmm
Fit olmak istiyorummmm ama olmuyorrr . Beni fit yapanın kırk yıl kölesi olurum diyorummm artıkMerhaba fit olmak için çaba sarf eden güçlü kadınlar
Çok güzel bir bildirim aldım. Kilomu 1yıldan fazladır koruyorum. Amacım ilham vermekinşaallah isteyen istediği kiloya iner. Her zaman fit olun ( tabi fit olmak göreceli)
1.57 boya o kilo top gibi duruyor ama. Kemiklerim incedir o yüzden üstü löp et kaplı gibi duruyorOhoo 64 olsam diyet miyet yapmam dünyayı yerimama ben kilolu değilim iri kemüklüyüm yılardır kandırdilar beni böyle simdi de hamileyim zaten kilo alıyorum mecbur